Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 07:05 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 220 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: World of warcraft takıldgınız qestlerı yazın yardımcı olalım.

TommyCorte
Oyuncu
04 Ocak 2007 22:37 %0
Arkadaşlar turkıyede cok az wow oynayan olsada oynayanlardan bırı sız ısenız ve şu questı bulamadım veya şu questlerı nerde nasıl yaparım dıe soran olursa ( questın adını yazın ) sıze detaylı bılgı verelım...

Saygılarımla...

dEsIgnstudIE
Oyuncu
05 Ocak 2007 10:57 %0
evet bende yardimci olurum...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
07 Ocak 2007 13:00 %0
Arkdaşlar şöyle ilk questleri bi yazsanız.Basit bi şekilde .

darktrpr

07 Ocak 2007 14:37 %0
Her ırkın balangıç bölgesindeki quest'leri farklıdır. İlk questler zaten 3-4 dk içerisinde bitecek basit questler olduğundan yardıma ihtiyacın olmaz ileride nerede olduğunu bulamadığın ya da ne yapman gerektiğini bilemediğin questler oldukça yardımcı oluruz.

P.S. : Horde tarafındaki questlerde yardımcı olabilirim Ally tarafı konusunda bilgim yok.

alıntı:
Gönderen: Dc|^^33SpongeBoB
Arkdaşlar şöyle ilk questleri bi yazsanız.Basit bi şekilde .

[GX]Bortu

Moderatör
07 Ocak 2007 15:58 %0
thottbotdan bakar yardım ederiz hiç olmadı.

kopya ftw.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

18 Ocak 2007 23:58 %0
Warsong Supplies diyebilirim.
Sıkıntılı bir quest galiba. Thottbot'dan bakmadım gerçi ama...

Gölge Olabilmek İçin İlk Önce Madde Olabilmek Lazımdır. Ninjanın İlk Dersi.

[GX]Bortu

Moderatör
19 Ocak 2007 08:40 (19/01/2007, 08:41) %0
questin istedikleri ve nası bulunacağını yazayım sana.
Warsong saw Blades : saw blades için önce bi adet deathly blunderbuss (kesin yanlış yazdım ismini ama spliter tree postta kuşçunun yanındaki goblinle konuş orda görürsün silahın adını) alcaksın. sonra götürüp gobline verince karşılında sana saw bladesi vericek.

Warsong axe Shipment : Bu basit. Rachettan gemiye bin karşıya geç. Booty bayde inince hemen iskeledeki kutulardan birinde.

warsong oil : Bu Haritada yukarıdaki Satyrnaarda bulunmakta. mobların çadırlarından birinin yanında random çıkıyor.

Logging Rope : Buda Furbolgs lardan. (hani şu ally kampını geçince orda 2 ayağının üstünde yürüyen ayımsı yaratıklar varya onlar ) Onları kes birinden düşer.

not: Thottdan yerlerine bakmak istersen http://www.thottbot.com/?qu=6571

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

20 Ocak 2007 23:59 %0
Teşekkürler.

Warsong Saw Blades dışındakiler tamam. Onu almam için Gobline vermem gereken Deadly Blunderbuss bulmak biraz uğraştıracak gibi. AH'de de bulamadım

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

21 Ocak 2007 02:05 %0
Neyse malzemelerini bulup engineer olan birine verdim kendisi itemı yaptı. Warsong Boots giymenin neşesiyle konuşuyorum şimdi...

Teşekkürler tekrar

Biyonikamele
Oyuncu
26 Mart 2007 14:39 %0
alıntı:
Gönderen: Shaolin
Teşekkürler.
Warsong Saw Blades dışındakiler tamam. Onu almam için Gobline vermem gereken Deadly Blunderbuss bulmak biraz uğraştıracak gibi. AH'de de bulamadım

Deadly Blunderbuss a.h. de satılıyor
yada engineer bi tanıdığın varsa iste sana yapsın 1 tane

Alliance ve Horde Qestlere yardımcı olabilirim bende

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: