Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 11:53 Toplam 50 oyuncu 56 sunucu 582 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wgt 2006 lan party fıfa?

Rd
Yarbay

Yarbay
26 Eylül 2006 08:01 %0
valla gördüğüm kadarıyla bir yanda çok konuşup madara olan bir arkadaş diger yandada pro yaklaşan bir kesim foul yapmadan oynamak felan denmiş.. İzle maçları gerekli yerlerde fouller yapılıyormu yapılmıyormu (2. bir Alpay Özalan vakası)neyse konu benide ilgilendirmez ama yazamadan edemicem çünkü bu arkadaş baya kendini çok süper sanıyor olmalıki WCG'den önce finale kendini ve somb'u yazmış arddından elenmiş vede kaçarak gitmiş WCG alanından yazık valla bu oyunu utanmasanız Namus meselesi haline getireceksiniz...

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bilki Hala Umut Vardır!

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
26 Eylül 2006 08:13 (26/09/2006, 08:19) %0
cok kactim yaaaa Somb, Damla, Hakeme tebrik ettim sora ayrildim ben o sirada baska Oyuncular görseydim onarada tebrik ederdim, ayrica bana kalsaydi ben kalirdim AMA Abim + Nisanlisi gitmek istedi ve ben Ortaköyden Beylikdüzüne yaniz nasil gidiyim? Bos Bos konusmayin lütfen. Cok Proffesionel? Oha ben size bir tane Kural cikartim WCG 2006 Kuralardan ona göre Sombu uyarmasi gerekirdi Adminden ama bizim Hakemler daha cok "aman mac bitsin kurtuliyim" Kategorieden oldu icin onar icin farketmez malesef.

"Ayrica Alman WCG Admin Takimla konustum onara görede Sombun en azindan uyarmasi gerekilirdi" neyse bu benim icin artik sadece Türk eSport nekadar daha arkada kamlasinda bir ispat dahadir....

ben bari sevmediyim kisilerle yanina gitmem baze arkadaslar gibi ******lik olsun diye.

WGTde görüsmek üzere sakina bana kimse gelmesin mac sorasi yok effendim niye bukadar foul yapiorsun neden kart yemiorsun

dignitas\SoMB
Oyuncu
26 Eylül 2006 11:30 %0
Yine atıp tutmaya devam milad...

3-5 foulden bahsediyoruz burada , yazık sana..Bahsettiğin kural da fairplay ile ilgili ve bu kuralın oyun içinde yapılmış taktiksel foullerle herhangi bir alakası yok.Bu kural senin dediğin gibi çocukça bir kural olsaydı bug da kullanamaz top oynardın WCG de.Ayrıca maçta monitöre yumruk atıp uyarı almayan da sendin...
Neyse ben daha kasamam sana cevap yazmak icin burada. Kolay gelsin.

Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com ***

trq`SLeviN
Oyuncu
26 Eylül 2006 11:30 (26/09/2006, 11:32) %0
aman altta kalma Milad ^^

Ogün doğru söylüyo daha da bişi yazılmaz

Edit: oha la aynı anda yazmışız postu aasuhas

Tonic <changed> Insomniac
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
26 Eylül 2006 18:44 %0
Somb git kulaklarini kontroll etir daha mac sirasinda Hakem beni uyardi.... cok bos bos konusiorsun ama emin ol sen gine Istanbula gel ben bu konuyu seninle konuscam böyle Monitör arkasinda cok büyük konusiorsun, ayrica gine BEN nicholasi tebrik ediorum burdan.

Team-Player of nEophyte.Intel (www.neophyte.cz)
Officiel Microsoft Turkey Player (www.microsoft.com.tr)

OymanTheSugo
Oyuncu
26 Eylül 2006 19:20 (26/09/2006, 19:20) %0
Fanları olarak Somb'a hitafen ''You will never walk alone.'' Bu sene olmadı seneye inşallah somb.

not: bir dost xD

dignitas\SoMB
Oyuncu
26 Eylül 2006 20:38 %0
hehe saolasın oyman =))

monitör arkasında kimin boş konuştuğu ortada miladcım görüşmek üzere

Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com ***

DP|NichoLaS
Oyuncu
26 Eylül 2006 23:10 (26/09/2006, 23:11) %0
alıntı:
Gönderen: OymanTheSugo
Fanları olarak Somb'a hitafen ''You will never walk alone.'' Bu sene olmadı seneye inşallah somb.
not: bir dost xD

İşte Gene OymanTheSugo Gene Yırtık Don...

OymanTheSugo
Oyuncu
26 Eylül 2006 23:42 %0
alıntı:
Gönderen: NichoLaS^^

İşte Gene OymanTheSugo Gene Yırtık Don...

Tanışıyormuyuz?

DP|NichoLaS
Oyuncu
27 Eylül 2006 00:46 (27/09/2006, 00:53) %0
fanlarından biriyim...

fena.
Oyuncu
01 Ekim 2006 13:20 %0
You will never walk again after you met nicholas auhahuahua okan her zaman desteklioruz seni bu s0mb maniada nedir onuda anlamadımya nese gnnc the nicholas fan member

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: