arkadaşlar 10 aralık pazar cod 2 alanında lan-game turnuvası yapılacaktır.yer İstanbul kadıköy altıyol orange-2 cafe...katılmak isteyen takımlar önceden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.ödüllü olacak bu turnuvada herkes maç parasını kendi verecektir bu yüzden maçlar başlamadan takımlardan oynadıı maçların ücreti turnuva başlamadan toplanacaktır!!sanırım takım başına 30 ytl(ki kişi başına 5 6 ytl hiçbişi)1. takıma 100 ytl + kupa ,2 takıma 50 ytl + kupa ,3.ye kupa...katılcak takımlar özel mesaj atabilirler. don't disturb pls ;)
alıntı:Gönderen: DNA Maniac
re-game artık yaptığı organizasyona katılıcak takım bulamayıp osn den duyurumu yapıyo? onatım alemsin walla Forum Gevezesi
leventçim nie ortamı geriosun pardon bulamama deil herkesin faydalanması gereken bişi bu otur evinde online oyna ne kdr zevk alıosun başka böle lan game yapan varmı bide bunu sorim yada o ortamı gördünmü öle sorim??yanlış şeyler sölüosun,beni kırıosun..bikere ben ticari şeyler düşünen adammıyım bana onun cvbını ver o zaman?? don't disturb pls ;)
leventçim nie ortamı geriosun pardon bulamama deil herkesin faydalanması gereken bişi bu otur evinde online oyna ne kdr zevk alıosun başka böle lan game yapan varmı bide bunu sorim yada o ortamı gördünmü öle sorim??yanlış şeyler sölüosun,beni kırıosun..bikere ben ticari şeyler düşünen adammıyım bana onun cvbını ver o zaman??
don't disturb pls
baba böyle organizasyon yapanları destekliyorum siz yapmaya devam edin biz katılırız geçen aveanın düzenlediği pes5 turnuvasına katıldık arkadaşımla ne yazıkki çeyrek finalde elendik ama böyle turnuvalara herkezin katılması gerek evde pc veya ps başında alamıyorsun bu zevki