Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 06:59 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 206 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Efsane baslık yenıden :) kimler kaldi

_CYBORG003_
Oyuncu
05 Ocak 2007 12:50 (05/01/2007, 12:51) %0
Uzun zaman sonra eski gunlere soyle bir doneyim kokusunu icime cekeyim dedim. Aranizda beni hatirlayan var mi bilmem 2000 ve 2001 de oynamistim. Bir ara 2003 te donuyorum diye mesaj atmistim ama yalan oldu.Simdi de oyunlara pek zaman ayiramadigim icin oyunlara katilamam buyuk ihtimal. Eskilerden ultraprima vardi hatirladigim , ilk tanidigim adam oydu , SolidSnake ile icq ve msn de gorusmeye devam ettik ut den ayrildiktan sonra hala da devam ediyoruz. 2007 yi bekliyor galiba herkes , zaman bulursam goz atarim cunku ut serileri cok iyi teknolojiler sunuyor ciktiklarinda. Bu arada soyle bir baktim her sene farz olmus bu soruyu ` eskilerden kimler var ` sormak, 2007 de de ben sorayim dedim

_CYBORG003_
Oyuncu
05 Ocak 2007 18:15 %0
Oynamayi biraktim ya soyle ugrayip kim var kim yok dedim forumda. sanane gunleriydi o zamanlar

n2o
Oyuncu
05 Ocak 2007 18:47 %0
ben de bir zamanlar unreal hastasıydım ama multiplayer takılmazdım. multiplayer takılmadığım için de oyundan soğumamla bırakmam kolay ve çabuk oldu.şimdi ut2004'e dönmek istiyorum ama modası mı geçti ne hiçbi cd'cide bulamıyorum

|LarGe|
Yüzbaşı
Yüzbaşı
08 Ocak 2007 15:57 (08/01/2007, 15:57) %0
bende kaldım gerçi beni eskiler sınıfına alacağınızı sanmam ama varım iste anlayın

warlord_fire
Oyuncu
12 Ocak 2007 15:34 %0
Bende varım ut 2007 yi bekliyorum. umarım wcg de oynanır

Hunter_one
Oyuncu
24 Ocak 2007 02:48 %0
Ultra prima, kymo, luniz, net, drakula vs. eskiler ve daha eskilerde vardı ilk online oynadığım oyun olan unreal tournament ve sonrasındaki swat modunu unutamam, mesaj arşivlerinden görebilirsiniz o günleri...

TO KILL OR NOT TO KILL

_CYBORG003_
Oyuncu
25 Ocak 2007 02:32 (25/01/2007, 02:48) %0
Hunter hala devam ediyorsun bakıyorum. Tacops gunlerini unutamıyorum ben de.Muzikleri kulagımda cınlar kimi zaman. Net Baba torun sahibi olmus olabilir o zamanlar icq revactaydı icq dan gorusurduk net babayla sonra koptu baglantı onunla da.

edit : bu arada az once farkettim ultraprima "primal" nickiyle gectigimiz temmuz ayında ortaya cıkmıs ama yeniden kaybolmus.

[PaSha] NeT
Oyuncu
04 Şubat 2007 11:51 %0
Selamlar,
Henüz torun sahibi olamadım ama iyi bi oyuncu kızımı ( Pasha Tırtıl ) yetiştirdim yerime, gerci onun unreal ile bi alakası yok cs source oynuyor tabi derselerinden ve benden fırsat bulursa
bu arada icq yok ama msn var adresi veriyorum
akursat@hotmail.com

Görüşmek üzere

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
15 Şubat 2007 13:13 %0
eskiler kalmadı carlsberg var. ama yakında bırakacak her gece eziyom

en eski ben kaldım beni bile tanımıyorsundur sanırım

turkzep cod oynuyor, therockula wow oynuyor, danger yaşlanıp bıraktı scorpio ara sıra geliyor sanırım. daha eskilerini tanımıyorum.

oakz

Moderatör
15 Şubat 2007 13:17 %0
Dün denderman sunucudaydı. O da eski sanırım?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
15 Şubat 2007 15:09 %0
denderman quakeçi diilmi :S

[OGZ]Griever
Oyuncu
17 Şubat 2007 15:21 (17/02/2007, 15:22) %0
Bende WoW hastalığına yakalandım. World of Turk sunucularına gelirseniz Elundel diye sorun herkez gösterir.

Arada sırada forumlara bi bakıyorumda nerdeyse tek gördüğüm, ben şunu ezdim bunu ezdim muhabbeti.

Ama UT3 çıktığında server açılırsa tekrar döneceğim. Tabii oyun motoru sadece Shader 3.0 isterim diye tutturmazsa...

Hepinize iyi oyunlar, bol fraglar.

Spenks
Oyuncu
24 Şubat 2007 13:33 %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^
denderman quakeçi diilmi :S

benim bildiğim denderman ut2007 ile döner... lavuk çook zıplayıp duruyor hehe çok seri bir oyuncudur... eskileri toplarız yine.. eminim hepsi forumlara bi göz atıyordur ama ortalarda gezinmiyorlar... ya inşallah bu hep böyle.. eski ut camiası olarak kalmaz.... ses verin uleeeyynnn!!! SNN bitti artık yakında görüşürüz... hiç sevmem ama bi şafak atayım... şafak:155

nick tarihçesi Kadir_Killer!!! Lamborghini Spenks

see all.

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Şubat 2007 19:42 %0
eskiler gelmişsanki. Öyle görünüo h.g ler umarım yeniler(bizler) ' e de yer vardır XXLarge sen hariç herkese ii günler ii oyunlar

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Şubat 2007 19:57 %0
yaa eskilerden tanıdıgınız yokmu oyunu bırakan cd key lasım lütfen orjinal cd key varsa gönderirmisiniz tanıdıgınız varsa lütfeen plsss

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: