BEYLER ADAMLARIN KENDINCE KURALLARI VAR nedeseniz boş ben başka servırlarda da oynadım burdan isim veremem ..reklama ve oynasana .com,u yapanlara ayıp olurr. burdaki uygulamalar cok farklı onu biliyorum ve göruyorum burda çok yeniyim.bu hem ii hemde haksızlıkların doğmasına neden oluyor bence. maptan uzaklaştırmalar olsun. wh cılerın denetlenmemesı olsun .. enteresan geldi. bilinmesini isityorumki övende ..şikayet eden cok bu siteyi. neyse rütbe olayı cok ilginç geldi oyuzden geldim .. bakalım nekadar cıkcam.özel uye olursamda .neden yöneticilik yapmak isteyeyimki. giremediğim maplara girer .oyunuma bakarım demi. ))) herkeze ii oyunlar
he unutmadan her site kendince bi kazancı olmalıkı .bizlere hizmet verebilsin. oyüzden .. özel uyeliğede karşı degilim.
Herkese S.a
Ben bir çok forumda görev yaptım.İsim vermek istemiyorum. Özel üye degilim kesinlikle olmam. Bu sitede çalışarak yarar saglıcagıma inanıyorum..
Teşekürler BaLaBaNCiK
Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir.
Yönetim kadromuzun tamamı İstanbul'da şehir dışındaki insanlara ulaşmamız bu yolla söz konusu değil. Kaldı ki şu aşamada yöneticilerimizin yaklaşım %75'i farklı illerde ikamet ediyor.
alıntı:Gönderen: uce
Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir.