|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Quakeıııarena 1.17 versiyonunu indirdim ama çalışmadı yardım :( | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 17:46 %0 | |
| Arkadaşlar bu oyunu parça parça zipli halde indirdim bir hevesle full halde, ama zipleri açtım tek exe haline geldi tek parça olarak. çalıştırdım kurdum C: ye
ordan çalıştırdım oyunu ama çalışmıyor
oyuna giriyor beyaz ekranda öylece duruyor açılmıyor , CONSOL hata felan diyor.ben pc ye karşı oynamak istiyorum.
ne yapmam lazım acaba
bende demosu çalışıyordu giriyordu oyuna..lütfen bir çözüm yolu söyleyin?
saygılarımla | | | |
| | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 19:13 %0 | |
| dosyalar hatalı başka bir yerden full q3 edin.
***seta name "^1flu^3[^4k^0n^4o^0t^3]"*** | | | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 19:26 %0 | |
| nereden indirebilirim sorunsuz çalışacak şekilde ya deli olacam.kücük kardeşim için indirdim .demoyu sildim indirmeden önce bende.cocuk bekliyor 1 gündür öyle.lütfen yardımcı olun.indirdiğim neden çalışmıyor | | | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 20:37 %0 | |
| indirme işlemi için bir link veremem üzgünüm, istersen emule programını dene.
hata konusunda birşey yapamam, indirdiğin dosyalar bozuk büyük ihtimalle.
bence gidip satın almalısın.
***seta name "^1flu^3[^4k^0n^4o^0t^3]"*** | | | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 20:54 %0 | |
| | dostum satın alıcam ama netten indirenler var neden bende çalışmasın ki.ben pc ye karşı oynamak istiyorum ayrıca.bana yardımcı olacak yokmu yaw.ben full indirdim ama çalıştıramadım.oyuna giremedim bir türlü | | | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 22:13 (18/01/2007, 22:16) %2 | |
| | Sevabına yapacak birisi çıkar umarım, şimdiye kadar kimsenin aklına gelmedi mi bilmiyorum (Lisans sorunu faln var mı bilmiyorum da, free olduğu için sorun çıkmamalı diye düşünüyorum, GPL Lisansı beraberinde olmak şartıyla dağıtımına izin var bildiğim kadarıyla). Hepinizde Q3, CPM var, 30dk uğraşıverin Quake klasörünüzün sade halini (Q3 1.32 , Cpm 1.4 , Örnek bikaç CFG faln olacak şekilde) sıkıştırın paketleyin. 600mb civarı eder sıkıştırılmış hali (450mb civarı Q3 1.32 150-200 mb civarı CPM 1.4). Adminlerle yada ilgili elemanlarla konuşun yükleyin OSN'ye vatandaş takr takr çeksin oynasın (çoğunuzda 1mbit vardır, 256kbit upload ile millet film yüklüyo, 8 saatinizi ayırıp yapabilirsiniz sanırım). Hem update flan yapmaya da gerek kalmaz, hem nerden bulcaz full bulamıom derdi olmaz. 500 MB demo oyunlar OSN dosyalar arasında varken, Full oynanmaya hazır updateli FREE oyun yer alabilir dosyalar arasında bence. OSN ile ilgili yasal sorun varsa en olmadı Rapidshare faln gibi yere atılır (ki öncesinde başka çözümlerde olabilir). | | | | Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 23:40 %0 | |
| | diyarbey konsoldaki hata "couldn't load q3config.exe" gibi bişeyse, baseq3 klasöründeki q3config.cfg dosyasını sil sorada program files/quake iii arena/quake3.exe den oyuna girmeyi dene. | | | | |
|
|
|
|
|
|