| Yazar | Konu: Batt 2142 profil yardım |
| Yüzbaşı |  | 19 Ekim 2006 21:35 %0 | |
|
| arkadaşlar cdnin içinde bi profil kısmı var razor1911 diye bişey yazılmış login bölümüne onun yazmam söyleniyor ve onunla girmeye çalışıyorum oyun açılmıyor profilimi kabul etmiyor bana yardımcı olabilirmisiniz . sorunu nasıl çöze bilirim veya yeni profil yollıya bilirmisizniz şimdi den teşekkürler |
| |
|
|
| Yüzbaşı |  | 21 Ekim 2006 00:35 %0 | |
|
| waLLa bende bekliyorum o sorunun karşılğnı |
| |
| Yüzbaşı |  | 22 Ekim 2006 23:13 %0 | |
|
| kimsenin umrunda değil anlaşılann |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2006 15:38 %0 | |
|
aga harbı ya delı oldum
olmuyo bıturlı bı yarım edın ya |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ekim 2006 18:04 (29/10/2006, 18:05) %2 | |
|
Eveeet; beyler ne dememişler, bekleyen derviş beklerken gebermiş.
Ama neyseki ben sizin beklemekten gebermenizi beklemeden nasıl yapıldığını bi anlatayım ,
1) Oyunu yükleyin ,
2) Krack dosyası içindeki .exe dosyasını oyunun klasörüne kopyalayın,
3) Oyunu bir kereliğine açıp kapatın!
4) Sonra DVD ya da CD deki rar'lı dosyayı My Documents (Belgelerim) dosyasına girip içindeki Battlefield 2142 dosyasının içindeki Profiles yerine kopyalayın ve açarken "değiştirilsin mi?" diye sorarsa Evet deyin!
5) Daha sonra açtığınız yerde profiles ın içinde 001 dosyasında bir profiles.con dosyası var, isteyen arkadaş kendi ismiyle girmek için setname ve masteraccount "Razor1911" yazan yerlere kendi isimlerini yazıp öyle oyuna girmek isteyebilirler. ("nicknameimiz"
6) Oyuna tekrar girmeyi deneyin ve açılan yerde eğer değiştirdiyseniz nicknameinizi değiştirmediyseniz Razor1911 yazarak girmeyi deneyin ve offline çalıştırmak için çıkan soruya "OK" tıklayın.
Not: Arkadaşlar yanlız oyun online olmayınca ne yazıkki singleplayer da aldığınız hiçbir XP size rütbe atlatmıyor ve bu bir süre sonra bayıcı bir hal almaya başlıyor!
İnşallah en kısa zamanda krack'li olan BF2142 ler içinde bir server sistemi kurulurda bizde biraz rütbe atlayarak diğer silahları felan deneme şansı yakalarız, şimdilik bu kadar ... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ekim 2006 17:01 %0 | |
|
| Slm millet bf2142 nin internet e bağlananı bulan varsa paylaşsın bizimle ltfn |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ekim 2006 17:58 %0 | |
|
bakın beyler:
RACK klasörünün içindeki default_profile.zip dosyasını winrar yardımı ile
c:\Documents and Settings\Belgelerim\Battlefield 2142 içine açın...
işte bu kdr
GALATA SARAY-I EFENDİSİ TARAFTARI
TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY TEK AŞKIYDI GALATASARAY
ATES sönmez, ÜMIT bitmez, SAS irmayalim S |
| |
| Yüzbaşı |  | 03 Kasım 2006 21:13 %0 | |
|
| SAOLUN BEYLER ANLATIMINIZ İÇİN BAY DIR GİREMYORUM NETE KUSURA BAKMAYIN GEC TEŞEKKÜR EDEBİLDİM |
| |
| Yüzbaşı |  | 27 Aralık 2006 20:11 %0 | |
|
| eyvallah dostum sagolasın ya valla kafayı yicektim be |
| |
| Oyuncu |  | 28 Aralık 2006 01:26 %0 | |
|
| burdaki server pach kac giremedim ? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 29 Aralık 2006 16:17 %0 | |
|
| bf2142 hangi pach kulanıyor server ? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Aralık 2006 01:04 %0 | |
|
| Seaman açıklamaların için teşekkürler moruk yalnız ben bu oyunla saatlerce uğraşmama rağmen senin dediğin şeyleride yapmama rağmen yine kullanıcı adını yani razor1911 i kabul etmiyor bilmiyen biride değilimki yanlış yaptım diyeyim napcamı bilmiyorum bu oyunu nasıl açarım arkdaşlar bana fikir vermek isteyen varsa ve yardımcı olursa beni kazanır.teşekkürler. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2007 14:07 %0 | |
|
Bildiğim kadarıyla oyunun kırık kopyasıyla online olarak oynayamazsınız...
Ya paraya kıyıp orijinalini alacaksınız, ya da lokal olarak ve de unlock'lar olmadan takılacaksınız... |
| |
| Tümgeneral |  | 03 Ocak 15:49 %0 | |
|
| kards cok sogol cok tsk oyunu acamiodum ama daha onceden acmistim simdi acamiom ama seninn syende artik acıyom |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 20:48 %0 | |
|
| razor1911 geliyo ama şirfe olmu bu defaa eski şifremde uymuyoo . yardımcı olursanız sevinirimm... |
| |
| |