Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 21:14 Toplam 246 oyuncu 47 sunucu 1039 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bi bakarmısınız!!!!

gs.alper
Teğmen
Teğmen
17 Ocak 2007 20:04 %0
world of warcraftta llw sınırı kaç bi sölermiisniz

aLpEr

RazoRBlades
Oyuncu
17 Ocak 2007 20:59 %0
70

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

world of warcraf
Oyuncu
17 Nisan 2007 16:39 %0
the burning crusade ye göre son lvl 70. 70lvlda 5000 gold ödeyip uçan binek alabiliyosun ama bu binekler sadece outland de uçuyo

[HcCs]codemaster
Oyuncu
14 Mayıs 2007 17:11 (14/05/2007, 17:13) %0
TBC den önce 60 dı yeni ek paketle 70 e yükseldi. Northrend le 80 e uzar bu. Daha çok var ona. Başlıycaksan ve Dranei veya Blood Elf char açmayı düşünmüyorsan. TBC yi lvl 58 civarı almanda yarar var(58 den sonra Outland e geçilebiliyor).

Üstümdeki mesaja ek: netherwing miydi neydi o elemanlarla ilginç ve uzun bir quest chainle exalted olup da alınabiliyor.

[GX]Bortu

Moderatör
15 Mayıs 2007 09:43 %0
Daha o chain aktif değil. Ayrıca oraya exalted olup netherdrake almak için epic mount istendiği söyleniyor.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

n2o
Oyuncu
15 Mayıs 2007 10:58 (15/05/2007, 10:59) %0
bu gelecek patch ile netherwing ile rep kasabiliniyor. ancak uzun bir quest chaini tamamlamadan neutral olmuyorsun. yani kısaca özetlemek gerekirse; normalde netherwing ile hated siniz (yada başka bişey). bu shadowmoon valleydeki quest chaini tamamladan neutral olunmuyor. bu chaindeki son q yi de tamamlayınca 42.000 rep alıp, neutrale vuruyorsunuz. ancak rep kasılamıyor. bu gelecek patch ile günlük questler olacak. bu questleri her gün birer kere yaparak rep kasabileceksiniz. exalted olunca netherdrake alabiliyorsunuz. uçuş hızı %310 galiba. ayrıca 5000 goldluk artisian riding skilline sahip olmanız gerekiyor. çok şükür ki çinli gibi farmlayarak 5000 goldu kasabilidim

adren*
Oyuncu
15 Mayıs 2007 12:47 (15/05/2007, 12:48) %0
ya şu 5000g yi farmlayanları takdir ediyorum ha,nasıl bir azimdir

d_g_tall
Oyuncu
15 Mayıs 2007 16:14 %0
netherdrake i sadece arena liderlerine hediye ediolar diye biliyordum ??? dogrumudur yanlismidir ?

[HcCs]codemaster
Oyuncu
15 Mayıs 2007 17:12 %0
seasonal arena reward olarak swift netherdrake veriyolar. Netherwinglede repinizin neutraldan sonra artması için riding almak gerekliymiş. Hated den başlıcaz 36000 sanırım ve onların adamlarını kessenizde repiniz düşmüyor, bu da oyunda bir ilkmiş miş.

n2o
Oyuncu
15 Mayıs 2007 20:02 %0
alıntı:
Gönderen: [HcCs]codemaster
seasonal arena reward olarak swift netherdrake veriyolar. Netherwinglede repinizin neutraldan sonra artması için riding almak gerekliymiş. Hated den başlıcaz 36000 sanırım ve onların adamlarını kessenizde repiniz düşmüyor, bu da oyunda bir ilkmiş miş.

evet. wowwikide yazıyor. daha ilk rep questini bile alabilmek icin 300 (artisian) riding e sahip olmanız lazım. yani 5000g farmlamak lazım. çok şükür ki ben hallettim bunları daha önce

[GX]Bortu

Moderatör
16 Mayıs 2007 11:33 %0
Ridingi aldık neutral olduk patchi beklioz işte

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Biyonikamele
Oyuncu
17 Mayıs 2007 10:40 %0
alıntı:
Gönderen: [HcCs]codemaster
TBC den önce 60 dı yeni ek paketle 70 e yükseldi. Northrend le 80 e uzar bu. Daha çok var ona. Başlıycaksan ve Dranei veya Blood Elf char açmayı düşünmüyorsan. TBC yi lvl 58 civarı almanda yarar var(58 den sonra Outland e geçilebiliyor).
Üstümdeki mesaja ek: netherwing miydi neydi o elemanlarla ilginç ve uzun bir quest chainle exalted olup da alınabiliyor.

2008 ılk aylarında cıkıyor 2. paket

steam İd:4421223 Gg.

Biyonikamele
Oyuncu
17 Mayıs 2007 10:49 %0
alıntı:
Gönderen: adren*
ya şu 5000g yi farmlayanları takdir ediyorum ha,nasıl bir azimdir

ayrıca 5000 degıl
mountların toplamı sanırım 6100 g ayrıca lvl 70 e kadar alacagınız traın ıtem su ekmek ve repaır paralarını sanırım kımse dusunmuyor galıba
yanı meslekler ve class tarın ıcın oldukca yuklu bır meblag traın odenıyor
uzerınızın tamırı
mana healt ıcın gereklı yıyecek ıcecekler v.s. bunlarıda goz onunde tutaral para kasın

hızlı para kasmak ıcın ıllakı mutemadıyen farma gerek yok
limited satılan recipe ler ve kımsenın uretemedıgı ıtemlerı ureterek oldukca saglam para yapılabılır

suan oyundakı en sağlam para getıren meslekler gatherıng olanlar
70 olup bıneklerınızı alanakadar gatherıng kasın işlerınız bıttıkten sonra rahata cıkınca craft olarak devam edın

46 lvl hunter yaptım gatherıng meslek ve limited recipler ile suan uzerınde 3200 g var
tabı burada serverın ekonomısıde cok onemlı
mesela

20 copper bar ı balnazzar serverda 2g ye satılıyor
ama
20 copper bar Tarren Mill serverda 4 ile 9 g arası sata bılıyorsunuz

kalkıp balnazzarda bunu 4 g ye satmaya calısırsanız elınızde patlar
yarıca para bırıktırırken arttırmaya koyacagınız urunlerı ıyı degerlendırmek lazım
ve koyacagınız zone ıle repınızde ıyı olursa daha az arttırma bedelı odenıyor

yanı bır urunu koyarken para kazanmak ıcın fahıs fıyata satmaya calısırsanız hem satamayacak hemde bır dunya arttırma bedelı odeyeceksınız

yanı tıcaretten az cok anlamak gerekıyor

kısaca wow a baslamadan once oyun hakkında yayınlanmıs olan herseyı okuyarak baslarsanız nasıl bır belaya bulastgınızı daha ıyı anlarsınız

steam İd:4421223 Gg.

pi_trinity
Oyuncu
17 Mayıs 2007 23:41 %0
2 gunde 1k topladım acaba yarın 2k kasabilr miym 2k acik var hala

n2o
Oyuncu
18 Mayıs 2007 14:18 %0
roguelere bir tavsiye; scholomance'deki ilk odada bulunan 8-9 tane spectral researcher leri farmlayın. drop ratingini tam olarak bilemedigim lifestealing formulalari düşürüyorlar. her 2 run da 1 tane düşüyor desem yerinde olur sanırım. tabii sadece rogueler için geçerli değil. diger classlar icin de gecerli. sadece 3-4 tane birarada bulunan moblar oluyor, rogue olunca stealth ile onları geçiyorum, sorun olmuyor. formulalari AH'da 100g ye koyuyorum, her defasinda bir alıcısı cıkıyor.

araba5evde15
Oyuncu
20 Ağustos 2007 17:31 (20/08/2007, 17:33) %0
http://img117.imageshack.us/img117/5316/asdqp1.jpg

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: