Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 07:05 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 220 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Guild Wars
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Önce hangisi?

BloodAngel
Oyuncu
17 Ocak 2007 13:01 %0
arkadaşlar ben baya zmandır guild wars a başlamak istiyodum bu bölüm açılınca sormak aklıma geldi.

şu an piyasa guild wars , guildwars factions ve nightfall var. bunların hangisiyle başlıyayım. guildwars ın ortamı daha ortaçağ vari, factions ın ki daha asya vari ve nightfall ise biraz daha doğu temalı. o yüzden ilk guildwars u almayı düşünüyorum sizce ne yapayım
şimdiden teşekkürler...

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Ocak 2007 18:28 %0
alıntı:
Gönderen: BloodAngel
arkadaşlar ben baya zmandır guild wars a başlamak istiyodum bu bölüm açılınca sormak aklıma geldi.
şu an piyasa guild wars , guildwars factions ve nightfall var. bunların hangisiyle başlıyayım. guildwars ın ortamı daha ortaçağ vari, factions ın ki daha asya vari ve nightfall ise biraz daha doğu temalı. o yüzden ilk guildwars u almayı düşünüyorum sizce ne yapayım
şimdiden teşekkürler...

Nightfall derim oyuna cok daha guzel yenilikler geldi.

Ketchaup
Oyuncu
01 Ocak 21:52 (01/01, 22:05) %0
alıntı:
Gönderen: BloodAngel
şimdiden teşekkürler...

bende şimdi indirdim üyelik alamıyorum anahtar fln istio anlayamadım

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: