Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 11:59 Toplam 50 oyuncu 56 sunucu 623 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Dünyanın en büyük lan party organizasyonu rekoru hedefliyor

nvda

15 Ekim 2006 11:37 %2
İsveç'te 2 yıldır düzenlenen DreamHack bu yıl bir rekoru khedefliyor. Geçen yıl 7538 katılımcının katıldığı etkinlikte bu yıl hedef 10bin katılımcı. 30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katılmak için tek yapılması gereken 690 İsveç Kronu (1 İsveç kronu ~ 0.19 YTL) değerindeki biletlerden almak. Bundan sonrası bilgisayarı sırtlanıp turnuva alanına gitmek...

Bu yıl ki turnuvanın içerisinde aynı zamanda WGT ve CPL finalleride yapılacak. Bunların yanında semineler, sponsolar tarafından yapılan turnuvalar olacak. Turnuva alanının internet bağlantısı ise 5Gbit/s `den daha fazla.

Daha fazla bilgi için DreamHack resmi sitesini ziyaret ediniz.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

moguzsen
Oyuncu
18 Ekim 2006 06:13 (18/10/2006, 06:15) %0
Sanırım bizlere sadece bakıp hayıflanmak düşüyor.
Keşke yapılması gerekenler sadece 690 İsveç kronu ile sınırlı kalsaydı.

Gurkiuss
Oyuncu
18 Ekim 2006 15:57 %0
aynen haklısın adamları duydukça bedavaya oyun oynamaya çalısıyoz gibime gelio.lan partiden anladıgımız internet kafeye girip oyun atmak,olmadı kavga cıkarmak bu kadar işte.Bence buyuk sıtelerın ligler yapması ve en azından her hafta sonu maçlar düzenlemesi ii olur gibime gelio.Amaç yeni insanlar tanımak ve kendini geliştirmek değil mi.

^^00[Hz.]CellaT
Oyuncu
02 Kasım 2006 17:49 (02/11/2006, 17:51) %0
Abi bence yurt dışında yapılan bu tür turnuvalara Türk olarak başvuru yapan herkezin alınmaması lazım. Çünkü biz Türk milleti olarak yenilgiyi kabul edemeyen ve bu yuzden bir cok olay cikartabılcek genler tasıyoruz. Benim demek istedigim TÜRKİYEDE ilk önce bi ön eleme yapılıp saglam takımların ve seviyeli insanlarin bizi temsil etmesi gerekiyo. Turnuvanın amacı daha fazla katılımcı ile herkezin turnuvaya katılmasını saglamak olabilir ama düsüncelerim bunlar. Ayrıca bu tür bi elemeyi Türkiyede önde gelen cod2 site ve server sunucuları sponsor olarak çözebilir...

[Hz.] Başındada Sonundada [Hz.]

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
15 Kasım 2006 23:54 %0
Böyle haberler gördükçe sürekli bir "Aaah ah!" diyesim geliyor.

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
16 Kasım 2006 11:18 %0
ben ordayim

kF
Oyuncu
19 Kasım 2006 13:28 %0
alıntı:
Gönderen: nEph.Intel|24G
ben ordayim

Can i sleep in my chair
Yes, but you must sleep so you don't block the path behind you. You can't sleep below the table tho.

bu soruya koptum ben ya muahah! sitede yazio
nEph.Intel|24G sen nerde halledion bu uyku isini eheu

''Bir ön yargıyı ortadan kaldırmak, atomu parcalamaktan daha güç'' Albert Einstein

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: