Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 13:18 Toplam 251 oyuncu 47 sunucu 1088 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Enemy territory'e niye kimse girmiyor

SturbulL_tr
Oyuncu
02 Aralık 2006 18:48 %0
ya arkadaşlar burda bi wolfeistein-enemy territory sunucusu var haritada var ama nie kimse girmiyo oynayıp ta boş diye girmeyenler irtibata geçip birlikte oynayalım diyorum bi bakıverin

by_scream
Oyuncu
02 Aralık 2006 20:00 %2
dier topiclerde gerekli cvplar werildi diye tahmin ediyorum

cRossfireX
Oyuncu
02 Aralık 2006 23:10 %0
artık kimse girmiyor ama bazı akşamlar dammeone ve further giriyo onlar et i kurtarmaya çalışıyo ama destek yok malesef

Touch&Go

03 Aralık 2006 00:06 %4
Tamı tamına 5 yıllık bir komunite. Piyasaya cikan bircok multiplayer oyun gibi siradan olmadigini kanitladi. Onemli olan oyunun guzelligi degildi, cogumuz icin hicbir zaman da olmadi. Gulduk eylendik, bazilarimiz askere gitti geldi devam etti, hastalandi ameliyat oldu devam etti, zaman ayiramadi ayrildi yine dondu. Ama kimse pes etmedi. Eminim Quake Wars geldiginde de eski komunitenin oyuncularinin cogu geri donecek, sevk heves arkadaslik dostluk tekrar geri gelecek, yine klan maclari olucak, heyecandan kanimiz cekilecek, stresten terledigimiz olucak. Tekrar bir araya gelene kadar, hepiniz kendinize iyi bakin!

Touch&Go

OcularisInfernum
Oyuncu
03 Aralık 2006 05:45 %0
2002 yılında sanane serverıyla tanıştım bu oyunla.
150 ms ve abartı lag ile oynadım bu oyunu.
Ben gene iyi durumdaydım.
Ne yalan söyleyeyim o zamanlar aldığım zevk çok çok daha fazlaydı.
İnsanlar birbirlerinin yüzüne gülüp arkalarından kuyularını kazmıyorlardı veya birşeyleri gururlarına yediremeyip,çirkince davranışlar ile çıkmıyorlardı karşımıza.
Bence belki quake wars ile bu topluluk toplanır belki ama o yitirilen ruh olmadıktan sonra bence gene uzun süreli olmayacak.
Şu saatten sonra forumlar açmak,bazı şeyleri dile getirmekte mantıksızca.
Çünkü herkes hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyor.
Benim en çok kızdığım ise burada oynayan ve zamanında "server açılsın" diye forumlar açan,oynasayana söven bir çok insanın en başından bir koyun pozisyonuna girmesi.
Üzerine alınan alınır kardeşim.
Bir çoban var ortada ve o ne derse o oluyor bu ortamda.
E iyi hoş güzeldi ne oldu?
Birisi çıktı gene ki çoban olan arkadaş o;birşeylere bir kulplar uydurdu sonra aldı sürüsünü çekti gitti.
Ben biliyorum ki o çoban arkadaş ayran gönüllülüğünü gösterip gene gelecek,forumlarda millete haykıracak sonra bir kaç kişi derken gene bir çok eski oyuncunun dönmesine sebep olacak.
Sonra bir gün canı sıkılıp bir gavur serverına gelecek gelecek koyunlarına "Ooo arkadaşlar,fena server,bakın şunlar şunlar var diyecek" koyunlar nerden bilsin,çobanımız orada,hurra o neredeyse bizde oraya,o nediyiyorsa aynı şeyleri demeye başlayacaklar.
Arkadaşlar burada oyunu bitiren en başından beri oynasana değil.
Adamlar aptal mı?
Hem bedavaya server açacaklar,sonrada o server faal olmayacak.
Birşey söyleyeyim mi?
Bu ruhu kalmamış ve kişi olamamış topluluk yüzünden arada yaşlarda kaynıyor mevzuya ve ortada aslında bu iyiliği haketmeyen bir grup olup çıkıyoruz.
Ne zaman ki burada ki insanlar kendilerinin bir birey olduklarının farkına varacaklar ve ne zaman ki Çobanlarının emri altından çıkacaklar.
İşte o zaman birşeyler olmaya başlayacak.
Burada ne oluyorsa,herşey kendilerine ve maalesef bunu haketmeyenlere oluyor.
Ben oynasana yerinde olsam bir an serverı açık tutmam ve hatta forumu dahi kaldırırım.
Böylece bu seferde gavur serverlarına bir neden uydurup,gene tükürdüğünü yalayan çoban ve koyunlarının haykırmasına engel olmuş olur.
Bu ortamda insanlar birşeyleri hazmetmeyi öğrenmedikleri sürece,kendi başlarına kişisel olarak bir karar almadıkları sürece bu server pembe dizi konumundan öteye geçmez.
Egonuzu artık bir kenara bırakın.
Yurt dışında ki milletin zevk almasına çemkirin.
Gidip 48239590235092 ms değerleriyle hs yemeyin.
Amannn neden konuşuyorum ki?
Çoban,boşver oğlum sen takıl koyunlarınla orada.
Biz böyle halimizden memnunuz.

coLoneL <3
Oyuncu
03 Aralık 2006 09:00 %0
Önceden abim oynardı bu oyunu...Bende onun yanında öyle usulca bakardım...Ama sevmiştim oyunu ve bende Avaturk den uyelık alıp oyuna gırmeye baslamıstım orada clan kurmustum tabı bebelık aklı ....Sonra kurdugum clan dagıldı ... The Messerace die bir clan kuruldu.Ona gidim ama clan listesinde bir sürü kısı vardı ustelık o clanın kuralı servera Tagın kırmızı , nickin sarı olarak girmekti...Bir sürü üye oldugundan TAB a bastıgımda oyuncu listesi civciv gibiydi...Sonra server kapandı tam alıştık derken sonra bir daha acıldı.. clanlar vardı TWP,TOW,RAF,RK,MSR,TM gibi...Et kış liginde yer aldı bu takımlar MSR haric habıre mac olurdu hatta bir keresinde oyun 58 kişilik serverken tam dolmustu...O gun 2. servera 10 kişi gırmıstı cunku 58 kısı doldurmustu oyunu..serveri...Sonra boyle buralara kadar geldık ben habıre hs yerdım kucukken komandant gelse karsıma salise ile olurdum ama sımdı ....Simdi karsıma gelınce dayanıyorum dayanıyorum bazıları oluyorum bazıları olduruyorum..İşte bizimde et hayatımız bu ...

D.a.s.H
Oyuncu
03 Aralık 2006 19:16 %0
bu oyunun şu anda bu hale gelmesi oynasana.com yönetimi ve ilgisiz adminlerin suçudur -bu yorumum sadece yapılmayan bir turnuva sonucu yapılmış değildir-.
oyun halen içinde potansiyel bulunduruyor ama yönetimin yaklaşımı değişmedikden servera bağlı kişiler admin yapılmadıkdan sonra kimse bu oyun bitti mi ettimi diye sorgulamasın. portre apaçık ortada
quake wars gelsin ne değişicek o da bir dönem gelecek ve gidecek.

tüm et alemine saygı sevgi.

cRossfireX
Oyuncu
03 Aralık 2006 19:16 %0
Lieutenant artık yabancı serverlerdemisin he ne yapıyorsun?Bana demiştin Geçti Bolu pazarı sür eşeyi yabancı serverlere ama sen baya sürmüşün

Dawnville Haritası Sniper Ustası.

OcularisInfernum
Oyuncu
03 Aralık 2006 20:01 (03/12/2006, 20:02) %0
Dash adamlar en iyisini yapıyor.
Biliyorlar çünkü başlarına geleceklerini.
Burada ki ilgisizlik sorununun direk olarak oynasanadan dolayı olmadığını benim gibi bu ortadamda eskiden beri takılan bir çok kişide bilir.
Adamlar prim yapmayan serverı gene nasıl açık tutuyor bunada anlam vermek güç.
Boşver arkadaşım bu ortam maalesef artık hiçbirşey için deymez.
Takılsın onlar ejnebilerle.
Bir gün 423409230948 ms ile hs yemek canlarına tak ettiklerinde umarım ortada ne server,ne forum ne de son bir şans tanıyacak,iyimser yetkililer olur.

charvel
Oyuncu
03 Aralık 2006 20:46 (03/12/2006, 21:04) %0
evet

coLoneL <3
Oyuncu
04 Aralık 2006 08:15 %0
Flyman veya ozalp ben yabancı serverr takılmıyorum ete girmiyorum CS 1.6 takılıyorum ama ET Türk serveri gelse yine girerim...Cs yi bırakırım yine girerim o hiç ilgilendirecek bir konu değil...

Bence milletin girmeme sebebi oyuncuların yeni skilleri ve mapları beğenmemesi..Veya yükliycem diye ugrasmaması farkındaysanız millet yeni skiller geldiğinden beri yok farkındamısınız??Yeni gelen maplar o kadar kötü ki milletin canını sıkıyor Fun beach b5 gıbı bısı gelmıstı..Harita o kadar yoğun ki Alliesler için..Milletin yeni mapları indirecek hali yok nedense hep yazın doluyor bu server..O zaman admınlere oynasana.com yonetıcılerıne diyelim serverı kapayın diye...

cRossfireX
Oyuncu
04 Aralık 2006 12:36 %0
artık herkes sıkılıyor

Dawnville Haritası Sniper Ustası.

Carpath1A
Oyuncu
08 Aralık 2006 18:48 %0
Bana kalırsa et çi kitlenin oyuna küsüp tekrar başlama potansiyeli oldukça yüksek giden bi sene sonra yine geliyo sonra bir daha gidiyo

Ben anlamadım nasıl iştir bu , halbuki çok hoş zamanlar geçirmiştik neyse arkadaşlar uzun lafı kısası et şu anlık oynasanada ölü bir oyundur yurt dışında ise çılgınlıkla oynanılıyor.Bu oyun türkiyede anca oynasana nın tekelinden (tekel derken bunca yıl showun açtığı dışında başka bir et serverı açılmadı oda hemen kapandı zati )çıkar ve değişik türden "türk" serverları açılmaya başlar ise canlanır oynasanada yine canlanır yine ölür yine canlanır yine ölür.

Bütün dünyada çinden tutunda amerikanın kanadanın en ucra bir yerinde bile et severler bu oyunu özgür bir şekilde hiç ücret ödemeden ve şartsız oynuyorsa bunu bizde yapacaktık ve her oyuna girerken 250 saniye beklemeyecektik.

Ne kadar saçmalık ve ucubece bir durumdur bu.Orjinali ücretsiz olan bir oyuna hemen girebilmek için ücretli üyelik şartı bulundurmak.

Ha sonra ne oldu skin cart curt yeni mapler bunlarda başarılı olmayınca millet teker tekerrrr döküldü.Millet bas bas bağırdı burda güzel bir pro map pool yapalım öyle oynayalım , bu mapler yükleniyosa diğer pro mapleride yükleyelim felan vsvsvs ama olmadı hiç bilinmeyen bir sürü fun map yüklendi ve millet baydı.Ha şimdi hiç demeyin mapler çok iyidi bilmem ne sen oynamadın felan senin sorunun felan.Walla o maplerin hepsini serverda oynayan nadir kişilerdenim mapler resmen dehşet verici şekilde kötü . Yapacaksın en carisma haritaları koyacaksın sıraya serverda oasisten başlayıp taaa marekeşe kadar ne number 1 map varsa o zaman bak bakalım server şu anda dolumuydu boşmuydu.

Bana sorarsanız öyle aman aman bir sorun yok , burada çok umursamaz bir yönetim ve kararları , ücretli üyelik şartı (hemen girebilmek için) , ve fantastik kungastik map sorunsalı.ve diğer ufak sorunlar.

Eğer bunlar olmasaydı şu anda o kadar dolan server potansiyeli kaybolmaz aksine daha çok kişi gelirdi.

Neyse biz hep konuştuk bizi hep kötü niyetlilikle suçladılar , hep emeklere teşekkür ettik ama eleştiri yaptığımız içinde hep kötü olduk , kimse girmedi servera saatlerce biz girdik adam bekledik vsvsvs biz hep kötü çıktık bunları söyledim yine kötü çıkacaz .

Napalım biz etdeki dostlukları arkadaşlıkları özlediğimiz için hayatın tadını bir nebze olsun oasiste marekeşte venicede aldığımız için bu eleştirileri yapıyoruz ve inatla sürekli bir faaliyet içerisindeyiz.

Benden şimdilik bu kadar , gün gelir yine toplanırız bakarsınız ne diyelim Dostlar Sağolsun

İyi eğlenceler ETÇİ GENÇLİK

risingforce
Oyuncu
08 Aralık 2006 20:10 (08/12/2006, 20:17) %0
alıntı:
Gönderen: Carpath1A
Bana kalırsa et çi kitlenin oyuna küsüp tekrar başlama potansiyeli oldukça yüksek giden bi sene sonra yine geliyo sonra bir daha gidiyo
Ben anlamadım nasıl iştir bu , halbuki çok hoş zamanlar geçirmiştik neyse arkadaşlar uzun lafı kısası et şu anlık oynasanada ölü bir oyundur yurt dışında ise çılgınlıkla oynanılıyor.Bu oyun türkiyede anca oynasana nın tekelinden (tekel derken bunca yıl showun açtığı dışında başka bir et serverı açılmadı oda hemen kapandı zati )çıkar ve değişik türden "türk" serverları açılmaya başlar ise canlanır oynasanada yine canlanır yine ölür yine canlanır yine ölür.
Bütün dünyada çinden tutunda amerikanın kanadanın en ucra bir yerinde bile et severler bu oyunu özgür bir şekilde hiç ücret ödemeden ve şartsız oynuyorsa bunu bizde yapacaktık ve her oyuna girerken 250 saniye beklemeyecektik.
Ne kadar saçmalık ve ucubece bir durumdur bu.Orjinali ücretsiz olan bir oyuna hemen girebilmek için ücretli üyelik şartı bulundurmak.
Ha sonra ne oldu skin cart curt yeni mapler bunlarda başarılı olmayınca millet teker tekerrrr döküldü.Millet bas bas bağırdı burda güzel bir pro map pool yapalım öyle oynayalım , bu mapler yükleniyosa diğer pro mapleride yükleyelim felan vsvsvs ama olmadı hiç bilinmeyen bir sürü fun map yüklendi ve millet baydı.Ha şimdi hiç demeyin mapler çok iyidi bilmem ne sen oynamadın felan senin sorunun felan.Walla o maplerin hepsini serverda oynayan nadir kişilerdenim mapler resmen dehşet verici şekilde kötü . Yapacaksın en carisma haritaları koyacaksın sıraya serverda oasisten başlayıp taaa marekeşe kadar ne number 1 map varsa o zaman bak bakalım server şu anda dolumuydu boşmuydu.
Bana sorarsanız öyle aman aman bir sorun yok , burada çok umursamaz bir yönetim ve kararları , ücretli üyelik şartı (hemen girebilmek için) , ve fantastik kungastik map sorunsalı.ve diğer ufak sorunlar.
Eğer bunlar olmasaydı şu anda o kadar dolan server potansiyeli kaybolmaz aksine daha çok kişi gelirdi.
Neyse biz hep konuştuk bizi hep kötü niyetlilikle suçladılar , hep emeklere teşekkür ettik ama eleştiri yaptığımız içinde hep kötü olduk , kimse girmedi servera saatlerce biz girdik adam bekledik vsvsvs biz hep kötü çıktık bunları söyledim yine kötü çıkacaz .
Napalım biz etdeki dostlukları arkadaşlıkları özlediğimiz için hayatın tadını bir nebze olsun oasiste marekeşte venicede aldığımız için bu eleştirileri yapıyoruz ve inatla sürekli bir faaliyet içerisindeyiz.
Benden şimdilik bu kadar , gün gelir yine toplanırız bakarsınız ne diyelim Dostlar Sağolsun
İyi eğlenceler ETÇİ GENÇLİK

"(tekel derken bunca yıl showun açtığı dışında başka bir et serverı açılmadı oda hemen kapandı zati )"
gvers.com et serverı açılmıştı zamanında türkiyedeki ilk et serveri ,orda 1 sene, oynadık 30 tane flm map vardı orda oynardık sabahlara kadar, tabi pluequark kör değilken nuh nebi zamanı =)

Carpath1A
Oyuncu
08 Aralık 2006 21:11 %2
yok hocam ben o kadar eski olmadığım için aranızda hiç bi bilgim yok en azından bildim bileli ava osn

cRossfireX
Oyuncu
14 Aralık 2006 15:26 %0
ya bak 1 aylık topic i güncelliyon COA-Lieutenant kızıyo

(\__/)
(='.'=) Pitbull
('')_('')

Galeon
Oyuncu
18 Aralık 2006 15:00 %2
Gvers'e hakettiği ilgi duyulsaydı belki şimdi daha farklı bi yerde olabilirdi et (gversi bilen herkese selamlar) belki beni dahi soğutmasalardı oyundan ki soğumamın başlıca nedeni ne diğer oyuncular ne de ebola'dır (lütfen quote almayın burayı adı 3 kere yazılınca gelebilir) servera en bağlı adamlardan birisi oldum yaklaşık 4 sene boyunca ama beni soğutan oyunla direkt ilgilenen benden yüksek admin yokken bana oyundaki bazı aksaklıkları giderebilmem için verilmesi gereken yetkinin verilmemesidir. bu sebeple uzunca süre uğraşıp bir ara ölürken dirilttiğimiz serverdan insanlar o bahsettiğim problemler yüzünden uzaklaşırken ve bu problemler çözülebilecek haldeyken çözemediğim için ayrıldım. sonradan neler gelişti bilemiyorum tabi ama çok değişik şeyler olduğunu zannetmiyorum ne de olsa 4 sene geçirdim bu serverda iyisiyle kötüsüyle. Şimdilerde sadece arada bir girip forum kontrol ediyorum sadece o da "çok arada bir"e düştü maalesef yoğunluktan. Şimdi beni ilk defa duyanlar bu kim be diyebilir bilenlere selamlar saygılar sevgiler.

alıntı:
Gönderen: risingforce

"(tekel derken bunca yıl showun açtığı dışında başka bir et serverı açılmadı oda hemen kapandı zati )"
gvers.com et serverı açılmıştı zamanında türkiyedeki ilk et serveri ,orda 1 sene, oynadık 30 tane flm map vardı orda oynardık sabahlara kadar, tabi pluequark kör değilken nuh nebi zamanı =)

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

DoLZ
Oyuncu
03 Şubat 2007 03:50 (03/02/2007, 03:53) %0
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
Tamı tamına 5 yıllık bir komunite. Piyasaya cikan bircok multiplayer oyun gibi siradan olmadigini kanitladi. Onemli olan oyunun guzelligi degildi, cogumuz icin hicbir zaman da olmadi. Gulduk eylendik, bazilarimiz askere gitti geldi devam etti, hastalandi ameliyat oldu devam etti, zaman ayiramadi ayrildi yine dondu. Ama kimse pes etmedi. Eminim Quake Wars geldiginde de eski komunitenin oyuncularinin cogu geri donecek, sevk heves arkadaslik dostluk tekrar geri gelecek, yine klan maclari olucak, heyecandan kanimiz cekilecek, stresten terledigimiz olucak. Tekrar bir araya gelene kadar, hepiniz kendinize iyi bakin!
Touch&Go

+1 hoja
quake wars ile yeniden dogus oolacak inş.

oooDaYWaLKeRooo
Oyuncu
05 Aralık 2007 21:48 %0
Bilmem hatırlarmısınız, ben de sabahlara kadar ET oynardım. 3 sene önce Kanada ya gittiğimde yuksek ping e rağmen oradan bile oynamayı denemiştim. Şimdi artık Türkiye ye döndüm ama ET serverını bomboş görünce çok üzüldüm. Occularis in de dediği gibi güzel dostluklar, eğlenceli oyunlar vardı. Umarım bir gün tekrar aynı tadı yakalayacak fırsatımız olur.

lycan(TR)
Oyuncu
06 Aralık 2007 00:25 %0
Aga adamlar niye sunucuya girmiyor diye soruyorsunuz, sunucunun ip'sini görebilmen için bin türlü işlem yapman gerekiyor. Yok program yükleyeceksin, yok bilmem ne yapacaksın. Çok mu zor bu mereti metin olarak yazıp oraya koymak?? Devlet sırrımı saklanıyor nedir ki anlamadım. Programı yükledik ne olduğunu bilmeden, reklam mıdır, virüs müdür allahtan birşey çıkmadı ama yine ip ve port görünmüyor. Hata var diyor explorer sayfada. Hem ben firefox kullanıyorum, mecburmuyum sistemde ie olmasına? Belki linux kullanıyorum ne olacak o zaman? XP mi yükleyeceğim formatlayıp sistemi.

Türk ET sunucusu olduğunu ET oynamaya başladıktan 2 yıl sonra öğrendim, linux yüklü makinamdan adresi öğrenmem mümkün olmadığı için arkadaşın bilgisiyarından bakmak zorunda kaldım, active x programını yükledim yine öğrenemedim, adresini html source kodlarından çıkarıp ayıkladım anca. Burayı keşfetmemle sunucu adresine ulaşmam arasında geçen süre neredeyse 36 saati geçti. Tebrik ederim gerçekten.

Başka sitelere neden eklenmez bu sunucunun adı adresi? Milyonlarca sunucuyu ülkelere göre listeleyen web siteleri var, oralarda neden bulunmaz bu sunucunun adresi?

Ondan sonra sorar dururuz bu sunucuda neden kimse yok diye işte. Ulaşamıyorsun ki merete oynayasın!

Her işimiz niye böyle yahu yaz güzel güzel şunun ip ve portunu webmaster kardeşim yaw!

al yazdım ben
212.175.239.246:9009

uygar1997
Oyuncu
06 Aralık 2007 00:34 %0
alıntı:
Gönderen: SturbulL_tr
ya arkadaşlar burda bi wolfeistein-enemy territory sunucusu var haritada var ama nie kimse girmiyo oynayıp ta boş diye girmeyenler irtibata geçip birlikte oynayalım diyorum bi bakıverin

ben uygar1997 ben oynamak istiyom

BorntobeWild
Oyuncu
07 Aralık 2007 17:17 (07/12/2007, 21:57) %0
söylediklerine harfi harfine katılıyorum tercüman olmuşsun.Çok uzun bir aradan sonra tekrar indiriyorum ET'yi,fakat bu sunucu yerine iyi ping alabileceğim yabancı serverlarda oynayacağım.

alıntı:
Gönderen: lycan(TR)
Aga adamlar niye sunucuya girmiyor diye soruyorsunuz, sunucunun ip'sini görebilmen için bin türlü işlem yapman gerekiyor. Yok program yükleyeceksin, yok bilmem ne yapacaksın. Çok mu zor bu mereti metin olarak yazıp oraya koymak?? Devlet sırrımı saklanıyor nedir ki anlamadım. Programı yükledik ne olduğunu bilmeden, reklam mıdır, virüs müdür allahtan birşey çıkmadı ama yine ip ve port görünmüyor. Hata var diyor explorer sayfada. Hem ben firefox kullanıyorum, mecburmuyum sistemde ie olmasına? Belki linux kullanıyorum ne olacak o zaman? XP mi yükleyeceğim formatlayıp sistemi.
Türk ET sunucusu olduğunu ET oynamaya başladıktan 2 yıl sonra öğrendim, linux yüklü makinamdan adresi öğrenmem mümkün olmadığı için arkadaşın bilgisiyarından bakmak zorunda kaldım, active x programını yükledim yine öğrenemedim, adresini html source kodlarından çıkarıp ayıkladım anca. Burayı keşfetmemle sunucu adresine ulaşmam arasında geçen süre neredeyse 36 saati geçti. Tebrik ederim gerçekten.
Başka sitelere neden eklenmez bu sunucunun adı adresi? Milyonlarca sunucuyu ülkelere göre listeleyen web siteleri var, oralarda neden bulunmaz bu sunucunun adresi?
Ondan sonra sorar dururuz bu sunucuda neden kimse yok diye işte. Ulaşamıyorsun ki merete oynayasın!
Her işimiz niye böyle yahu yaz güzel güzel şunun ip ve portunu webmaster kardeşim yaw!
al yazdım ben
212.175.239.246:9009

Mannstein
Yüzbaşı
Yüzbaşı
09 Aralık 2007 20:44 %0
ahh ah su wolfun adam kıtlıgı sonunda bu hale getirdi bizi eskiden en azından akşamları oynayabiyorduk şimdi öyle bi hal aldıki bazı elemanlarda birbirleriyle kavga filan ettiler sonuc olarak osnde wolf devri kapandı halbuki ne kadar seviyeli ve eğlenceli oluyodu...

Destroy3r
Oyuncu
14 Aralık 2007 04:55 %0
alıntı:
Gönderen: DoLZ

+1 hoja
quake wars ile yeniden dogus oolacak inş.

eah sen atlamasan olmas zati

^1GO|__killer__
Oyuncu
20 Aralık 2007 12:50 %0
ben şu anda oyun dosyalarını indiriyorum manyak bi oyun oldugunu bildigim için.
cod2 amcılar buraya grafikler kötü ama admiral mod gibi.
3d strateji oyunu gibi.
ve bence cod2 den daha iyi

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: