Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 08:37 Toplam 20 oyuncu 47 sunucu 339 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Darkpassage vs. wnv hltv

nvda

21 Ekim 2006 10:00 %0
Gruptan 5 takımın aynı puan almasından dolayı oluşturulan yeni grup ve sonuçlar. (1. ve grup sonuncusu hariç)

DarkPassage - Exsequor 21:09
DarkPassage - Team EMG 19:11
DarkPassage - excello 15:15
DarkPassage - 3836 16:00 (Hükmen)

Böylelikle gruptan WNV Gaming ile Dark Passage çıkmıştır. Bir sonraki aşama single elemination.

Sıradaki maç; 21.10.2006 - 11.30

mYm (Meetyourmakers) - Dark Passage
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

nvda

21 Ekim 2006 10:02 (21/10/2006, 10:05) %0
Maçı izlemek için;

Tıklayın

Tüm chart`ı görmek için;

Tıklayın
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ieL
fakirdik

21 Ekim 2006 11:54 %0
şuraya biri yazsın macın durumunu pc im yandı eski dandik pc ile idare ediyorum

nvda

21 Ekim 2006 13:25 %0
Maç sonucu;

Harita: Inferno

mYm 16 - Dark Passage 2

Harita: Nuke

mYm 16 - Dark Passage 0

Kurallar gereği oynanacak 3 haritadan 2`sini alanın üst tura çıkacağı tekli elemede, mYm oynanan 2 haritayıda kazanıp üst tura çıkmıştır.

birofilo
Oyuncu
21 Ekim 2006 13:26 %0
alıntı:
Gönderen: ieL
biro nun da dediği gibi bakalım ne olcak.Yeneriz inş. Bu arada biro sen yaşıyo muydun ya ? Herhalde xylem eski takım arkadası ondan merak ediyon sende

hehe yasıyorum tabi küllerimden dogdum....
takip ediyorum turnuvaları
go go xylem

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: