Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 20:19 Toplam 213 oyuncu 47 sunucu 1056 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Orange 2 lan game 2 cod 2

^^66capri^7sun
Albay
Albay
02 Aralık 2006 16:21 %0
arkadaşlar 10 aralık pazar cod 2 alanında lan-game turnuvası yapılacaktır.yer İstanbul kadıköy altıyol orange-2 cafe...katılmak isteyen takımlar önceden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.ödüllü olacak bu turnuvada herkes maç parasını kendi verecektir bu yüzden maçlar başlamadan takımlardan oynadıı maçların ücreti turnuva başlamadan toplanacaktır!!sanırım takım başına 30 ytl(ki kişi başına 5 6 ytl hiçbişi)1. takıma 100 ytl + kupa ,2 takıma 50 ytl + kupa ,3.ye kupa...katılcak takımlar özel mesaj atabilirler.

don't disturb pls ;)

^9PT|^1ULTRA1905
Oyuncu
02 Aralık 2006 16:59 %0
istanbulda olsam katılırdım valla ama ne yazıkki adanada oturuyorum

DNA Maniac
Oyuncu
02 Aralık 2006 17:07 %0
re-game artık yaptığı organizasyona katılıcak takım bulamayıp osn den duyurumu yapıyo? onatım alemsin walla

Forum Gevezesi

^^66capri^7sun
Albay
Albay
02 Aralık 2006 17:14 %0
alıntı:
Gönderen: DNA Maniac
re-game artık yaptığı organizasyona katılıcak takım bulamayıp osn den duyurumu yapıyo? onatım alemsin walla
Forum Gevezesi

leventçim nie ortamı geriosun pardon bulamama deil herkesin faydalanması gereken bişi bu otur evinde online oyna ne kdr zevk alıosun başka böle lan game yapan varmı bide bunu sorim yada o ortamı gördünmü öle sorim??yanlış şeyler sölüosun,beni kırıosun..bikere ben ticari şeyler düşünen adammıyım bana onun cvbını ver o zaman??

don't disturb pls ;)

^9PT|^1ULTRA1905
Oyuncu
02 Aralık 2006 17:30 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Termi^9nus

leventçim nie ortamı geriosun pardon bulamama deil herkesin faydalanması gereken bişi bu otur evinde online oyna ne kdr zevk alıosun başka böle lan game yapan varmı bide bunu sorim yada o ortamı gördünmü öle sorim??yanlış şeyler sölüosun,beni kırıosun..bikere ben ticari şeyler düşünen adammıyım bana onun cvbını ver o zaman??
don't disturb pls

baba böyle organizasyon yapanları destekliyorum siz yapmaya devam edin biz katılırız geçen aveanın düzenlediği pes5 turnuvasına katıldık arkadaşımla ne yazıkki çeyrek finalde elendik ama böyle turnuvalara herkezin katılması gerek evde pc veya ps başında alamıyorsun bu zevki

James18
Oyuncu
03 Aralık 2006 11:55 %0
onat abi 5 ytl hiçbişeyse benim parami ver geleyim

cRossfireX
Oyuncu
03 Aralık 2006 13:45 %0
tabi herkes katılamıyor hep istanbul ve ankarada yapıldığı için

Dawnville Haritası Sniper Ustası.

swix
Oyuncu
10 Aralık 2006 00:31 %0
bende geliorummmm

Riverwind15
Oyuncu
11 Aralık 2006 12:55 %0
bnde ordaydim pRe-w < riverwind olarak süper geçti herkese teseekkürler 4 maç yaptik 4 . maçimizda 2. yenilgimizi alinca aksam 8 gibi çiktik gerçi yenseydik de gidecektik ama=) turnuva gece gec saatlere kdr sürmüs sanirim 1 de fln bitti

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: