Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 15:48 Toplam 296 oyuncu 47 sunucu 1218 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Nintendo Konsolları
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Call of duty 3 wii

Aver--M--Age
Albay
Albay
28 Kasım 2006 17:31 %5
http://www.youtube.com/watch?v=aIf5tTHe0_E&mode=related&search=

İzleyin, yorum sizin..

ssefa
Oyuncu
28 Kasım 2006 18:22 %0
şu wii de çok güzelmiş ps2 nin analoglarıyla oynaması çok kötü yaw güezl paylaşım sağol

^3As^1sasin
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Kasım 2006 19:54 %0
alıntı:
Gönderen: hmms
şu wii de çok güzelmiş ps2 nin analoglarıyla oynaması çok kötü yaw güezl paylaşım sağol

olym ps2yi geç wii'ye gel caponlar aşmış

^1r3lconqueror
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Kasım 2006 20:48 %0
oglum bu oyunu oynarken insan kalp krizi gecirir bu şekildeyse hem artık kolu kası yapmak lazım baya zor olur bunu 5-6 saat oynaması.

' lan bugra aferim bak kedi olalı bi fare tuttun helal '

al buda + ın

^3As^1sasin
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Kasım 2006 21:56 %0
+'ya luzüm yok bi hayır duası kafi senin hesabını dürecem sora..

ssefa
Oyuncu
28 Kasım 2006 22:01 (28/11/2006, 22:02) %0
alıntı:
Gönderen: P|i|N|G-Limit

olym ps2yi geç wii'ye gel caponlar aşmış

sende varsa geliyim bugra ps2 dede arkadaşta oynadım

wag
fakirdik

28 Kasım 2006 22:28 %0
İnanılmaz.

sine scientia ars nihil est.

KATIAMCI35
Oyuncu
28 Kasım 2006 22:32 %0
cok süperde ona alışması zor olur be

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
29 Kasım 2006 03:55 %0
vay bea yapan yapıyor ya

GUTTURAL GORE DEATH METAL=ORGASM!!\m/!!
GUTTURAL VOCALS DESCRIBE ME!!\m/!!
ART OF CRUELTY!!!!\m/!!!![GUTTURAL VOCALS]

Rflmn57
Yüzbaşı
Yüzbaşı
29 Kasım 2006 11:20 %0
tovbe estağfurullah bi 3 yaşıma daha girdim.işte siz çok okuyun vatana millete faydalı evlatlar olun.böyle icatlar yapınki,ülkemiz kalkınsın ilerlesin.cod2-3-4-5 camiası sevinsin. noluo lan orda

herşey güzelde birde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek olmasa.

darktrpr

29 Kasım 2006 14:17 %3
Wii Türkiye lansmanında Wii konsolunu deneme fırsatım olmuştu. Wii'nin yeni kontrol sistemi bence oldukça başarılı. Lansman sırasında Call of Duty 3 yoktu ancak bir başka FPS oyunu olan Redsteel'i deneme fırsatı buldum. Öncelikle mouse ve klavyeye çok fazla alıştığımızdan olsa gerek ilk başlarda kontrolleri biraz yadırgadım. Ancak yarım saat - kırk beş dakikalık bir süre içerisinde temel olan tüm hareketleri rahatlıkla yapabiliyordum.

Kontrolör bir yere oturarak oynadığınız zaman FPS oyunlarında görüldüğü kadar yorucu değil ancak Wii'nin diğer oyunları özellikle Wii Sports oyunları size adeta egzersiz yaptırıyor. Kontrolör ban göre xbox ve playstation'da kontorlörlerinden FPS oynamak için bana göre çok daha kullanışla ama tabi ki dezavantajları da yok değil. Özellikle 180 derece dönüşler ve anlık reflekslerinizle tepki vermeniz gereken durumlarda kontrolörler yeterli performansı vermiyor. Bununla birlikte bazı durumlarda kontrolörün tarama alanı dışına çıktığınız zaman aim'inizi yeniden düzeltemeniz sorun yaratabiliyor.

Kendi fikrim mouse ve klavye kombinasyonunun hala en etkili kontrol cihazları olduğudur ancak Wii hem eğlence açısından hem de işlevsellik açısından devrim yapmıştır diyebiliriz. Kullanılan teknoloji biraz daha ilerlediği takdirde ileride wii benzeri bir kontrol cihazının mouse ve klavyeyinin yerini alacağını da söyleyebilirim.

^1r3lconqueror
Yüzbaşı
Yüzbaşı
29 Kasım 2006 16:02 %0
alıntı:
Gönderen: P|i|N|G-Limit
+'ya luzüm yok bi hayır duası kafi senin hesabını dürecem sora..

ne hesabıymıs bakem o hele sen gel bi yalovaya da ondan sonra konus hesap kitap işlerini

^3As^1sasin
Yüzbaşı
Yüzbaşı
29 Kasım 2006 18:00 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Wii Türkiye lansmanında Wii konsolunu deneme fırsatım olmuştu. Wii'nin yeni kontrol sistemi bence oldukça başarılı. Lansman sırasında Call of Duty 3 yoktu ancak bir başka FPS oyunu olan Redsteel'i deneme fırsatı buldum. Öncelikle mouse ve klavyeye çok fazla alıştığımızdan olsa gerek ilk başlarda kontrolleri biraz yadırgadım. Ancak yarım saat - kırk beş dakikalık bir süre içerisinde temel olan tüm hareketleri rahatlıkla yapabiliyordum.
Kontrolör bir yere oturarak oynadığınız zaman FPS oyunlarında görüldüğü kadar yorucu değil ancak Wii'nin diğer oyunları özellikle Wii Sports oyunları size adeta egzersiz yaptırıyor. Kontrolör ban göre xbox ve playstation'da kontorlörlerinden FPS oynamak için bana göre çok daha kullanışla ama tabi ki dezavantajları da yok değil. Özellikle 180 derece dönüşler ve anlık reflekslerinizle tepki vermeniz gereken durumlarda kontrolörler yeterli performansı vermiyor. Bununla birlikte bazı durumlarda kontrolörün tarama alanı dışına çıktığınız zaman aim'inizi yeniden düzeltemeniz sorun yaratabiliyor.
Kendi fikrim mouse ve klavye kombinasyonunun hala en etkili kontrol cihazları olduğudur ancak Wii hem eğlence açısından hem de işlevsellik açısından devrim yapmıştır diyebiliriz. Kullanılan teknoloji biraz daha ilerlediği takdirde ileride wii benzeri bir kontrol cihazının mouse ve klavyeyinin yerini alacağını da söyleyebilirim.

evet parmak bastığın tüm konularda haklısın ama bu daha bi ilk yani bu tür kontol sistemlerini geliştirirlerse bence baya güzel şeyler çıkabilir ortaya.

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
02 Aralık 2006 21:01 %0
Dehset bi olay!!

alıntı:
Gönderen: P|i|N|G-Turev
http://www.youtube.com/watch?v=aIf5tTHe0_E&mode=related&search=
İzleyin, yorum sizin..

^1Gen^0gi$^3 cCc
Binbaşı
Binbaşı
02 Aralık 2006 21:22 %0
adamın kürekle denizde oldugu sahne süper ya

"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur." M. Kemal Atatürk

Turkish Psycho
Oyuncu
08 Aralık 2006 23:53 %0
Adamla Boğuşuyor daha sonra süngü ile vuruyor orasıda hoş..

^4onno92
Binbaşı
Binbaşı
23 Aralık 2006 02:54 %0
multiplayer da oynanıyomu bu

lostwisdom
Oyuncu
23 Aralık 2006 16:35 %0
nintendo gerçektende tüm dünyanın oyun anlayışını değiştirdi wii ile. türkiye'de 799 liradan satılıyor. para biriktirip almayı düşünüyorum.

yanlız bir wii sahibi olupta lcd tv'lere sahip olanlar oyuna kendilerini kaptırmasınlar. konsolu fırlatıp tvlerine zarar verenler ve bundan sonra nintendoyu arayıp yakarışlarda bulunanlar olmuş..

^4onno92
Binbaşı
Binbaşı
23 Aralık 2006 19:01 %0
ben yılbaşında italyadayım 250dolara alcam

<Zerkavi>
Albay
Albay
01 Şubat 2007 17:31 %0
muhtesem bişey..

d/A>CycLops
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Şubat 2007 01:55 %0
mükemmel otesi özellikle dipleşmeye bayıldım

All rifleci çok iii bir oyuncu...

Dux
Oyuncu
12 Şubat 2007 22:01 (12/02/2007, 22:04) %2
Wii konsolu gerçekten kontrolleri ile bir devrim yaratmıştır gelin görünkü grafik kalitesi ps2 düzeyini geçememekte.Wii aldıktan hemen sonra cod3 ün ps2 ve wii deki görüntüleri karşılaştırdım.İşte sizde bakın;
1 http://dc14.4shared.com/download/10507965/79ab4367/1_online.jpg?tsid=20070212-145950-df7c2b16[/IMG]
2 http://dc14.4shared.com/download/10507979/69063e0d/2_online.jpg?tsid=20070212-150203-cf52ae2e[/IMG]]
bunları arkadaşlarımada gösterdim ama 1 mi 2 mi wii den tahmin edemediler.Keşke o kontrollere yakışır bir makina çıkarsalardı biraz daha fazla verip alırdık.Box oynamak zevkli tamam ama insan daha fazla görsellik istiyor.

"The Lagend Will Never Dies.Such as Challenge With Me."
E.Dux

Hush

13 Şubat 2007 00:02 %0
Wii'yi zaten grafikleri için alan yok, neyse uzatmadan şöyle söylicem Jedi Academy tarzı bir oyun gelicek Wii'ye oyunda saber duel yapıyorsun...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Dux
Oyuncu
14 Şubat 2007 03:20 %0
Bende zaten grafik için almadım wii'yi ama bazı forumlarda wii nin grafiklerine iyi dememek için kör olmak lazım gibi ifadeler var,yeri gelmişken tam cuk oturan bir serzeniş olduğunu düşündüm.Ps2 kalitesinde olduğunu gördüğümde cod'un şoka uğradım resmen.En azından bende sonra alacaklara bir rehber olur yazdıklarım.Zevkli alet ama redsteel oynuyorum bilgisayarıda diğer konsollarımıda unutturdu şu an bana bakalım ilerdeki günler neler gösterecek.

"The Lagend Will Never Dies.Such as Challenge With Me."
E.Dux

Hush

14 Şubat 2007 18:10 %0
1 hafta kadar önce kirildi wii, 1 sene içerisinde Türkiye içerisinde en çok satan konsol olur gibi bir önsezim var; yani en azindan ps 3 için yeteri kadar oyun çikana kadar.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: