merhabalar.bende önceden tarihten kalma bir makine vardı ve red alert 1 i rahat oynayabiliyordum.Makineyi yeniledim.Fakat bu sefer oyunu yükleyemiyorum.Ya benden win95 istiyor.Yada cd-rom da .... sorunu var diyor.
1- CnC first decade i alacaksın (şu anki fiyatı 40ytl ama bütün CnC oyunları var ve o fiyata deyer). Ama LAN game i unut. 2 adet te yaması var (eksik demofilmleri düzeltiyor ve yeni monitörlere optime sorunu hallediyor). bunu tavsiye ederim en sorunsuz şekli.
2- red alert için xp yamasını kuracaksın .ama yine LAN game i unut.
3- benim gibi eski abondonware oyunlar için tarihtan kalma bir bilgisayar herzman bulunduracaksın(win98 çalıştıracak bir p3 600 gibi bi makina örneğin).
iyi oyunlar!
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus
Yardımların için teşekkür ederim.Bu First Decade içerisinde sadece 3 oyun olduğunu söylediler bana.Hepsi varmı içerisinde bunun.12 oyun diye bir yazı okumuştum da.?
12 oyunda ek paketleri ile birlite;
C&C
C&C exp. pack
Red alert 1
Red alert The aftermath
Generals
Zero Hour
Red Alert 2
Yuri Revenge
sana kim söylemişse sallamış. üstelik Renegde + tiberian sun ve exp. firestorm u da unutmuşsun. onlarda var
first decade i al adı command & Conquer ile başlayan bütün oyunlar var hemde son yamalarıda kurulmuş olarak (ama iki update var onları yapman lazım).
alıntı:Gönderen: BloodAngel
sana kim söylemişse sallamış. üstelik Renegde + tiberian sun ve exp. firestorm u da unutmuşsun. onlarda var
first decade i al adı command & Conquer ile başlayan bütün oyunlar var hemde son yamalarıda kurulmuş olarak (ama iki update var onları yapman lazım).
Evet Arkadaşlar Ben 12 yaşında ve 9 Yaşımda Başladım bu Oyuna Ama Artık O Dandik 16 Ram Pc'm yok C-D Çizikten Çalışmıyor Bu Oyunu Nerden FuLL indire Bilrim YaRdım Edein Abilerim. TEŞekkRleR.