Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 20:09 Toplam 301 oyuncu 56 sunucu 1248 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Çok eskiler...

Metalicx
Yarbay
Yarbay
15 Kasım 2006 13:05 %0
Arkadaşlar çok eskilerden bahsediyorum UT99 dan neydi bi ara öle rüzgar gibi esen oyuncular onlardan bazıları burada görüyorum çoğu bıraktımı yoksa öle forumlara falan mı takılmıyorlar nerde o eski günler realkick, ceranimo, nico, battalgazi,renon, metalhead, revenge, judas, danger, (carlsberg hala burada ... Kaan cım abin nerelerde o takılmıyormu artık..) sonracıma lem aklıma gelmiyor şimdi bunun gibi daha bir çok oyuncu he birde kendimi unutmayayım eski değişiyle Sheytann vallah özledim bu adamları hala burada olanlar parmak kaldırsın neyse fazla geyüğe sarmadan bu adamlar yazarsa sevinirim...

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
15 Kasım 2006 19:48 %0
alıntı:
Gönderen: ^3^1MetaliCx
Arkadaşlar çok eskilerden bahsediyorum UT99 dan neydi bi ara öle rüzgar gibi esen oyuncular onlardan bazıları burada görüyorum çoğu bıraktımı yoksa öle forumlara falan mı takılmıyorlar nerde o eski günler realkick, ceranimo, nico, battalgazi,renon, metalhead, revenge, judas, danger, (carlsberg hala burada ... Kaan cım abin nerelerde o takılmıyormu artık..) sonracıma lem aklıma gelmiyor şimdi bunun gibi daha bir çok oyuncu he birde kendimi unutmayayım eski değişiyle Sheytann vallah özledim bu adamları hala burada olanlar parmak kaldırsın neyse fazla geyüğe sarmadan bu adamlar yazarsa sevinirim...

eski kalmadı abi iki kilo yeni tartalım sana gel.

revenge of the time

Kaneda
Oyuncu
15 Kasım 2006 20:24 %0
Turkzep hala ut99 oynuyor.

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
15 Kasım 2006 20:27 %0
carlsberg buralardaydı aslında ama son zamanlarda serverda çok ezdim o yüzden pek gelemiyor. yazık keşke bu kadar ezmeseydim

Kaneda
Oyuncu
15 Kasım 2006 21:08 %0
Ricco bol keseden atıyorsun gibime geliyor yine.

Metalicx
Yarbay
Yarbay
16 Kasım 2006 10:39 %0
hehe abicim ezmeyin adamları nie eziyorsunuzz zaten adam kalmıyor piyasa da ezmeyin yenileri korkutmayım gelsinler bu arada 2 kilo yeni az gelir bana 2004 te bilemem ama 99 da hafif kalırlar onuda buradan belirteyim 2004 ü fazla oynayamadım malum eski teknoloji bir makinam vardı ama sağlam bir makina yapıyorum şimdi kendime o zaman atarız 2004 yada çıkarsa 2007 bilemiyorum herkese saygılar yine de eskilerden rast gelecek olursa buyursunlarr.

FlammnDelo
Oyuncu
16 Kasım 2006 10:42 %0
en iyi redo tutucusunu unutmusun sen hacım olmaz oyle. eski dedin mi cık cık, onladan eski kymocan var

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
16 Kasım 2006 15:14 (16/11/2006, 15:18) %0
neyse şurda ut2007 nin çıkmasına sayılı günler kaldı. boost dodge filan yok epic ut99 cuları geri kazanma çabasında. demo çıkınca 99 cular yeniden gelirler die düşünüyorum. gelin gelin hep birlikte yeni düşecek bebeleri ezeriz
Kaneda çok ciddi gördüm seni :|

oakz

Moderatör
16 Kasım 2006 15:24 %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^
neyse şurda ut2007 nin çıkmasına sayılı günler kaldı. boost dodge filan yok epic ut99 cuları geri kazanma çabasında. demo çıkınca 99 cular yeniden gelirler die düşünüyorum. gelin gelin hep birlikte yeni düşecek bebeleri ezeriz
Kaneda çok ciddi gördüm seni :|

Gelmek isterler ama sistemleri yetmez niahahaha

Şaka bi yana umarım gelirler sıkıldım ben ricco'yu yenmekten
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
16 Kasım 2006 15:55 (16/11/2006, 17:17) %0
didit :|
ya bu edit olayını kaldırmak lazım forumdan

oakz

Moderatör
16 Kasım 2006 16:40 (16/11/2006, 16:41) %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^
elimde kapı gibi ss var hatta demo bile var youtube'de yayınlicam nihohoho

edit:/
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

JS
Oyuncu
16 Kasım 2006 17:20 %0
alıntı:
Gönderen: Kaneda

Jander (bkz. ben) de hala ut99 oynuyor,Kadir Killer ve Deepblue askerde.StratoCaster Kanada'ya yerleşti akıyor orda,TeleCaster iş güç oyunu bıraktı,Carlsberg de ....(öptüm) öldü hehe

ESSES...
Oyuncu
17 Kasım 2006 10:16 %0
yaw kimse beni hatırlamiyor ama ühühühü

kadir_killerle beraber 99-2000 de sabahlara kadar takılırdık tamam ozamanlar pek oynayamıyordum ama allahın hergünü aksam saat 21:00 başlar sabah 03 hatta bazen 04 lere kadar takılırdım. sunucuda zıbıl gibi dolu olurdu, lag lost server bazen kafayı yerdi ey gidi günler ey.. neyse yinede herkeşe sevgiler. BİRDE O ZANANLAR YAZILARI BÜYÜK YAZAR HERKESİ DELİEDERDİM EHEHEHE

DESPERADO...

Spenks
Oyuncu
18 Kasım 2006 14:03 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
yaw kimse beni hatırlamiyor ama ühühühü
kadir_killerle beraber 99-2000 de sabahlara kadar takılırdık tamam ozamanlar pek oynayamıyordum ama allahın hergünü aksam saat 21:00 başlar sabah 03 hatta bazen 04 lere kadar takılırdım. sunucuda zıbıl gibi dolu olurdu, lag lost server bazen kafayı yerdi ey gidi günler ey.. neyse yinede herkeşe sevgiler. BİRDE O ZANANLAR YAZILARI BÜYÜK YAZAR HERKESİ DELİEDERDİM EHEHEHE
DESPERADO...

sen kimsin uleeyn tamam len ben hatırlıom seni çekirge olm 3 haftadır çarşıya çıkamadım zaten, denetleme fln ocak ayına kadar rahat yokk. gece 3 lerde falan yatıom bitmio işler... zikecem böyle askerliği....

Jander,, dostum sen nerdesin ya... belki bu nick yabancı geldi sana (Kadir Killer,Lamborghini) benim daha çok var.... 2007 ye bakacaz artık... bildiğim kadarıyla bazı eski ut99 tayfası ut2007 bekliyor... Neyse gün gelir çoşarız yine server larda...

see all...

Metalicx
Yarbay
Yarbay
18 Kasım 2006 14:41 %0
bekliyoruz tabii bende cod 2 de adam baymaktan bıktım artık yav yeter adamları indire indire adımız hileciye çıktı klanımdan da ayrıldım ehe artık pek fazla cod atmam 2007 çıkınca...

(HMH)ReNoN
Oyuncu
24 Aralık 2006 23:23 %0
kulagim cinliodu demek sebebi buymus...

Only GoD Judge Me...

Carlsberg.
Oyuncu
01 Ocak 2007 21:32 %0
biri carlsberg mi dedi ?

danger yani abim ut2007 de çıkıcakmış piyasaya.ut99 gibi olacağı için tekrar oynıcağını söyledi.biz aynı ekip ut2007 de burada olacaz. ben zaten her seriyi oynuom buralardayım yani..

_CYBORG003_
Oyuncu
05 Ocak 2007 13:10 (05/01/2007, 13:11) %0
Buralardayım degilim gerci 3 yılda bir ugruyorum nasip buguneymis 2010 da gorusmek uzere

(HMH)ReNoN
Oyuncu
07 Ocak 2007 19:10 %0
alıntı:
Gönderen: Kaneda

aktif bi server var mi?

]I[eTaLHeaD
Oyuncu
08 Ocak 2007 10:13 (08/01/2007, 10:17) %0
bende buralardayim ut99 dan sonra yeni cikan versiyon hosuma gitmeyince warcraft alemine aktım şimdi dota rulazz Ama olursa bi ut99 party enforcerımla her zaman hazırım tarikyildiz@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz forumlara pek girmioyrum

Metalicx
Yarbay
Yarbay
08 Ocak 2007 11:16 %0
alıntı:
Gönderen: ]I[eTaLHeaD
bende buralardayim ut99 dan sonra yeni cikan versiyon hosuma gitmeyince warcraft alemine aktım şimdi dota rulazz Ama olursa bi ut99 party enforcerımla her zaman hazırım tarikyildiz@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz forumlara pek girmioyrum

of of kimler cevap yazmış denger da gelecekmiş çok iyi hepinize saygılar tarık ekledim seni görüşürüz kim olduğumu hatırlarsın umarım...

(HMH)ReNoN
Oyuncu
08 Ocak 2007 12:08 %0
burak abi yaslanmistir lan yolun yarisina geldin mi burak abi???eehehehehhe...

(HMH)ReNoN
Oyuncu
08 Ocak 2007 12:11 (08/01/2007, 12:12) %0
alıntı:
Gönderen: FlammnDelo
en iyi redo tutucusunu unutmusun sen hacım olmaz oyle. eski dedin mi cık cık, onladan eski kymocan var

bi de redoyu tislatanlar vardi

Metalicx
Yarbay
Yarbay
16 Ocak 2007 12:01 %0
ah ahhh rodeoyu tıslatanlar bi yana az kişi kalınca (gecenin ilerleyen saatlerinde) 3-4 kişi rodeyu havada indirme adamın shock 2. atakını havada tamamlayıp shock combo yapmayı ozledimmm ama 2003 ve 2004 pek sarmadı ama ons ve bomingrun bolemi yazılıyordu bayaa hoşuma gitti ilk çıktığında arkadaşlarla landan 3 e tek boming atıyordum kuduruyorlardı...

Metalicx
Yarbay
Yarbay
16 Ocak 2007 12:05 %0
tek sinir olduğum nokta galiba (vip)nico uydu deck16 ta rodeonun oradan atlayıp asansörlerin önüne birden karşımda göeünce elimde nokta vardı reflek olarak sıktım ve HS oldu adam o günden sonra bana aim ci demeye başladı ki o zamanlar aimbot nedir onu bile bilmiyordum.

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: