Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 10:25 Toplam 95 oyuncu 55 sunucu 586 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor

SS_amon goeth
Albay
Albay
02 Mayıs 17:32 %0
Ya gidin Alllah aşkına bir sene önce formu doldurduk hala cevap gelicek. Bari kabul edilmediniz diye bir mesaj gonderin.

^^30/SS/LaKLaK
Üsteğmen
Üsteğmen

WAFFEN-SS

03 Mayıs 13:54 %0
BEYLER ADAMLARIN KENDINCE KURALLARI VAR nedeseniz boş ben başka servırlarda da oynadım burdan isim veremem ..reklama ve oynasana .com,u yapanlara ayıp olurr. burdaki uygulamalar cok farklı onu biliyorum ve göruyorum burda çok yeniyim.bu hem ii hemde haksızlıkların doğmasına neden oluyor bence. maptan uzaklaştırmalar olsun. wh cılerın denetlenmemesı olsun .. enteresan geldi. bilinmesini isityorumki övende ..şikayet eden cok bu siteyi. neyse rütbe olayı cok ilginç geldi oyuzden geldim .. bakalım nekadar cıkcam.özel uye olursamda .neden yöneticilik yapmak isteyeyimki. giremediğim maplara girer .oyunuma bakarım demi. ))) herkeze ii oyunlar
he unutmadan her site kendince bi kazancı olmalıkı .bizlere hizmet verebilsin. oyüzden .. özel uyeliğede karşı degilim.

bT~^4tak|^1p1p1
Albay
Albay
04 Mayıs 16:50 (04/05, 16:51) %0
merhaba

Şikayat

yahu o wh bu wh ben bu siteden oynamaya bir arkadaş tavsiyesinden başladım ve call of duty le ilgili wh fln hiç birşey anlamam sağdece oynarım..

peki o wh bu wh herkeze uzaklaştırma veriyorsunz peki bu oyunda hiç iyii oynayan yokmu ?

iyi oynayanlarda uzaklaştırma alıyor bu nasıl mantık ?

lütfen uzaklaştırma verdiğiniz kişileri iyi inceleyin ben bu yüzden burdan oynamama kararı verebilirim...

^^CiLGin_TürK^^
Binbaşı
Binbaşı
06 Mayıs 18:19 %0
Herkese S.a
Ben bir çok forumda görev yaptım.İsim vermek istemiyorum. Özel üye degilim kesinlikle olmam. Bu sitede çalışarak yarar saglıcagıma inanıyorum..
Teşekürler

BaLaBaNCiK

uce
Kablo İnternet Ekibi

15 Mayıs 16:53 %0
Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir.

darktrpr

17 Mayıs 18:11 %0
Yönetim kadromuzun tamamı İstanbul'da şehir dışındaki insanlara ulaşmamız bu yolla söz konusu değil. Kaldı ki şu aşamada yöneticilerimizin yaklaşım %75'i farklı illerde ikamet ediyor.

alıntı:
Gönderen: uce
Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir.

^4|CKM|buzocan
Orgeneral
Orgeneral
02 Haziran 23:07 %0
alıntı:
Gönderen: Onskzmrt
Olacam ama kredi kartı yok abi annemde biraz geri kafalı ) korkuyo paypaldan

cok ayıp sana nasıl bı kelimeyi kullandın harbiden ayip unutmaki cennet anaların ayagı altından cıkmadır

^7/SS/^1TIGER
Albay
Albay
07 Haziran 21:30 %0
referans lazımmı osn.yönetimi. ben olurum .bana wh cılerı kapam yetkısını verın başka birşey ıstemem.gunde.20 sini kaparım bıktım yemin ederim bıktım wh cilerden.
uyelık işlemine herhangi bir kart yetiyor anladıgımkadarıyla..

^1POLAT
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Haziran 19:06 %0
merhaba benbirkaç senedir sitede oynuyorum ve admin olmak istiyorum.fakat hiç özel üyeliğim yok.acaba mümkün değil mi?teşekkür ederim

kasusbelli
Binbaşı
Binbaşı
17 Haziran 22:38 %0
ne özeli kardeşim para mı basıyoz

For_An_Angel
Albay

Albay
18 Haziran 13:49 %0
artık başvuru süresi doldu mu
başvuru yapbiliyoz mu ?

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

|CEK|K_@_S_@_P
Albay
Albay
06 Temmuz 09:06 %0
ARKADASLAR BU SİTEYİ KURANLARDA HERHALDE HAYRINA SEVABINA KURMADI BUDA BİR İŞ.TAMAM HEPİNİZ KARŞISINIZ AMA ONLARDA SİTEYİ GELİŞTİREBİLMEK İÇİN PARAYA İHTİYAÇLARI VAR.
ASLINDA BİR BANKA HESABI İYİ FİKİR.ORADAN DA ÜYELİK GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR.

call of ONLINE,hayat OFFLINE

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön