| Yazar | Konu: Çok eskiler... |
| Yarbay |  | 04 Ağustos 2010 09:13 %0 | |
|
heeeyt!İsyanım var arkadaş |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 2010 16:55 %0 | |
|
ne kadayıfı buhar oldu artık... doğru tabii millet yaşın kemale erdi, artık eller fln titriyordur yazı yazarken...
alıntı: Gönderen: Hunter_one
Vay be EMC vardı i zamanlar neydi o günler hey hey hey... bebek bezi vardı ultra prima net vardı sanırım yaşlı bir abi şimdi iyice yaşlanmıştır tabi Fena yaşlandı ut99 tayfası kadayıf oldu kadayıf
TO KILL OR NOT TO KILL
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2011 22:17 %0 | |
|
Arkadaşlar şimdi hangi oyunlara takılıyorsunuz.
Herkese selam. Kadir internet ne zaman alacan olum?
DESPERADO...
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 2011 21:32 %0 | |
|
Zaman nasılda geçmiş değil mi? O hızlı fps oyunlarını oynamak bile çok uzak artık bu reflekslerle. Hantır ın dediği gibi kadayıf olduk zaten son oynadığım oyun olan wow dada kadayıf nickli bi aksakallı dwarf hantırım ve künefe adında petim vardı. Sorarlardı tatlıyı çok mu seviyorsun "yok pek sevmem bu ismi şeyimdeki kıllar kadayıf oldu diye koydum" derdim ehi ehi ehi. Eskiler iyiydi beh
D.K: Hacı abi Molpediniz var mı?
H.A: Sıyrıl lan bhok,sockturtmayın pedinize
D.K:Soranda kabahat prostatını zittimin dedesi |
| |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 2011 22:36 %0 | |
|
oy oyy eminem. çok yaşlandık bea
kaç yıl oldu hatırlayamıorum bile.. çok özledim ya ut yi ve bu ortamı. bu arada 2007 yılında kadir ut3 çıktı die bi msj atmış haberin var mı die sormuş bende 3 yıl aradan sonra msjına cevap atayım bari
evet kadircim haberim var ve orjinali bende mevcut ama pc de yüklü değil. varsa oynayan haber versin..
ne olursa olsun ut99 gözümde bitanedir. geri kalan seriler hikayedir. keşke dönebilsek hepberaber olabilsek ut99 da.
tekrar bi toplanma durumu olursa (UT99 için) msn adresimi ekleyin ben herzaman varım. baya bi paslanmışımdır gerçi ama olsun açılırız 1-2 ayda
carlsberg_79@hotmail.com mail da atabilirsiniz bu adrese. yıllardır bu maili ve bu maile bağlı msn imi kullanıorum..
Herkese çok slmlar.
CarLsBerG |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mart 2011 22:35 %0 | |
|
| tekrar bir ut ortamı canlandırmak lazım... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 2011 20:56 %0 | |
|
La hala birinize sayısal milli piyango vuranınız yok mu? yuh artık. Kaç zamandır yazışıyoruz hen hemen bütün topiclerde bunu söylüyoruz parayı bulan açsın serveri diye.
Vay anasını be hala ut camiası meteliğe kurşun atıyor ha. Bana bakmayın ben artık bende de tık yok. Wallaha. ;P
DESPERADO...
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 2011 20:59 %0 | |
|
Bu aralar codemaster in Gride ne takılıyorum takım puanı biriktirmeye çelışıyorum. sanırım 3milyon Euro oldu ama bu para sanal tabi gerçek olsa kurardım serveri.
Birde COD4-mod.w2, ut2007, ut2004, TOKA kadir sağolsun sayesinde arabayı içerden kullanmayı öğrendim. Bunlar gibi işte
Ha bu arada Kıraysız 2 nin demusuna da baya bi sardım güzel ama sistemi biraz kasıyor.
DESPERADO...
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2011 17:07 %0 | |
|
Vay arkadaş ya. Hatta vay vay vay vay... Kaç senedir bikaç ay aralıklarla da olsa konuyu ayakta tutma çabaları, dönüp dönüp eski günleri yad etmeler. Hakkaten farklı bi ortammış buralar.
2006'dan ve 2007'den kalma iki adet okunmamış özel mesajım bile varmış, o mesajı atıp cevap alamayan insanlar acaba şimdi nerede :=.
Ses veriyorum, hatta boy veriyorum su çok güzel siz de gelin diyerek ortam yoklamasına katkımı bu şekilde sonlandırıyorum. |
| |
| Yarbay |  | 30 Mart 2011 20:15 %0 | |
|
| selam arkadaşlar bayadır beri ut oynamı yordum geçen biraz giriyim dedim sever de kapatmışlar:S şuan world of craft oyunu yorum ama ut kadar hiçbir oyun zevk vermiyor eski günler geldi aklıma birden forum u okurken bende bişeyler yazıyım dedim güzel günlerdi keşke bi fırsat olsada yine devam etsek |
| |
. |
| Oyuncu |  | 15 Nisan 2011 20:33 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: denderman
Vay arkadaş ya. Hatta vay vay vay vay... Kaç senedir bikaç ay aralıklarla da olsa konuyu ayakta tutma çabaları, dönüp dönüp eski günleri yad etmeler. Hakkaten farklı bi ortammış buralar.
2006'dan ve 2007'den kalma iki adet okunmamış özel mesajım bile varmış, o mesajı atıp cevap alamayan insanlar acaba şimdi nerede :=.
Ses veriyorum, hatta boy veriyorum su çok güzel siz de gelin diyerek ortam yoklamasına katkımı bu şekilde sonlandırıyorum.
bak sen kimler varmış... ya millet arazi olmuş çooktan... bu da bi gelişme en azından sitenin ismini unutmayanlar da varmış  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2011 01:11 (19/05/2011, 01:14) %0 | |
|
Herkese merhaba, 1.5 seneye yakındır yabancı serverlarda UT3 oynuyorum. FFA-DM lerde 2 Türk arkadaş, Warfare'de 3-4 Türk arkadaş ile tanıştım. Mesaj atan arkadaşların en azından bir kısmını yabancı serverlarda da görmek güzel olurdu. Yaklaşık 5-6 adet 120 ms ping altı oynanabilir DM sunucusu ve 1 adet adminlerin aktif olarak bulunduğu multiplay destekli 32 kişilik resmi epic warfare server var. Genelde 17:00 dan sonra doluyor. Ping en iyi 140 ms civarında. İlgilenen arkadaşları bekleriz. Herkese özellikle de Bilal, Deniz, Ertuğrul Abi ve Nedim'e selamlar (alfabetik sıralama).
Not:
Bilal, Nedim UT3 oynuyorsa multiplay duel serverlarında oynayabiliriz. Özelden mesaj atabilirsen sevinirim. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2011 14:11 %0 | |
|
Gelelimde gene kafamızda shock kombo patlat di mi ehi. Şimdi biraz göbekli gözleri bulanık gören Married with children tadında biri oldum fps çok kasıyo artık bünye zorlanıyor. Ut3 dediğinde benim pc için biraz lüx kalır zaten  |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2011 15:01 (21/05/2011, 03:29) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RealKicK
Gelelimde gene kafamızda shock kombo patlat di mi ehi. Şimdi biraz göbekli gözleri bulanık gören Married with children tadında biri oldum fps çok kasıyo artık bünye zorlanıyor. Ut3 dediğinde benim pc için biraz lüx kalır zaten
hehe Ertuğrul Abi analog hattan 33k bağlantınla attığın roketleri havada az tutmadık zamanında. Deme böyle basma yarama Walla bak sen gelemezsen ben gelirim WoW dünyasına eski diablo ruhunu yeni bakış açısıyla canlandırırız. Diablo bile bıkmıştı artık seni görünce. Ben arkadan paladin ile ancak yetişiyordum. Geldiğimde sen işi bitirmiş oluyordun. Bana da set toplamak kalıyordu Yok yerden ateş çıkarmalar, yok gökten taş yağdırmalar daha neler neler... Tarık selam söylüyor, MSN'i yok mu al da konuşalım dertleşelim hal hatır soralım diyor. Ben de ondan isteyecektim, onda da yokmuş. MSN kullanıyorsan özel ya da genelden iletebilirsen sevinirim. Hadi kal sağlıcakla, kendine iyi bak... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2011 11:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RealKicK
Gelelimde gene kafamızda shock kombo patlat di mi ehi. Şimdi biraz göbekli gözleri bulanık gören Married with children tadında biri oldum fps çok kasıyo artık bünye zorlanıyor. Ut3 dediğinde benim pc için biraz lüx kalır zaten
Ben Hala UT99 ve ut2004 ve UT3 takılıyorum, tabiki yabancı sunucular, haliyle 120 den aşağı ping yok.
Sizin ut99 u oynadığınız zamanlarrda 1999 ve sonrası yıllarda okadar hezimete uğrattınızki beni,
hele Spenks denen baş belası,
ağzıma sallana sallana ısçan Denderman,
mönitörleri tokatlamaktan ellerimin mahvolmasına neden olan Carlsbeg,
süratine yetişemediğim Türkzep,
eli öpülesi Danger (arada sırada bir iki kere kendisini vurmama izin verirdi ), adı gibi Ceronimo sen yokmusun sen, adını sayamadığım arkadaşlarım şimdiden özür,
altı üstü bir frag verseydiniz belki şimdi bende sizin gibi emekliye ayrılabilirdim. Ama sayenizde vermiş olduğunuz o ****lik bir türlü atamadım üstümden bende bütün hışmımla oynamaya devam.
O zamanki parolamız neydi arkadaşlar;
SEBAĞHA KADAR MOKKOKO.
DESPERADO...
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2011 15:19 %0 | |
|
Bir ara 10 yıl önce ki ut cilerle toplanalım eğer hakkı rahmetine kavuşmadılar ise. Hunter, sts angel, mel cobalt, crazy, st.raif, legend yaşıyor bildiğim kadarıyla
Özledim o günleri lan 10 yıl olmuş tey tey tey. Tactical ops oynadığımız günler gözümün önünden geçiyor.
Neredesiniz bir zamanlar.. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Temmuz 2011 14:24 %0 | |
|
Daha ölmedik  |
| |
| Albay |  | 31 Temmuz 2011 17:57 %0 | |
|
ya madem bu kadar oynamak istiyosunuz yokmu eski bi laptop
kurun bi server koyun adınıda sanane ut server diye 1 hafta açık tutun ip sender diye bi programla istediginiz emaillere ip yi yok elektrik kesildi modem kapandı ip degişti gibi derdi olmadan deneyin kendi aranızda beni sormayın yaş neredeyse 40 oldu ne refleks kaldı nede öyle saatlerce oynayacak vakit artık oğlanın büyümesini bekliyorum nicki ona teslim edicem |
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 12:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: hacamat
ya madem bu kadar oynamak istiyosunuz yokmu eski bi laptop
kurun bi server koyun adınıda sanane ut server diye 1 hafta açık tutun ip sender diye bi programla istediginiz emaillere ip yi yok elektrik kesildi modem kapandı ip degişti gibi derdi olmadan deneyin kendi aranızda beni sormayın yaş neredeyse 40 oldu ne refleks kaldı nede öyle saatlerce oynayacak vakit artık oğlanın büyümesini bekliyorum nicki ona teslim edicem
bak sen kimler varmış. foruma msj yazdığına göre canın çekmiştir ... yok yaş 40 olmuş fln yemezler... valla biri ön ayak olsun da bir toplansak... yine millet buralarda geziniyor en azından.. ruhunu teslim etmeyenler var daha... |
| |
| |