Böylelikle gruptan WNV Gaming ile Dark Passage çıkmıştır. Bir sonraki aşama single elemination.
Sıradaki maç; 21.10.2006 - 11.30
mYm (Meetyourmakers) - Dark Passage
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Kurallar gereği oynanacak 3 haritadan 2`sini alanın üst tura çıkacağı tekli elemede, mYm oynanan 2 haritayıda kazanıp üst tura çıkmıştır.
alıntı:Gönderen: ieL
biro nun da dediği gibi bakalım ne olcak.Yeneriz inş. Bu arada biro sen yaşıyo muydun ya ? Herhalde xylem eski takım arkadası ondan merak ediyon sende
hehe yasıyorum tabi küllerimden dogdum....
takip ediyorum turnuvaları
go go xylem