| Yazar | Konu: Yeni başlayanlar ve geliştirmek isteyenler için strateji paylaşım bölümü. |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 17:14 (13/12/2006, 17:52) %0 | |
|
Moguzsen ben seni blood ın esprisi üstüne tartışma başlatıyosun sandım, masummuşsun meğer, tüm suç blood ta
alıntı: Gönderen: moguzsen
Kötü bir human oyuncusuyum (bildiğimi faaliyete dökemiyorum, micro sıfır)
alıntı: Gönderen: moguzsen
Yalnız bağlantıdan kaynaklanan sorunlar nedeniyle (freeze, >=200 ping vs.) blademaster etkisini hissettirebiliyor, blade'e karşı anlık davranmalar gecikince oyunun yönü değişebiliyor.
Micronla ilgili söylediklerin bence pingten kaynaklanan bi problem. Benim tavsiyem eğer 100 ping altında bağlantınız yoksa pratik yapabilceğiniz iyi türk oyuncular bulup cg kasmak. Yada ggclient tan fast ayarlarda yabancılarla oynayabilirsiniz. Eğer ikiside olmazsa en son ihtimal northrend...
Yüksek pingte hem micro yapılmıo hem micro gelişmio, aksine belki geriliyo. Sadece taktik ve zamanlama tecrübesi gelişir.
GG Client Download - http://www.gg-game.com/ |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 18:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Bu.TaKeR
hmm blood demek undead imba.. Ne sorun cekiyorsun hangi stratlara karsı zaafın war söyle bakıyım yavrucum sana yardımcı oluciim
ben şu NE lerin archerla gömülmesi önede hunters abanmaları ile humanların rifle+ footman gelmelerini durduramıyom.. o kadar ve vuruş pgrade veryorum ama olmuyo.. orcta ok yemeyen şu şunu döver gibi genellemeler yapılabilirmi? |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 19:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fletchz
ben şu NE lerin archerla gömülmesi önede hunters abanmaları ile humanların rifle+ footman gelmelerini durduramıyom.. o kadar ve vuruş pgrade veryorum ama olmuyo.. orcta ok yemeyen şu şunu döver gibi genellemeler yapılabilirmi?
Blade master ve grunt başlıcaksın, rakip demon hunter oynuyosa ona yakalanmadan ufak ufak creep yaparak lvl2 olmaya çalış. Dh dışında başka bi hero ile oynuyorsa harass yapmak daha avantajlı genelde. Bm(Blade Master) 'a ilk fırsatta bot ve dust alıcaksın, elfi dışarda yakaladınmı archer bırakmazsın. Tier2 ye geçince 2. hero shadow hunter ı dene, hex ve ward iyi iş yapar. 2 tane beastry rax açıp mass raider bas. Adamı dışarda yakaladınmı combat yapabilirsin, ama base ine girmeye zorlama, onun yerine base ine kapatıp sen creeping yap.
Grunt raider force unun elfin archer huntlarına karşı avantajlı olmasının sebebi, ortada biyerde combata girersen sen ensnare atarsın ve ölen birimine micro yapamaz adam, ama sen scrol speed kullanarak birimlerini rahatlıkla ölmeden kaçırabilirsin.
Elf eğer çok defansif oynuyosa creep yap, ondan üstün olduğun sırada uygun bi madeni kesip expand yap, late game de rahat yenersin. |
| |
| Üsteğmen |  | 13 Aralık 2006 19:36 %0 | |
|
Benim problemim replaylerle ilgili. Bazı maplarde oynanan maçları izleyemiyorum.
Map dosyasında olmasına rağmen TerenasStand adlı maptaki maçları izlemek istediyimde klasörde bulunmadığını yazıyo.Bu sorunu nasıl halledebilirim ?
2. olarak bazı turnuvaların maplarında _WEG , _pps gibi uzanılar var , kendi kendime ne kadar araştırdıysamda bu mapleri bulamadım. Acaba bu mapleri bir klasör halinde buraya koyabilirmisiniz..
Ayrıca şunu söylemeliyim , 1 seneden daha uzun bir zamandır oynasana.com dan bu forumu takib ediyorum ve gerçektende Türk Warcraft camiası için inanılmaz işler yaptınız. ( bu.hero ve diyer bu team üyeleri ) Sizin bu gayretiniz olmasa büyük ihtimal bu güzel ve yeni gelişmeye başlayan WC3 ortamı hiçbir zaman olamayacaktı..
Sizi bu içten gayretinizden dolayı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. Dilerim Türk oyuncularımızın WCG ve diyer büyük uluslar arası turnuvalarda üst sıralara varan derecelerini hatta 1.liklerini görürüz.. Saygılar... |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 19:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mimkemal
Benim problemim replaylerle ilgili. Bazı maplarde oynanan maçları izleyemiyorum.
Map dosyasında olmasına rağmen TerenasStand adlı maptaki maçları izlemek istediyimde klasörde bulunmadığını yazıyo.Bu sorunu nasıl halledebilirim ?
2. olarak bazı turnuvaların maplarında _WEG , _pps gibi uzanılar var , kendi kendime ne kadar araştırdıysamda bu mapleri bulamadım. Acaba bu mapleri bir klasör halinde buraya koyabilirmisiniz..
Ayrıca şunu söylemeliyim , 1 seneden daha uzun bir zamandır oynasana.com dan bu forumu takib ediyorum ve gerçektende Türk Warcraft camiası için inanılmaz işler yaptınız. ( bu.hero ve diyer bu team üyeleri ) Sizin bu gayretiniz olmasa büyük ihtimal bu güzel ve yeni gelişmeye başlayan WC3 ortamı hiçbir zaman olamayacaktı..
Sizi bu içten gayretinizden dolayı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. Dilerim Türk oyuncularımızın WCG ve diyer büyük uluslar arası turnuvalarda üst sıralara varan derecelerini hatta 1.liklerini görürüz.. Saygılar...
Dostum bazı turnuvalarda özel mapler hazırlanır (iest,weg,star wars vs..) bunları http://www.replays.net http://www.wcreplays.com sitelerinde replay bölümlerinde bulabilirsin.Bazı maçları izleyebilmen içinse o replayi açmaya çalıştıgında çıkan mesajda adı geçen 'klasör'ü oluşturman gerekebilir.Oluşturduğun klasöre o maçın yapıldığı mapin bir kopyasını atarsan sorun hallolacaktır. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2006 14:14 %0 | |
|
| konuyla çok ilgili degil ama Bu clanına kayıt oldum ama aktive kodu gelmedi konuyla ilgilenecek bi Bu memberi var mı? ^^ |
| |
| Oyuncu |  | 15 Aralık 2006 15:48 %0 | |
|
burda gusel bi topic acılmıs ama ben solenelerin hic birine katılmıorum macroymus microymus replay islemekmis hepsi yalan ben karsıma cıkan elfler yusunden wc3den besdim bence baris sacmalıktan baska bisi deil elfler. turnuvaya katılan turk wc3 oyuncularından baska dier tum elf oyuncuları mass abuse no skill imalıyıp sacma sapan mac alıolar.beni heronun yendigi gibi hak edip yensinler can feda ama yaptıkları mass abuse sadece ve karsıma cıkan elf lerin %99 u da bu sekilde oynular.
yaptıkları su human lvl 2 olmaya calısırken item vericek kucuk bir creep i kesip kosup shopdan item almak human lvl 2 oldugunda elf lvl 1 dahi olsa herosu 4 lvl lik bir heronun gucune erisior harrasa gidersenis dh aldıkları itemlerle bir gos acıp kapatana kadar adamlarınıs olmeye baslıo daha sora tek yapacakları mass hero focus oynamak bundan sora basabilecekleri ne varsa basıp no skill sadece attack vererek dryad chimera hero focus icin ne gerekiosa basıp macı alıolar bu kadarda basit yane.eger bi elf oyuncusu beni no skill mass abuse yeniosa unit basmanın micronun skill kullanmanın yalan oldugu bi durumda ben o oyunu oynamam ve kimse beni imbanın olmadıgınada inandıramas. osellikle kendim gordukten sora ben 5 lvl wardene aldıgım itemlerle 5lvl pala + mk yı tek wardenle rahatca kesebiliorum kendi goslerimle gordukten sora saten imba yok falan tarzında laflar beni pek enterese etmio. bunu elflerin rahat yapmasındaki tek sebep dh ın agility herosu olup vurus hızının very fast e kadar arttırılabilmesi ayrıca dh a yapılan her hero focusda elfe yarıo bu durumda eger human 2. heroyu naga alırsa saten bi kac vurusta naga olduruluo eger mk alırsa 1 kere sb attıktan sora mk da oluo sonucta bir human oyuncusu mk ya yada ud oyuncusu dk ya yada orc bm ye aynı itemleri koysa bu sekilde verim saglamıo cunku mk agilkity deil str herosu dk da atak speed i yavas ama daha dayanıklı haşe gelebilio bm iii fakat oda lvl 6 oldugunda dh nın yıkımını yapamıo.
sise ornek olarak normal lvl 3 dh ile itemlı dh oselliklerini yasacam karsılastırın die heralde itemli dh nın kac vurusta pri yada peasnntı alacagını yada dryadla birlikte nasılbi hero focus yapacagını tahmin edersinis
normal lvl3 dh
ataak 27-49 str 23
agi 25
int 20
armor 6
buda itemli lvl3 dh
attack 27-49 +25
str 23+12
agi 25+12
int 20 +12
armor 6+3.8
ve bu en basit sekli buna claws attackların,orbun,yada creepden cıkacak iii atemlerin katıldıgını dusunursek tam bi sacmalık oluo ben pristı sadece 2 vurusla alan dh lere rastlıorum ve tamamen elfin sacmalık oldugunu dusunuorum.bu oyunda elfden baska hicbir ırkdan nefret etmiorum cunku alayı no skill mass item dryad chimaera hero focus mass abuse yapıolar. bisde hala microdan macrodan replaylerden bahsediorus. bu oyunda balance ın b si yok bole oyunuda oynamam gelip bana sey diebilirsinis iste sen noobsun yanlıs oynamısın yada oynamaı bilmiosun ama bende sunu soluorum bi elf beni archer kacırmadan no skill ve macı kasanıosa benim diecek hicbir seim yok
herkese kolay gelsin |
| |
| Oyuncu |  | 15 Aralık 2006 20:37 %0 | |
|
| lvl 3 dh nin her skille +12 alması nasıl oluo ki. hem iyi bi hu oyuncusu dh ye item kaptırmaz, gider shoptan dh alamadan botunu alır vs vs, rüyalara girecek bir durum degil bence, calısınca olur |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 03:20 (16/12/2006, 03:24) %0 | |
|
| edit* |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 03:30 (16/12/2006, 03:34) %2 | |
|
breakaway sana tek tavsiyem bi elf al ve ladder at, yada bi humana karsı pratik yap. Bakalım o yeteneksiz dediğin elfler gibi yenebilcenmi human ı ?
Oyunda dengesizlik olduğunu düşünen başka zavallı oyuncular varsa aynı şeyi denemeniz yeterli. Rakip sizi sürekli yeniyorsa illa bişileri sizden iyi biliyodur.
Şimdi bu mesajtan sonra ricam bu konu burda kapansın. Bu topicte taktik paylaşıyoruz, birbirimize köstek diil yardımcı olmalıyız. Farklı fikri olan topic açıp orda dile getirebilir.... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 19:02 %0 | |
|
saol hero cevapladıgın icin fakat benim ladderde elf alıp onume gelen humanları aynı anlattıgım taktikle yenmedigimi nerden biliosn defalarca elf herolarına item alıp beara yatıp macı kasandım cok basit bole mac almak saten karsı tarafın benden daha iii oynayıp oynamadıgını macı islemeden soliemessin.eger adam mac basından sonuna kadar 1 archer bile kacırmıosa yaptıgı unitlerde kullandıgı skill sadece roarsa ve adam yeniosa bunu tartısmamısın bile anlamı yok.Belkide bole bir taktikle hic karsılasmamıssın yada iii uygulayan biri karsına cıkmammıs.Ayrıca beni yenmesi benden daha iii oynadıgını gostermes tek acıklaması olabilir mass abuse
ben elflerin sadece bu taktigi cok iii yapmasından sikayetciyim .Elf oynadıgın icin hemen elfleri savunmana gerek yok ayrıca benim senle kisisel bir sorunum yokken neden bana zavallı demeyi tercih ediosun. her balance hakkında birsey soleyen birine hakaretmi edeceksin.
Ayrıca benim yasdıgım yasıda konunun kapanmasını istiosan bana karsı cevap hakkını kullanmassın ama lafı ortaya atıp konu burda kapansın diemessin.
belkide ben yardım almak icin buraya yası yasdım sendende yardım bekledim ama karsılastıgım sey hayal kırıklıgı oldu ama yine de canın saolsun. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 19:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: breakaway
saol hero cevapladıgın icin fakat benim ladderde elf alıp onume gelen humanları aynı anlattıgım taktikle yenmedigimi nerden biliosn defalarca elf herolarına item alıp beara yatıp macı kasandım cok basit bole mac almak saten karsı tarafın benden daha iii oynayıp oynamadıgını macı islemeden soliemessin.eger adam mac basından sonuna kadar 1 archer bile kacırmıosa yaptıgı unitlerde kullandıgı skill sadece roarsa ve adam yeniosa bunu tartısmamısın bile anlamı yok.Belkide bole bir taktikle hic karsılasmamıssın yada iii uygulayan biri karsına cıkmammıs.Ayrıca beni yenmesi benden daha iii oynadıgını gostermes tek acıklaması olabilir mass abuse
ben elflerin sadece bu taktigi cok iii yapmasından sikayetciyim .Elf oynadıgın icin hemen elfleri savunmana gerek yok ayrıca benim senle kisisel bir sorunum yokken neden bana zavallı demeyi tercih ediosun. her balance hakkında birsey soleyen birine hakaretmi edeceksin.
Ayrıca benim yasdıgım yasıda konunun kapanmasını istiosan bana karsı cevap hakkını kullanmassın ama lafı ortaya atıp konu burda kapansın diemessin.
belkide ben yardım almak icin buraya yası yasdım sendende yardım bekledim ama karsılastıgım sey hayal kırıklıgı oldu ama yine de canın saolsun.
Kesinlikle elfleri savunma gibi bi kompleksim yok. Satırlarca ağlamışsın İMBA die. Oyunda balance tartışması yapanlara karşı antipatim var. Taktik tartışılır, map tartışılır vb. ama denge tartışılmaz, warcraftı SAÇMA buluosan başka oyun oyna, nie hem kendini hem bizi strese sokuosunki ? Tartışma sonunda çözüm varsa yapılır, sen ağlayınca blizzard patch çıkartmıyor.
Diyorsunki elf iyi oynadıgından diil İYİ abuse yaptıgından yeniyo, tüm ırklarda senin bahsettiğin abuse taktiklerden var, sende humanla abuse yap yen, beni 4. dakkada tower rushla yenen humanlar var, oturup ağlamalımıyım yani ? Herşeyin antisi var, oturup çalışcan ve çözücen.
İnsanın kabiliyeti rakibini yenmeye yetmiyosa bile saygı göstermeli, ağlamakla biyere varılmaz. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 19:57 (16/12/2006, 20:08) %0 | |
|
yaptıkları su human lvl 2 olmaya calısırken item vericek kucuk bir creep i kesip kosup shopdan item almak human lvl 2 oldugunda elf lvl 1 dahi olsa herosu 4 lvl lik bir heronun gucune erisior
Dh tan bu kadar korkma, dedim ya ummadığın MILITIA feci baş yarar.
harrasa gidersenis dh aldıkları itemlerle bir gos acıp kapatana kadar adamlarınıs olmeye baslıo daha sora tek yapacakları mass hero focus oynamak bundan sora basabilecekleri ne varsa basıp no skill sadece attack vererek dryad chimera hero focus icin ne gerekiosa basıp macı alıolar bu kadarda basit yane.
Mass hero focus bariz bir çömlük alameti; heronu kaçırırsın sorceress la invisible yaparsın veya shoptan invulnerabilty, scroll, potion falan döşeyince inventorye hero focus bir halta yaramaz. (ama sabırlı ve dikkatli olmak lazım)
eger bi elf oyuncusu beni no skill mass abuse yeniosa unit basmanın micronun skill kullanmanın yalan oldugu bi durumda ben o oyunu oynamam ve kimse beni imbanın olmadıgınada inandıramas.
Abi biraz dikkatli seyretsen hadisenin aslında böyle olmadığını anlarsın. Ben de çok kez mass huntress yemiş, hero focus vesair salak salak no skill adamlara yenilmişimdir zamanında ama KENDİ replayimi sonradan seyredince cidden de "Aaa, ne saçmalamışım ya burada." dediğim çok oluyor.
Şu bir gerçek ki: (tabii yeteneksiz bir elften bahsediyorum.)
- mass huntress'ın foot+sorceress+militia+bir veyta iki taner water elemental anasını ağlatır.
- mass dryadın hiç kaçarı yok direk rifle+mortar. (hatta defend li footman bile iş görür)
- mass bear'ı ise yeterince sorceressla birlikte blizzard+flame öyle bir güzel alıyor ki.
- mass chimeara ise dragon hawk veya rifle halleder. (dikkat etmen gereken zamanında chimearaları scout etmen ve hero focusa karşı heroları kaçırman -ki mass chimeara direk ben hero focus yapacağım demek oluyor- veya herolarda bir iki potion tutmandır. (herolarını 10 saniye ayakta tut yeter. )
osellikle kendim gordukten sora ben 5 lvl wardene aldıgım itemlerle 5lvl pala + mk yı tek wardenle rahatca kesebiliorum kendi goslerimle gordukten sora saten imba yok falan tarzında laflar beni pek enterese etmio.
Warcraft' ta tam olarak dengenin oturduğunu iddia edemeyiz elbette ama yine de dengeyi bozan esas faktörün oyuncuda olduğunu inkar edemeyiz. (yani adam becerikli ise yapacak bir şey yok bir iki direndikten sonra direk gg wp yaz çık. )
bunu elflerin rahat yapmasındaki tek sebep dh ın agility herosu olup vurus hızının very fast e kadar arttırılabilmesi ayrıca dh a yapılan her hero focusda elfe yarıo bu durumda
-Slowu yiyen her hero bir güzel hizaya gelir. ^_^
-Kim dh a focus yap dedi sana, ne lüzumu var yürü archerların üzerine görelim ne kadar microsu iyiymiş o elfin.
ben pristı sadece 2 vurusla alan dh lere rastlıorum ve tamamen elfin sacmalık oldugunu dusunuorum.
Büyücülerin traininglerini vermek gerekiyor, aksi halde dediğin gibi bir priestın ölmesi saniyelik iş oluyor.
bi elf beni archer kacırmadan no skill ve macı kasanıosa benim diecek hicbir seim yok
Dediğim gibi biraz dikkatle hallolabilecek pek çok şey var, archer mikrosu gerçekten de zor bir şey ve bunu iyi yapan elf oyuncusu çok az.
herkese kolay gelsin
Sağolasın sana da. ^_^ |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 20:35 %0 | |
|
| böyle tiplerle ne taktik tartışılır, ne muhabbet edilir, ne maç atılır ne de yardım edilir. Şurda adam gibi BALANCE muhabbeti yapmadan 2 dakka taktik tartışalım dio millet şuraya bak yaa. Ama ben tahmin ettim başından çünki heryerde bunlardan var. Agzımı açarsam küfretmeye başlıcagım için susmayı ve artık bu tarz insanlarla muhattap olmamayı tercih ediyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 22:08 (16/12/2006, 22:11) %0 | |
|
| Balance ve micro nun da wc3 deki anlamını sözlüğe ekleyebilirmisiniz. (biraz önce diğer forum başlıında micro nun kaçılımı varmıs gördüm) + Grubby nin geçenlerde ilk gözden bi vod unu izlemek nasip oldu youtube gibi sitelerin birinde ve bina seçimlerinin tamamını birim seçimlerinin ise %50 sini hep mause ile tıkladığını gördüm. Acaba Grubby nin hotkey kullanımı çok mu düşük yoksa mause ile hotkeyden dahamı hızlı tiklayabilen bi arkadaş kendisi_? |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 23:27 %1 | |
|
belkide ben yardım almak icin buraya yası yasdım sendende yardım bekledim ama karsılastıgım sey hayal kırıklıgı oldu ama yine de canın saolsun.
İlk büyük mesajına bida bi bak istersen, bir tane yardım talebi yok, mass ağlamışsın. Bu lafı diyerek bugüne kadarki sana yardım amaçlı verdiğim tüm emekleri çöpe atmış oldun. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Aralık 2006 23:54 %0 | |
|
| tr ne vs orc close spawn da fs tc raider grunt cata çıkan bi orca ne önerirsiniz elf olarak |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2006 02:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: NoVanDaz
tr ne vs orc close spawn da fs tc raider grunt cata çıkan bi orca ne önerirsiniz elf olarak
tier2 olmadan 1 aow daha at extradan, bol archer bas, tier2 olunca bikaç tane talon için 1 tane ancientOfWind yap , ana binadan nature's Blessing upg bas ağaçlar için, dh bem bol archer biraz talon ağaçlar ile rahat defans yaparsın, sonra güvenli şekilde tier3 e mass talon a geç. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2006 14:11 %0 | |
|
Gönderen: breakaway
turnuvaya katılan turk wc3 oyuncularından baska dier tum elf oyuncuları .
beni heronun yendigi gibi hak edip yensinler can feda .
benim bu sekilde yasmamın amacı hakkıyla micro yapan ve hakkıyla oynayan elfleri konu dısında tutmaktı ama sanki ben microma bakmaksısın butun elflere imba deip atıomusum gibi anlasıldı olayda bi yanlıs anlasılma var lutfen elfler gelip bana imba dedi die cevap vermesin micro konmusturan ve iiii oynayan oyunculara lafım yok.
ayrıca ben dikkati ne kadar itemlere cekmeye calısıosamda hala item onemsis gibi bir hava var heralde item cok onemsis bisi ben gosumde buyutuyorum benim macları kaybetmemdeki olay dh ya gelen mutis + lar deil benim oyunu bilmemem heralde..
Ama ben sole bisi beklerdim yane benim dedigim gibi heroya item alınıp dh ın gucu denenne bilirdi bana daha sonra bak iste bis denedik dh ya item alıp guclendirdik bunun sonucunda dh inannılmas olabilir ama sole sole eksikleri var die solenilmesini beklledim ama bole bisi olmadı olsaydı daha iii olurdu ama neyse..
o saman sole dielim ben cok kotu oynayan oynamayı bilmeyen bir wc3 oyuncusuyum karsıma gelen bi takım elf oyuncuları dh a item almak gibi bir taktik yapıo. bunun sonucunda 3 lvl lik bir dh ın gucu ;
lvl 3 dh
attack sınırsıs aldıgı item ve roar hesaba katıldıgında 100 u gecebilior
str aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
agi aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
int aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
hp 1600 lere cıkabilior
osetle sorcu 2 vurusta yada prist ı 2 vurusta alması onun cok hıslı lvl atlamasını saglıo ben parayı unite harcarken rakibin parayı iteme yatırması benim gelen unitlerimin daha cabuk olemsine onunda daha cobuk lvl atlamasına yol acıor.dh lvl 6 oldugunda adeta kacacak yer olmuo cunku lvl 6 olup baseme girip meta olunca artık human icin hic bir yer guvenli olmuor bunun nedeni micro deil tamamen dh ye alınan itemler.
lutfen cevap yasacak olan arklar varsa item gucu hakkında yassınlar bana elf vs human mach upunu anlatmasınlar.yardımlarınıs icin saolun.
gl hf all ..... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2006 14:40 %0 | |
|
| dh 1600 hp mı ? dotamı oynuyosun birader sen o oyundan cık en iyisi .. senın mantıgınla yaklasırsak paladın armor 5 ınner fıre 5 knıght oldu 20 armor ? eee .. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2006 22:56 (17/12/2006, 22:57) %0 | |
|
Breakaway bende bir human oyuncusu olarak şu yazdıklarının bir kelimesine bile hak vermiyorum.Oyunun dinamiğini azıcık kavramış kabaca 'noob' seviyesindeki bir adam bile şu söylediklerine güler.Ben burda yeteneksizliğini bu tip saçmalıklarla bastırmak isteyen bir oyuncunun yakarışlarını okuyorum.
En önemlisi yaptığın 'imba' muhabbetini TR'de mantıklı bir şekilde yapabilecek seviyede tek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ki o bile 'imba' mantığını kabul edemeyen biri.Eğer kaybediyorsan birşeyleri yanlış yapıyorsun.Micro-macro olarak,strat olarak,tecrübe olarak herşeyi kusursuz yaptığınımı zannediyosunki 'imba' diyip kesip atıyosun bunları.Ben ırkımdan(human) fazlasıyla memnunum.Hiçbir race den üstün veya ez*k olduğunu düşünmüyorum.Eğer karşımdaki beni yeniyorsa ya benden iyi oyuncudur,yada yanlış oynamışımdır.Bunun başka açıklaması yok.
Lütfen şu foruma birşey yazıp kirletme artık.Ortaya lafı atan sensin insanlara cevap hakkı doğdu ve cevaplarını verdiler.Gördüğün gibi hiç bir aklıbaşında tutupta senin gibi düşünmüyor.Eğer bu tip muhabbetlere devam edersen mod.lardan yaptırım uygulamalarını isteyecem.Çünkü konunun konseptiyle tamamen alakasız,içeriksiz mesajlar bunlar. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2006 23:12 %0 | |
|
Merhaba arkadaslar, uzun suredir bakmamistim foruma o yuzden bu postu gormedim, cok guzel olmus bence, bende epey bisey ogrendim sadece bir uzerinden gecmekle. Bir iki tane posta yanitim olacak:
Human - elf musu hakkinda agliyan arkadaslara...
lvl 6 dh / panda gibi herolardan aslinda en az korkmasi gereken human, cunku spellbreaker gibi yuksek level herolara karsi bile guclu olan bi uniteye sahibiz.
Diger yandan, bazi maclarin sonunda sana imbalance gibi gelen seylerin oyle olmadigini zaman anliyorsun. Ben bir ara staff hakkinda cok agliyordum, fakat su anda bazen oynadigim ladder maclarina tekrar bakiyorum ve cok bariz bir bicimde staff olmasa uzun combatlarda elf ordusunun (hatta bir cok ordunun) human'in guclu noktalari olan brilliance aura ve priest healingine karsi duramiyacagini gormek cok kolay.
Dikkatli izle, Sky gibi pro humanlar t2 de 1-2 rifle casterdan sonra elfi surekli olarak combatta tutmaya olabildigince cok calisiyorlar, eninde sonunda da yeniyorlar. Ozellikle yine sky bu taktigi yaparken caster olarak prieste baya yukleniyor. Bir noktadan sonra moonwell yetmiyor ve staffladigi unitler baseinde bos bos duruyorlar. Tabi gunduz saldirmak cok onemli. Oynadigi adamlar moon gibi staffin uzerine imzasini atmis adamlar Yani o sky ben nasil yapayim ki onun microsunu noktasi biraz sacma oluyor.
Eger illaki yok ben rif caster breaker ile elf yenemiyorum dersen bir cok mapte expolayip (ei, ts, gw, lt, tm de bile yapabilirsin bunu) mortar + griffon gibi t3 stratlarini kullanip sende staff kullanabilirsin. (Griffon acaip harciyor bearleri : D )
Zaten imba olsa da (ki kimse tamamen imba olmadigini iddia edemez fakat neyin imba oldugunu tek tek de soyliyemez irklar bu kadar farkli olunca), senin skillini gelistirip seni yenen adamlari yenmeye calisman imba hakkinda geyik yapmaktan cok da verimli bir caba olacaktir. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Aralık 2006 00:15 %1 | |
|
Gönderen: breakaway
lvl 3 dh
attack sınırsıs aldıgı item ve roar hesaba katıldıgında 100 u gecebilior
str aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
agi aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
int aldıgı iteme e gore +12 ve daha fasla olabilir
hp 1600 lere cıkabilior
osetle sorcu 2 vurusta yada prist ı 2 vurusta alması onun cok hıslı lvl atlamasını saglıo ben parayı unite harcarken rakibin parayı iteme yatırması benim gelen unitlerimin daha cabuk olemsine onunda daha cobuk lvl atlamasına yol acıor.dh lvl 6 oldugunda adeta kacacak yer olmuo cunku lvl 6 olup baseme girip meta olunca artık human icin hic bir yer guvenli olmuor bunun nedeni micro deil tamamen dh ye alınan itemler.
lutfen cevap yasacak olan arklar varsa item gucu hakkında yassınlar bana elf vs human mach upunu anlatmasınlar.yardımlarınıs icin saolun.
gl hf all .
puhah bu ne ya.. madem itemler ve herolardan konuşuyoruz bende senin mantıgına dayanarak bir örnek veriyim.üzerinde 3 tane pendant of mana ve 3 tane sobi mask olan level5 dk sınırsız coil atabiliyo. ufak bi hesap yapalım; lvl3 coil 300 dmg, sınırsız coil atabilen bir dk 7 saniyede bir coil atabiliyo. bu 1 dakika içinde yaklaşık 2700 damage ediyo. senin yaptıgın hesaba göre dakikada 2700 damage potansiyeli olan ve sınırsız coil atan bir heroyla karşı karşıyayız. bu hero lvl5 olarak 20 dakika geçirse 54.000 damage i tek başına verebilir. elfin en çok hp si olan ve en "İMBA" unitlerinden biri claw'ın hp si 900. yani bu demekki bu hero bir oyunda tek başına tam 60 TANE CLAWI tek bir skilli ile öldürebiliyo..senin mantıgınla yaptım bu hesabı, herşey ortada.. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Aralık 2006 15:35 (23/12/2006, 17:03) %0 | |
|
| * |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2006 11:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Bu.wonky
3 senedir mass talon a karşı çaresizim :S önde 3 ölümsüz hero arkada milyonlarca talon .Tower , base defanse gibi abuse da yapmak istemiorum. Yok mu bunun çaresi?
Slmlar All Uzun Zamandır Alemden Uzak Kaldım(Tabiki Öss )
Herneyse W4 e Aranıza Dönerim İnş. Herneyse Konuya Gelim Biraz Geç Oldu Ama Kusura Bakmain Wonky Bi Tavsiyem War Denemekte Fayda War Ben Öle Yapıordum We Çogu Zaman Randıman Alıordum 2 Beast. Wind R. Raider Fs. Tc. Basıorum Birascıkta Micro Ekliordum İşe Yarıordu Dene Bence Çok Faydasın Gördüm Dene Bence Herkese Gl Hf 
Ne kimsenin Köpegi Olduk NEde Kimsenin Köpegi İle Muhattab Olduk Biz Herzaman Bizz Olduk! |
| |
| |