arkadaşlar ben baya zmandır guild wars a başlamak istiyodum bu bölüm açılınca sormak aklıma geldi.
şu an piyasa guild wars , guildwars factions ve nightfall var. bunların hangisiyle başlıyayım. guildwars ın ortamı daha ortaçağ vari, factions ın ki daha asya vari ve nightfall ise biraz daha doğu temalı. o yüzden ilk guildwars u almayı düşünüyorum sizce ne yapayım
şimdiden teşekkürler... ''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus
alıntı:Gönderen: BloodAngel
arkadaşlar ben baya zmandır guild wars a başlamak istiyodum bu bölüm açılınca sormak aklıma geldi.
şu an piyasa guild wars , guildwars factions ve nightfall var. bunların hangisiyle başlıyayım. guildwars ın ortamı daha ortaçağ vari, factions ın ki daha asya vari ve nightfall ise biraz daha doğu temalı. o yüzden ilk guildwars u almayı düşünüyorum sizce ne yapayım
şimdiden teşekkürler...
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Nightfall derim oyuna cok daha guzel yenilikler geldi.
alıntı:Gönderen: BloodAngel
şimdiden teşekkürler...
''Drink deep of victory and remember the fallen''
bende şimdi indirdim üyelik alamıyorum anahtar fln istio anlayamadım