yenı bılgısayar sahıbı oldugum ıcın bu oyunu oynama sansım olmadı 2002 yılında cıktıgı ıcın bır kac oyun satan cdcıde bulamadım
bır ıkı lınk denemde oldu ama truwa atlarından wormlardan ındıremedım temız bır lınk bılen warsa yazsın yamalarıda warmıs sanırım onalrında lınklerını bılenler werırse ıyı olur
zaman ayırıp yardım ettıgınız ıcın sımdıden tesekkurler ıyı gunler
alıntı:Gönderen: dalyandr
yenı bılgısayar sahıbı oldugum ıcın bu oyunu oynama sansım olmadı 2002 yılında cıktıgı ıcın bır kac oyun satan cdcıde bulamadım
bır ıkı lınk denemde oldu ama truwa atlarından wormlardan ındıremedım temız bır lınk bılen warsa yazsın yamalarıda warmıs sanırım onalrında lınklerını bılenler werırse ıyı olur
zaman ayırıp yardım ettıgınız ıcın sımdıden tesekkurler ıyı gunler
Hmm, eğer Ankara'daysan hala orjinal Starcraft satan mağazalar var Akköprü'de. 20 ytl Blizzard'ın sunucularında oynamaya değecek bir rakam bence. Olmazsa bana pm at, yardımcı olmaya çalışayım.
tesekkur ederim once kopyasını bulmak ıstıyorum cunku oyunu cok oynamadım serwerda oynuyacak kadar bılgılı degılım once bıraz alıstırma yapmak ıstıyorum ondan sonra nette oynamak ıstıyorum yardımlarını ıcın saol ıyı gunler