Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 12:17 Toplam 58 oyuncu 56 sunucu 506 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kim, hangi serverda oynuyor?

redeemer
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:27 (15/01/2007, 23:35) %0
ehem. us closed betada başladım, 1 yıl once 9 lvl60 ve 20+ tane 30+dan sonra bıraktım.

druid tek oynayamadığım ve tek sevmediğim class idi wow'da. nedeni basit:
"jackes of all trades, but master of nothing"

işini bile hiç bir raid grubu open slota druid istemez, çünkü druid "hata" anlarında kendini gosterebilen bir classtır ve bu da binde bir olur, o da belki orta seviyelerde. "kaliteli" raidler hata oldugunda ne yapacagız diye degil nasıl hata yapmayız diye dusunur, druid replikas yerine "gerçek" versiyonlarını alırlar raide.

end game'de muhteşem(?) combat res'in kaldırdığı 1 kişi ile oyunu çevirmek fantazidir, en azından tarafımdan gorulmemis, duyulmamıstır.

yazdıklarıma inanmazsan blizzin druid sayfasını oku. kendileri itiraf etmişler zaten.

dps oynayacaksan gerçek dps, tank oynayacaksan gerçek tank veya healer oynayacaksan gerçek healer oyna

ps. en onemlisi sevdiğini oyna, bu bir oyun. ama druid sevdasıyla başlayan cok eleman gordum.
gariptir, hemen her dru, bir sonrakine warr reroll etii

redeemer
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:41 (15/01/2007, 23:46) %0
alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
Maghteridon (US) Lvl 60 Druid
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

off. us maghteridon. ilk göz agrımız.

23 kasımda us açıldıgında, 00.01'de girdiydik maghteridon'a. raven'den sonra 2. lvl 60'ı idim alliance'ın. "pain train"i kurduk oynadık. ben çıktım, devam etti arkadaslar. sanırım 4 ay once dunyanın ilk 25'inde olan pain train de dağıldı. tipme, tugget, angeleyes, karahan, nice, phazer bıraktılar.

hala oynuyorsan arkadaşım maghteridon'da, ve shonuff diye bir tauren shaman gorursen, cesedine bir gül bırak

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:45 %2
alakasiz.
ilk olarak druidin hata aninda kendini gosteren bir class olduna katilmiyorum. druid hernekadar hybrid olarak gosterilse de blizzardin kendi sitesinde bile 'primary healer' olarak lanse edilmistir. druid oynamadan bunlari yazmak kolay.
healing metera bakarsak eger genelde raidlerde paladinler en usttedir. e paladin gercek healer degildir, o zaman mantik olarak fortitude buff olmasa priestlere de gerek yoktur. priestin verdigi buffi warlock imp iyle de verebilir. paladin in flash heali zaman/mana/heal orantisinda en iyi healdir. e raid wipe derse paladin res eder herkesi, priestlere hakkaten gerek kalmadi bu durumda. druid zevksiz ve herseyi yarim yamalak yapan bir class olarak buna bakmak yanlis. ayrica druid bircok konuda herhangi bir priest ya da paladinle heal konusunda cok rahat kafa kafaya yarisir, hatta onlardan daha iyi bile olur.

bir kere end-game de ekranin yarisinda 40 tane kutucuk gorup mana ve health e dikkat etmek kadar eglenceli ve ust duzey bir sey olamaz. raid leader soylemese bile bir druid in hem innervate hemde heal, hemde battle res icin 100% dikkatli olmasi gerekir.
simdi bunun bana zevkli olmadigini idda etmeyin.
druid i oynayip da bunlari soyleseydin sana hak verebilirdim ama oynamadigini ve sevmedigini soylemek bence sacma.

ayrica, feral ve balance druidler raid e alinmaz olgusu yanlis. benim bilgidim Naxxe giden guildlerde bile Moonkin form (aurasi icin) ya da feral (leader of the pack) druidlerin raide gitmesi tartisiliyor.
alıntı:
Gönderen: redeemer
ehem. us closed betada başladım, 1 yıl once 9 lvl60 ve 20+ tane 30+dan sonra bıraktım.
druid tek oynayamadığım ve tek sevmediğim class idi wow'da. nedeni basit:
"jackes of all trades, but master of nothing"
işini bile hiç bir raid grubu open slota druid istemez, çünkü druid "hata" anlarında kendini gosterebilen bir classtır ve bu da binde bir olur, çoğu zaman olmaz. o da orta seviyelerde. ve "kaliteli" raidler hata oldugunda ne yapacagız diye degil nasıl hata yapmayız diye dusunur, druid replikas yerine "gerçek" versiyonlarını alırlar raide.
end game'de muhteşem(?) combat res'in kaldırdığı 1 kişi ile oyunu çevirmek fantazidir.
yazdıklarıma inanmazsan blizzin druid sayfasını oku. kendileri itiraf etmişler.
dps oynayacaksan gerçek dps, tank oynayacaksan gerçek tank veya healer oynayacaksan gerçek healer oyna

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:46 %0
ben gec basladim
ben 60 oldugumda bir gun baktim pain train yok olmus, sordum arkadaslara, baska servera gittiler dediler ama emin degilim, oyun icinde konustugum birkac kisi vardi ordan...

alıntı:
Gönderen: redeemer

off. us maghteridon. ilk göz agrımız.
23 kasımda us açıldıgında girdiydik maghteridon'a. raven'den sonra 2. lvl 60'ı idim alliance'ın. "pain train"i kurduk oynadık. ben çıktım, devam etti arkadaslar. sanırım 4 ay once dunyanın ilk 25'inde olan pain train de dağıldı. tipme, tugget, angeleyes, karahan, nice, phazer bıraktılar.
hala oynuyorsan arkadaşım maghteridon'da, ve shonuff diye bir tauren shaman gorursen, cesedine bir gül bırak

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:49 %0
simdi basliycam gnome warlock, nasil dps yeterli mi yoksa mage mi olayim, gercek dps falan ;)

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:51 %0
bu arada, battle res bir druidi kaldirir, o druid de main tank i kaldirirsa o zaman raid kurtulur bu da fantezi olmaz, ben yaptim biliyorum

redeemer
Oyuncu
15 Ocak 2007 23:53 %0
alıntı:
ben gec basladim
ben 60 oldugumda bir gun baktim pain train yok olmus, sordum arkadaslara, baska servera gittiler dediler ama emin degilim, oyun icinde konustugum birkac kisi vardi ordan...

ahah. yok, temel tayfa tümden bıraktı. bütün charlar min 2200 us dollars'tan ebaylendi transfer edildi.

joho'dan uzak şanslı oyunlar dilerim

redeemer
Oyuncu
16 Ocak 2007 13:13 %0
alıntı:
simdi basliycam gnome warlock, nasil dps yeterli mi yoksa mage mi olayim, gercek dps falan

valla bilmem ki ne seversin ama once mage aç lvl20'ye kadar oyna.

çünkü mage'in özel bir durumu var.
talentlardan gelenler hariç, mage tüm büyülerini 22'ye kadar alıyor, sonrası hep spellerin rank up'ı.
dolayısıyla lvl20 mage ile lvl60(70) mage'in oyun stili(poly'si, instacastleri vs her şeyiyle) aynı. lvl 20-25 arası anlarsın mage sevip sevmediğini

dEsIgnstudIE
Oyuncu
18 Ocak 2007 00:56 %0
su an itibariyle Burning Steppes'de,
Dwimmerlaik lvl 10 gnome warlock,
Nikka lvl 8 NE Warrior olarak devam ediyorum.
US Magtheridon hesabimi iptal ettim, lvl 60 druid orda kaldi :)

n2o
Oyuncu
18 Ocak 2007 16:14 %0
alıntı:
Burning Steppes'de,

burning legion?

dEsIgnstudIE
Oyuncu
18 Ocak 2007 23:02 %0
hayir burning steppes.

alıntı:
Gönderen: n2o

burning legion?

FatalERROR!
Oyuncu
24 Ocak 2007 13:08 %0
Yazın bıraktım oyunu ama yinede yazayım ara ara bakınıyorum öyle.
Fatalerrortr
Burning Legion

The LeLLe
Oyuncu
30 Ocak 2007 21:00 %0
arkadaslar oyunu yeni satin aldim daha once knihgt oynuyordum. oynadigim oyundaki gibi burdada guclu olan karakter wariormu.birde burdaki en populer surver hangisidir. aciklayici bir bilgi vermeniz mumkunmu.

simdiden vereceginiz bilgiler icin tsk.

Not: iyi bilen arkadaslar neler yapmam gerektigini anlatirlarsa sevinirim.

Djinas
Oyuncu
06 Şubat 2007 01:26 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Karakterleri düşük seviyelerde deneyerek kendinize en uygun karakteri seçmek aslında çok uygun değil. Bu daWorld of Warcraft'ta asıl anlamda oyun tecrübesinin lvl 60'ran sonra başlamasından kaynaklanıyor. Kısacası başlangıçta dendiğiniz ve hoşunuza giden bir karakter için 1 ay kadar vakit harcadıktan sonra geri kalan tüm zamanınızı raidlerde yalnızca 2-3 kişiyi heal ederek geçirebilirsiniz (bkz. druid).
Karakterler hakkında bilgi sahibi omak için en iyisi oyunda eng-game adını veridiğimiz en üst seviye dungeonlarda (naxxramass, ahn'qiraj) başarılı olan ya da pvp'de en üst rütbelere çıkmış oyuncuların fikrlerini almak, videolarını izlmeke ya da makalelerini okumak olacaktır. Bunun dışında ilk 20-30 level içerisindeki kendi denemeleriniz hiç bir zaman size karakterin gerçek oynanış tarzını size veremeyecektir. Örnek verecek olursak tekdüze olarak nitelendirdiğiniz Warrior oyunda en geniş sayıda yetenek kullanan ve farklı rollerde hem pvp hem pve tecrübesi yaşatan çok yönlü bir karakterdir.

ilk once chharlarimi soyleyeyim
Lvl 70 Troll Rogue name: Ozgurtr server:tannivar(&280 fly mount wardir yanliş olmasim )
Lvl 64 Night elf druid Djinas burning legion (full tier2 4 parçada tier 3 wardir)
Lvl 60 Tauren Shaman Ozgurtr
Lvl 59 Human Paladin Lightkeeper
Lvl 60 Night elf Druid Manyakk (bunlar eziq charlarim azcik tier1 wardir)
ve cvbima gelince benim gordugun gibi 2 tane druidim var ve 2sindende zevk aliyorum neden 2 tane açtin diceksiniz Djinası (zorunlu)resto yaptim Manyakktada full feral itemim vardir
İşte Blizzard da senin gibi dogru dusunen kişiler içinde PTR yani Test serveri açmiştir Bu test serverinin amacı Gelecek Page'i incelemektir. Ama blizzard kafasina eserse Premade aciyo Bu Pramade ise bedava Lvl 60 veya Lvl 70 oluyo ve dusun tier 3 luk adami bırakip baska charlar deniyorum ondan suan istedigin chari onume getir talentinden yiyemiyecegim adam yok (priest haric herkezi yerim /belki warlockta olabilir ) Ondan Test Serverina girip ordan lvl 60veya Lvl 70 alabilirsin Ama suan kapali Test serveri Ve Pramade . tessekkurler

Tolme umarim beni hatirlamişindir Gerçi o acc. 10 tane sahibi var

BloodluSt
Oyuncu
06 Şubat 2007 03:46 %0
EU - Bloodfeather - PvP - Horde 2 UD

lvl 60 - Priest ve lvl 60 mage ( frozen account ) account kapali oynamiorum ( eu devri kapandi tbc almicam

US - Arthas - PvP serverindaydim once sonra Eluneye serverina geçirdim charlari neyse tbc yi yeni sipariş ettik yolda o yüzden charlar hala lvl 60

(US) - Elune - Alliance

lvl 60 Human Paladin tier1 epic set 2-3 parça tier2 pvp epic gear
lvl 60 Elf Rogue epic gear set

Barva
Oyuncu
07 Şubat 2007 14:28 (09/02/2007, 11:11) %0
Barva 70 Orc Shaman - Xavius
Lyena 35 UD Mage - Xavius
Mexi 40 Orc Hunter - Xavius
Wüonda 20 BE Paladin - Xavius
Thebutterfly 52 UD Priest - Burning Legion (Bıraktım bu Charı)

Ayrıca:
Rieth 55 NE Druid - Burning Legion(Sildim)
Calithra 35 NE Rogue - Burning Legion(Sildim)
Druin 60 NE Hunter - Burning Legion(Ortak/Sildik)

[SpR]CousiN
Oyuncu
07 Şubat 2007 15:33 %2
alıntı:
Gönderen: The LeLLe
arkadaslar oyunu yeni satin aldim daha once knihgt oynuyordum. oynadigim oyundaki gibi burdada guclu olan karakter wariormu.birde burdaki en populer surver hangisidir. aciklayici bir bilgi vermeniz mumkunmu.
simdiden vereceginiz bilgiler icin tsk.
Not: iyi bilen arkadaslar neler yapmam gerektigini anlatirlarsa sevinirim.

Güçlü diye bir karakter yok sadece oynayış şeklin ile onu iyi yerlere getirebilirsin
Türklerin yoğunlukta olduğu server Burning Legion fakat kısa sürede açılmış serverlerde başlarsan bu sana yararlı olacaktır çünkü Burning Legionda her gördüğün 10 adamdan 9u 60 ve üzeri
Ben olsam ilk önce melee(yakın) rogue warrior vs. mi yoksa ranger(uzak) hunter,mage,warlock vs oynayacağıma krar verirdim ve ona göre seçerdim bu arada seçeceğn karakterin ırksal özelliklerine göre seçmeni öneririm.örn:undead warlock nigtelf druid vb. biraz araştırırsan hangi karkaterin hangi raceye uygun olduğunu bulabilirsin...

Burning Crusade...

damn2u
Oyuncu
14 Şubat 2007 08:53 %0
aegwenn lvl70 priest slvyanas
heka lvl61 druid slvyanas

Bu arada druid kadar raid kurtarı healer yoktur arkadaslar.resmen gotu kurtarır yani .onun icin druide sıkıcı felan demeyin oynamasi cok zevkli bi karakter karazhan 5 boss kestik offtankımız druid healer assistimiz druid

''FREDRİCK''
Albay
Albay
15 Şubat 2007 12:23 %0
Weashell lvl 67 Priest - Steamwheedle Cartel

^4SHARK
Orgeneral

Orgeneral
15 Şubat 2007 15:05 %0
Beyler kusura bakmayın oyuna yabancı biri olarak yazılanlara şöle bir bakındımda oyunu bilmeyenlere çokk garip geldiğini sölemeliyim..

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

Korath@n
Oyuncu
19 Şubat 2007 17:35 (23/02/2007, 09:41) %0
Korathan
Lvl 70 Tauren Warrior
Horde- Bloodscalp
HaNeDaN - Guildmaster

Arkadaşlar bir guildimiz var: HaNeDaN. Biz her questi bile yardımlaşarak birbirimize destek olarak yapıyoruz. Warrior(Ben),Shaman, Druid, Mage, Hunter, Rogue, Warlock, Priest, Paladin (yetişiyor-Lvl55)'imiz mevcut. Ama bir veya ikişer. Şu an sayımız 35. Aramızda sıkı bir dostluk var. Büyümek istiyoruz. Türk sayısı fazla değil. Aramızda yabancı arkadaşlar da var. Katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açık.

bigtiger
Oyuncu
23 Şubat 2007 12:32 (23/02/2007, 12:34) %0
LVL 70 mage
Eu frostwhisper
Nick:Uurcan
Su andaki guilddimizin adı The ottoman empire.
Yaklasık olarak 2-3 hafta içinde karazhana başlamayı planlıyoruz.
Guilddeki çogu üyenin en az bwl+aq40 full tecrübesi bulunmakta
Şu anda guildde en büyük ihtiyaç 3-4 WARRİOr ve 1 tane warlocktur.

Biyonikamele
Oyuncu
21 Mart 2007 10:01 %0
EU Tarren Mill

66 Lvl
Ud HolyPriest
Troll Protec/Dps Warrior (bu warriordan aggroyu almanın tek yolu var. aynı talentleri kullanmak )
Bloodelf marksmanship Hunter
Bloodelf combat Rogue

EU Balnazzar

52 Lvl
Human Fire Mage
Nightelf Dps Warrior
Human Combat Rogue
Nightelf Feral Druid

Druidler TBC ile tanklık görevini deviralıyor artık
özellikle Bearformdaki etkileyici armorları sayesinde bu işi başarı ile gerçekleştire beliyorlar

healer caster üzerine küçük 1 not

Raid Heal sadece Priestlarda mevcut durumda TBC ile

cooldown süresi olmadan

ayrıca shaman druid priest bu 3 ünü sıralamak gerekirse

priest
shaman
druid

ekipman olarak

shaman (mail) + raide ve her class a yarayacak Totemler
druid (leather)
priest (cloth)

ablak
Oyuncu
21 Mart 2007 10:31 (21/03/2007, 10:36) %0
Burning Legion'da 17 level undead rouge'um var.Kendisi gerçekten kıçı kırık bir karakterdir.Oyuna başladığımda ilk bulunduğum köy (Bill'di galiba) içinde 4-5 level dolanırken 70 level bir elemanın usulca yanaşıp, 3 altın verip have fun diyip red kit gibi uzaklaşmasıyla neşelere gark olduğum bir serverdır.Daha ne kadar tek başıma takılabilirim onuda bilemiyorum.Öğrenmesi tek başına vakit alan süper,mega bir oyunmuş bu yahu.

Galeon
Oyuncu
21 Mart 2007 10:34 %0
Burning Legion'da tek başına takılmana gerek yok bildiğim kadarıyla halen hatrı sayılır sayıda Türk oyuncu var ayrıyetten level 20'den sonra başlayacağın dungeonlarda birsürü yeni arkadaş edinebilirsin.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: