Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/08/08 04:25 Toplam 35 oyuncu 48 sunucu 326 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Paraya ihtiyacım var.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Şubat 2007 14:39 %0
dur şimdi yapauım onları
Para var yav daha niye istiyeyim.Bol bol dungeonlardayım.Şu gnomereganı bi bitiremedim ama baya bieşyler kazandırdı bana.

alıntı:
Gönderen: Galeon
Ok forumlarda yazdığımız yazılarda ifadelerimiz belli olmadığı için mümkün mertebe ya da vs kullanıyoruz şaka yaptığımıza zaman onların amacı bu. Yazdığın yazıyı ifadesiz görünce şaka yaptığını anlayamadım. Neyse çok önemli de deil
I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Xtreme!
Oyuncu
15 Mart 2007 14:43 (15/03/2007, 14:43) %0
alıntı:
Gönderen: V.I.P.
ucan mount a 6k gitti.. bana para demeyin lutfen.

Flaruz.
Oyuncu
15 Mart 2007 18:22 %0
Varya bende bu oyunu oynayacam ama guildwars daha iyi gibi geliyor.

Kojiroh
Oyuncu
15 Mart 2007 20:28 %0
Guild Wars'u da bir seneye yakın süre oynadım. Bedava oluşu çok iyi, ancak paketleri pahalı oluyor (hepsi yaklaşık 100'er YTL) ve bir kerecik bile olsa insan bu parayı vermeye çekiniyor.
Guild Wars ve WoW çok karşılaştırılır. İkisinin de birbirlerini nötrleyen eksileri ve artıları var; yani Guild Wars kesinlikle WoW'dan iyi değil. Ancak gelir sağlayabilmek için zırt pırt ek paket çıkarılıyor Guild Wars'a. Bu durum da bence WoW'u GW'den daha iyi bir oyun yapıyor.
Starcraft hala nasıl çoğu oyuncusu tarafından dünyanın en iyi strateji oyunu olarak görülüyorsa, WoW da en iyi MMORPG olarak görülecek gibi geliyor bana.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Mart 2007 15:22 %0
MOUNT ALCAM 110 G param var para verin para.

Vasili Kavır Mi! Aym Rilodink..!!!?

_StaVRoS_
Oyuncu
23 Mart 2007 13:37 %0
humanoid farmlayarak elde edilen linen,wool,silk clothları AH ye iyi fiyatlara satabilrsiniz

bigtiger
Oyuncu
26 Mart 2007 15:06 (26/03/2007, 15:28) %2
Valla ben eger günde bazen 10 saat farm atarsam bazen yaklaşık 600 ile 800 g arasında para kasabiliyorum ama biraz sıkıcı oluyo(arkadan mutlaka bi şarkı çalması lazım)
hemen acıklayayıom.,
Netherstormda gidp Primal mana farmlaması cok ama cok basit saatte minumum 4 tane düşürseniz bu oran sizin için iyidir(ben saatte ortalama 6 tane düşürrebiliorum).
Yada Terokkar forestt Netherweb spider silk düşerbilirisiniz tanesi 5-ile 8 arasıdnba değişebiliyor.Bunlardan saatte 10 tane düşebilirisiniz bu oran yeterli sattıgınız düşünü saatte 60 ile 70 g arası para kazanabilirisiniz.
Eğer solo farm yapmayı sevmiyorum diyosanız gün boyunca Botanica ve Mechanar yapabilirisiniz hem buralardan netherweave cloth düşer.Bizim serverde(Eu Frostwhisper) stack başına 8.50 g.Hemde bolcana Arcane tome düşer.Arcane tome'lerin tanesini 20g dan satabilirisiniz.+yanı rep de kasmış olursunuz ve rep itemleri ile elinizde olan itemleriniiz güçlendirebilirisiniz ve itemlerinizi üstüne ench bastırma hakkına sahip olabiliriniz.
Bir başka yöntem ise meslek kasarak para kasma şu anda herkez bildigi gibi(öyle düşünüyorum) en çok para kazandıran meslekler toplayıcılık.Yani Skinin,herbaslit,ve mining.
Bunların arasında kasması en zoru miningdir ama çok ii para kasabilirisiniz
Diger meslekler kazandırmazmı diye soruyorsanız tabiki kazandırı özellikle enchating çok kazandırır.Fakat bildiginiz gibi enchating para kazandırdıgı gibi skill kasana kadar çok fazla para kaybetmenize yol açar.Alcehmy 'de çok iyi para vardır.Örnegin Primal Might yaparak ah de tanesini 110 ile 120 g arasında satabiliriniz.
Ve eger isterseniz 70 oldugunuzda fakat yapmadıgın görev varsa para kasabilirniz.Bildigini gibi bc ile her quest en az 7-8 g bırakabilio.Quest yaparakda bir miktar para kasabiliriniz.
Benim yaptıklarım bu kadar herkez kolay gelsin.Aklıma gelirse daha buraya eklerim..

Not:Açıklamada bahsettim herşeyi ben yazdım yani alıntı veya Çalıntı değildir.Ve belirttigim fiyatların hepsi benim oynadığım server için geçerlidir.

Lvl 70 Uurcan Human Mage(+950 fire damage)

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Mart 2007 15:42 %0
Çok sağol + rep.Bir gün para kas 300 ünü bana yollla pls.
Jaednar
MiddleASSia
lvl 43 hunter
Pet:Bangalash(tekte yakaladım.1.54 Attack speed claw rank 6 çatır çutur.)
Crit 1010 Damage with aimed shot.
Forever MMship.
130 g para.
Dün lvl 70 lik mage kestim.

pi_trinity
Oyuncu
26 Mart 2007 16:45 (26/03/2007, 16:46) %0
atılır da bu kadar mı atılır

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Mart 2007 17:05 %0
Eğer atıyosam şurdan şuraya gitmek nasib olmasın.En fazla 1010 vurdum crit.
dünde southshore a saldırıyordu hordelar tam zamanında spawn olup tek yakaladım.Diğer guardlar indirmişti bayağı bende 2-3 shotla kestim.

OnsekizMart

Biyonikamele
Oyuncu
26 Mart 2007 17:53 %0
alıntı:
Gönderen: pi_trinity
atılır da bu kadar mı atılır

52 fire mage sahibiyim Balnazzarda

58 lvl druid elemana 4.6k crit. vurdum
combution+problast

adam bianda monkey form a geçti

Biyonikamele
Oyuncu
26 Mart 2007 18:03 (26/03/2007, 18:07) %0
Para kazanmanın sırrı:

NpC lerdeki
minimum 190 skill isteyen ve Limited olarak satılan Recipe leri (parşoment ) Topla ve A.H de senin haricinde satan olup olmadığını kontrol ederek satışa koy.
örnek: tarren mill severda horde de Superior defens parşomenti npc den 1g ye alıp a.h.de 5 ile 7g arasında satıyorum

Fishing Supplier dan olta al a.h. de sat

Booty Bay ve Zangarmarstaki Fishing Supplier dan 225 ve 400 Skill Kitaplarını al a.h. de sat

Ally isen Tremore island Horde isen dustmallow marsh tan

first aid kitapları al a.h. de sat

Fishing al secondary profession olarak skill kas ve git Strangethor valey ile Tanariste "Stonscale Ell" yakala a,h, de sat
"Devout Fish" yakala sat "oily Blackmouth fish" yakala

Mining yap oradan çıkan herşey para

herbalism yap lvla göre dolaştığın zone larda sağlam para getirecek çiçekle var.

bol bol dungeon yap ve farmla

pi_trinity
Oyuncu
26 Mart 2007 22:29 %0
alıntı:
Gönderen: QaT^^33SpongeBoB
Eğer atıyosam şurdan şuraya gitmek nasib olmasın.En fazla 1010 vurdum crit.
dünde southshore a saldırıyordu hordelar tam zamanında spawn olup tek yakaladım.Diğer guardlar indirmişti bayağı bende 2-3 shotla kestim.
OnsekizMart

demek neymiş sen kesmemişsin guardlar varmış. ayrıca ss deki guardlar adamı kestigine gore 70 olmama ihtimali de var nese gz

dEsIgnstudIE
Oyuncu
27 Mart 2007 07:06 %0
altin istiyorsaniz lvl 45+ gri itemleri sakin 'bu ne lan' diye mobun uzerinde birakmayin,
vendorlar genelde item basinda 1.5g para veriyor.
cok rahat altin yapabilirsiniz boylece...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Mart 2007 10:21 %0
Soutshoredaki guardlar lvl 45 ve o andabir kargaşa oldu bütün hepsi respawn oldu ve buna aldırdılar 4/1 HP si kalmıştı o sırada ben çıktım piyasaya.Diğer guardlar ölmüştü.Lvl 43 aimedshot ile tekte aldım.Ve bayağı bir rütbe verdi.

alıntı:
Gönderen: pi_trinity

demek neymiş sen kesmemişsin guardlar varmış. ayrıca ss deki guardlar adamı kestigine gore 70 olmama ihtimali de var nese gz

syntax
Oyuncu
27 Mart 2007 16:24 %0
mesleğim olan tailoring sayesinde 1 ayda 2500 gold para kazandım..nasıl mı? yanlızca Shadowcloth,Primal Mooncloth ve Spellcloth yaparak..bunların malzemelerinide kendim topladım yani hiç bir şeye para vermeden tanesini 80-90 gold civarında satıyordum, ayrıca benim gibi kendinize item yapmak yerine para kazanmayı tercih edenlerdenseniz Shadow tailoring gitmenizde yarar var, çünkü bu spec olursanız Shadowcloth yapımında elinize 1 yerine 2 tane geçecek, ve bu clothlar geniş bir dps caster kitlesi tarafından kullanılıyor.(mage-lock-shadowpriest).demek istediğim her daim alıcısı bulunuyor, lakin aynı şeyi primal mooncloth için söylemek zor, BC'nin yeni olduğu dönemlerde oda kapış kapış gidiyordu lakin $u anda ortam baya bi duruldu ve fiyatları 50 gold'a kadar dü$tü =(.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

otafuku
Oyuncu
28 Mart 2007 15:31 %0
tailoringle smokin yaparak emerald dreamde yüzlerce gold kazandığımızı hatırlarım

bigtiger
Oyuncu
29 Nisan 2007 17:58 %0
Birşeylerden daha ekleyeyim.
2 kişi çok rahat strat sc yapabilirsiniz.Mage+paladin en basiti(ben öyle yapıyorum paladin gzl heal atıo)
Ztn eger içeri girdiginizde dikaktli ilerlerseniz moblar size ilk saldırmıyo sadece patlara dikakt etmeniz gerekli.
Bildiginiz gibi Strat SC'den orb düşüo ah de tanesi 30-35 arası değişio her girildiginde en az 2-3 adet düşüo.bunları satarak para kazanıbilrisiniz mob kestiginizden çantalarınız runecloth ile dolup taşıyo eger. yanınızdaki kişi DE yapabiliyosa bir kısımda DE ile para kazanıyosunuz.

[GX]Bortu

Moderatör
30 Nisan 2007 00:24 %0
transmute master olarak hergün primal farmlayıp transmute yapmadan ah da satıyorum. Elimdeki transmute hakkını 5g a satıyorum bi kaç günde bi kesin procluyo fazladan primal mightım oluyo. fena para değil aklında bulunsun.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Mayıs 2007 15:53 %0
NPC kesmiyoz uleyn.Paso npc kesceksek niye kotadan yedirek.

alıntı:
Gönderen: dolma<alem
mmorpglerde level sisteminden farklı şeyler bulmaları lasım bence .nekadar eğlenceli olabilirki sabah akşam npc kesmek.single oyna pcyle muattab olcaksan.
(snayp!r) ben yani.ben.

zegerusta
Yarbay
Yarbay
08 Temmuz 2007 21:11 %0
24 saatte en kötü ihtimalle 1k gold yapabiliyorum sadece farmla ugrasıyorum zaten warlock oldugumdan life ve mana problemim olmuyor durmadan farm yapabiliyorum. Ama tabi baygınlık geliyor haftada 2 defa yapmam masraflarımı cıkarıyor.

V.I.P.
Oyuncu
09 Temmuz 2007 03:57 %0
biraz saglam gear varsa git strat a farm yap.. deli para kaldiriyorsun.... heleki full frost ise.. dahabi guzel oluyor.

Old Player !!! ... ! ... for ever

^9G&G|^1Avatar
Oyuncu
31 Ağustos 2007 19:09 %0
en iyi parayı meslekten kazanırsın mesleğinde uzman olursan zengin olursun

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: