Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 07:19 Toplam 1 oyuncu 56 sunucu 532 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Kendi kendini bitiren oyun...

Zaph
Oyuncu
11 Ocak 2007 09:40 %0
Jedi Knight i ilk online oynamaya başladığımda gerçekten inanılmaz keyif almıştım. Sanane serverı son derece sade özelliklerini açarak oyunun gerçekten büyük keyif veriyordu. Force olmadan sadece ışın kılıcı kullanarak zeka ve zamanlama üzerine kuruluydu oyun. Ve oynanış şekli olarak, yani kazananın sürekli olarak kaybedene kadar oynaması gibi bir tarzı olması egolarımız açısından da oldukça keyif vericiydi. Ben şahsen sarı opsiyonunda counter attack şeklinde bi stille oynuyordum. Genelde insanlar kırmızı oynarlarken. Sonra ne oldu ? Yeni patch çıktı. Oyunun tüm sadeliği ve güzelliği gitti. Tekme denilen bi meret gelmişti. Yukarıda söylediğim zamanlama ve zeka olayını tamamen bitirdi bu, ve ben de kısa sürede bıraktım oynamayı. Halbuki başlarken bu oyunun yakın zamanda daha popüler olacağını ve seneler boyunca nasıl insanlar hala quake 2 oynuyorlarsa ben de bu oyunu oynayacağımı düşünüyordum. Fakat yanılmışım. Şimdi bakıyorum da serverı bile kalmamış ve bunun tek nedeni de gene oyunun kendisi bence. Oyunu yapan firma muhtemelen nasıl bir şey yaptığını bilmediğinden kendiliğinden öldürdü oyununu.

`crabmeat
Oyuncu
11 Ocak 2007 11:48 (11/01/2007, 11:50) %0
arkadaşım
galiba sen Jedi Outcast (jedi Knight2 ) den bahsediyorsun

Asıl Jedi Knight (darkforces 2) 97 yılında çıktı.. ve jedi outcaste 10 basar.. jedi knight 2 sadece lightsaber dövüşleri fena değidi l.. silahlarda ilki daha iyi mesela 10 metre havaya sıçrayıp inanılmaz hızda havadayken adamın kafasına destruction çakıyorsun (+ concussion riffle)

eehehe

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: