Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 22:14 Toplam 305 oyuncu 47 sunucu 1026 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Spor Oyunları
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Pes 6 expert guide

Altar07
Oyuncu
10 Ocak 2007 19:48 %0
Arkadaşlar aranızda duymuş olan mutlaka vardır pes 6 için çıkarılmış bi dvd.İçerisinde genel olarak 5 tane başlık var.Bunlar coaching manuel (burada pes 6 nın tüm haraketleri videolarla ve gerekli tuş kombinasyonları verilerek anlatılıyor.) secret moves(adı üstünde gizli haraketler.burada 3
başlık altında gizli haraketler yer almakta)situation guide(bu bölümde size bir posizyon veriliyor.ve bu pozisyonda yapmanız gereken alternatif haraketler tek tek gösteriliyor.beautiful goals(güzel gollerin olduğu bölüm)interview(pes6 yı yapan baş mühendis ile roportaj) Dvd nin boyutu yaklaşık 4.3 gb.dvd şu an elimde mevcut gerçekten ilgilenen arkadaşlar varsa bana teoalteo@yahoo.com dan ulaşsınlar.

snake the ripper
Oyuncu
15 Ocak 2007 16:31 %0
hiç kasmasakta sen şu hareketleri yazsan nasıl olur

yildirimkimyaci
Oyuncu
19 Ocak 2007 22:46 (19/01/2007, 22:46) %0
alıntı:
Gönderen: snake the ripper
hiç kasmasakta sen şu hareketleri yazsan nasıl olur

yanlışlık oldu

yildirimkimyaci
Oyuncu
19 Ocak 2007 22:47 %0
alıntı:
Gönderen: Altar07
Arkadaşlar aranızda duymuş olan mutlaka vardır pes 6 için çıkarılmış bi dvd.İçerisinde genel olarak 5 tane başlık var.Bunlar coaching manuel (burada pes 6 nın tüm haraketleri videolarla ve gerekli tuş kombinasyonları verilerek anlatılıyor.) secret moves(adı üstünde gizli haraketler.burada 3
başlık altında gizli haraketler yer almakta)situation guide(bu bölümde size bir posizyon veriliyor.ve bu pozisyonda yapmanız gereken alternatif haraketler tek tek gösteriliyor.beautiful goals(güzel gollerin olduğu bölüm)interview(pes6 yı yapan baş mühendis ile roportaj) Dvd nin boyutu yaklaşık 4.3 gb.dvd şu an elimde mevcut gerçekten ilgilenen arkadaşlar varsa bana teoalteo@yahoo.com dan ulaşsınlar.

arkadaşım sende utanma yokmu benim yazıyı alıp kısaltmışsın direk kıyıp kendin yazsaydın..demi ben verdim bunu... alıntı deseydin bariii..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: