Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 11:56 Toplam 53 oyuncu 56 sunucu 563 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Map download yardım...

flu.
Oyuncu
23 Eylül 2006 14:01 %0
İnternetten map indiriyorum ama uzantıları .bsp olarak iniyor, .pk3 olarak değil. Doğal olarak açamıyorum. Sebebini bilen varsa yardım edebilir mi?

Not: aynı haritayı aynı yerden başka bi bilgisayardan indirdiğimde .pk3 olarak iniyor.

**Jackson RR5 Rhoads Pro, Shark Tooth, DarkBlue-Black**
Kralını tanımam :)

zipprus
Oyuncu
23 Eylül 2006 15:14 %0
uzantısını pk3 yapmayı dene bir.

flu.
Oyuncu
23 Eylül 2006 15:54 %0
denedim pk3 oluyo ama q3 gormuyo bu sefer

na1lgun
Oyuncu
23 Eylül 2006 17:46 (23/09/2006, 17:47) %0
bildiğim kadarıyla bütün pk3 dosyalarının içinde bsp dosyaları zaten bulunuyor. yani bsp dosyaları sadece map dosyaları, o dosyaları da map editleme programlarıyla açabilirsin. çoğu map'lerin pk3 uzantılı olmasının sebebi de sanırım baseq3'teki pak0.pk3'ün içinde olmayan texture dosyalarının dışında texture'lar kullanılmasıdır. yanlışsam söleyin

ha bi de açamıyorum derken nasıl açamıyosun yani pk3leri winrar'la açtığımız gibi mi açamıosun yoksa oyunda mı ?

----
edit:
he jeton yeni düştü ya ok anladım. üstteki yazdıklarımı unutun isterseniz nedenini bilmiyorum çözemedim valla

MOSAD
Yarbay
Yarbay
24 Eylül 2006 00:16 %0
Hayır o bsp leri baseq3\maps klasörüne atcaksınız. Zipli ise dosya direk quake3 baseq3 dizinini gösterin herşey yerli yerine atılıyor. Çünkü ekstradan baseq3 klasöründe maps, levelshots, models, script, sound..vs gibi dizinler oluşabilir. Dediğim gibi direk dizini gösterip extract edin tamamdır

flu.
Oyuncu
24 Eylül 2006 02:39 %0
ok MOSAD eywallah dediğin gibi yaptım oldu
gerci mapi acmak icin elle yazmak gerekiyo konsola ama olsun
sağolun beyler yardımlarınız için

burak_37
Oyuncu
24 Eylül 2006 19:38 %2
baseq3 klasorunden herhangi bi pk3 uzantılı mapi kopyala.herhangi bi yere yapıştır.sonra o mapi winrar olarak aç.içindeki dosyaları(textures,levelshots...) internetten indirdiğin rar li mapin içindekilerle değiştir.değiştirdikten sonra kopyaladığın pk3 uzantılı mapin ismini indirdiğin mapin ismiyle değiştir.baseq3 klasörünün içine koy mapi.ben hep böyle yapıyorum işe yarıyor.konsoldanda açmaya gerek kalmıyor.

flu.
Oyuncu
25 Eylül 2006 08:34 %0
alıntı:
Gönderen: burak_37
baseq3 klasorunden herhangi bi pk3 uzantılı mapi kopyala.herhangi bi yere yapıştır.sonra o mapi winrar olarak aç.içindeki dosyaları(textures,levelshots...) internetten indirdiğin rar li mapin içindekilerle değiştir.değiştirdikten sonra kopyaladığın pk3 uzantılı mapin ismini indirdiğin mapin ismiyle değiştir.baseq3 klasörünün içine koy mapi.ben hep böyle yapıyorum işe yarıyor.konsoldanda açmaya gerek kalmıyor.

olm burak defrag'i yeniden yazmissin s*******im
bu ne len, nerden buldun

MOSAD
Yarbay
Yarbay
25 Eylül 2006 11:46 %0
alıntı:
Gönderen: burak_37

Evet bu yöntem daha güzel ama karışık olur diye yazmadım buda bir çözüm..

flu.
Oyuncu
25 Eylül 2006 12:35 %0
bence bizim sistemimizde bi sakatlık var gibi beyler,
örneğin aynı dosyayı aynı yerden ama başka bir bilgisayardan indirdiğimde .pk3 olarak iniyorda (doğal olarak hiçbirşey yapmamıza gerek kalmıyor) evdeki bilgisayarımdan indirdiğimde .bsp olarak iniyor. Bunun sebebi nedir ki?

MOSAD
Yarbay
Yarbay
25 Eylül 2006 14:07 %0
bsp olarak çok var map. ben de_dust indirmiştim cs haritası tamamen aynı cs deki maple ve bsp uzantılı

flu.
Oyuncu
25 Eylül 2006 16:19 %0
alıntı:
Gönderen: WarhelmeT
ilginç pk3 se pk3' dür nasıl bsp iniyorki anlamadım
"- alırım mouse' nu waarr !"
"- peki."

baba bi anlasam
sanırım q3 kurulumu ile alakalı bi durum.
örneğin bi mp3 dosyasını indirdiğinizde sisteminizde winamp varsa otomatikman winamp simgesiyle görüntülenir. (yalnız onda dosya uzantısı değişmiyor sanırım)
bunun da böyle bir şey olduğunu düşünüyorum
Bilmem doğru bir örnek oldu mu ama

na1lgun
Oyuncu
25 Eylül 2006 16:24 %0
abi flashgetle felan indirmeyi denedin mi?
yani sen şimdi onu indirmek için linkin üzerine götürünce mouse'u aşağıdaki durum çubuğunda yazan adresin uzantısı pk3 mü yoksa bsp mi? orda ne yazıyorsa o şekilde inmesi gerek yani. dediğim gibi bir de flashget tarzı programlarla indirmeyi dene.

pckopati
Oyuncu
20 Ağustos 2007 00:54 %0
slm arkadaşlar ben map indirdim bi kaç tane nasıl atıcam oyuna nereye ve ne şekilde.. bi el atıversenize be. hadi gözünüzün yağında yumarta kırayım

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: