| Yazar | Konu: Wcg 2006 karşılaşma tabloları |
| Oyuncu |  | 17 Eylül 2006 22:01 (17/09/2006, 22:04) %0 | |
|
24 Gamer öyle burdan laf atmakla olmuyo bu iş. Biraz maçlardan sonra sinirlerine de hakim ol. Makineler lazım senden sonra gelicek gençlere. Emekli ol artık sen. Ben emekli oldum bile Okan kardeşimi de tebrik ediyorum. Amacına ulaştı haketti.
***ESL.TR Fifa Baş Admin***
***www.esl.eu/tr/fifa2006***
***www.fifaturqamers.com*** |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 17 Eylül 2006 22:06 (17/09/2006, 22:11) %0 | |
|
Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum onların sayesinde başarılı olduğuma inanıyorum italyada inşallah en güzel şekilde temsil edeceğimi biliyorum
Not : 24 Gamer Kaçar Gibi Gittin WCG ALanından İnsan Bi Bye Der En Azından... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Eylül 2006 22:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: NichoLaS^^
Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum onların sayesinde başarılı olduğuma inanıyorum italyada inşallah en güzel şekilde temsil edeceğimi biliyorum
Not : 24 Gamer Kaçar Gibi Gittin WCG ALanından İnsan Bi Bye Der En Azından...
Puahah. O şimdi gidip ağlamıştır sinirden.
| |
| Yarbay |  | 17 Eylül 2006 23:24 %0 | |
|
Ortam baya eğlenceliydi galiba kaçmalar falan Tühh Kaçırdık
Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Nicholas sanada İtalyada Başarılar  |
| |
| Oyuncu |  | 17 Eylül 2006 23:58 %0 | |
|
| cs demoları sıteye yuklenır ınsallah. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 01:37 %0 | |
|
Not : 24 Gamer Kaçar Gibi Gittin WCG ALanından İnsan Bi Bye Der En Azından...
hey boyy. cok coolsun wcg flm 
accurseD . bLesseD
'İmzamız dostlarımızda saklı.. cobi 0wnz...
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 03:21 %0 | |
|
lan okan sen nası bırıncı oldun? :|
sen topu gorsen bomba dıye karakola goturursun lan
saka bı yana tebrıkler kanka basarının dewamını ıtalyada beklıyoruz...
Dogarken niye ağladığımı,insanlıgın haline bakarak daha iyi anlıyorum.
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 08:18 %0 | |
|
Okan tebrikler. Artık İtalya'da bizi en iyi şekilde temsil edersin. (hele bi gitme )... |
| |

|  | 18 Eylül 2006 10:09 %0 | |
|
Oynanan maçların demoların http://www.oynasana.com/dosyalar/371 adresinden ulaşılınabilir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 12:52 %0 | |
|
| oynanan maclar falan tammda fotoraglar falan nerde? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 15:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: akara
Turnuvaya başlama saatimiz 10:00 olarak günler öncesinden belirtilmiştir. Buna rağmen teknik aksaklıklar nedeni ile (elektrik) 11.35'de ilk maça başlanmıştır. Ancak bu gecikmeye rağmen dynasty takımı maça yetişememiştir. 11.50 civarlarında turnuva alanına gelmişlerdir. Bu ise belirtilen turnuva başlangıç saatinden 1 saat 50 dakika , oyuncuların turnuva alanında olması gerektiği zamandan ise 2 saat 20 dakika geç bir süredir.
Türk telekomdan kaynaklanan internet sıkıntımızdan dolayı, an itibariyle HLTV yayını verememekteyiz. Sorun, Türk Telekom tarafından çözüldüğü takdirde final maçı için HLTV yayınımız olacaktır.
Turnuva alanına geldiğimizde aradaki "1 saat 50 dakikalık" fark bize ml edildi. Fakat burda görülüyorki elektrik nedeni ile "1 saat 35 dakika" turnuva ertelenmiş. Biz turnuvaya sadece 15 dakika geç kalmışız. Bunu belirtelim.
Bizlerde turnuvaya erken gelmek isterdik fakat elemelere İzmir'den katıldığımız için, İstanbul biletlerini ve kalacak yerleri ayarlamak epey bir zamanımızı aldı. Oturduğumuz yerde nasıl olsa "invite" durumuna düşeriz şeklinde düşünseydik, bizlerde çok çok önceden biletlerimizi erken saate alır kalacak yerimizi ayarlardık.
Sonuç olarak kalkıp Türkiye'nin bir ucundan geliyoruz. En azından 15 dakikalık fark gözden çıkarılabilirdi. Turnuva yapılırken çok fazla 15 dakikalar harcandı.
İstanbul'da bizlere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Umarım gelecek WCG daha zevkli ve sorunsuz geçer. |
| |
| Binbaşı |  | 18 Eylül 2006 15:42 %0 | |
|
| İlter bizler hangi turnuvada "şu şu takımlar gelmedi,turnuva başlıyacak geç kaldınız atıldınız" gibi şeyler yaşadık. Yapılan organizasyonlarda gelmeyen takımlar hep telefonla arandı ve onlardan haber beklendi.Saçmalandı iyice. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 15:48 %0 | |
|
| Her şeye rağmen demoları bu kadar erken siteye koyduğunuz için teşekkür ederim. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 17:07 %0 | |
|
ya NFS nin karsılasma tablolarını düzeltse biri güzel olur aslında osn bizim resimlerimizi neden siteye koymamıs 
msn:assoNa@mynet.com
Kimine Göre Kralız Kimine Göre Yalanız Herkes Rahat Olsun Biz Falan Filanız |
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 17:11 %0 | |
|
| BEn bunu bilir bunu söylerim cs ye ve fifa ya göre nfs **** kaldı tabii bu izleyiciyede bağlı....finallerde olanlar görmüştür mesela enes le benim final yarışında öyle oldu. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Eylül 2006 18:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Psico
BEn bunu bilir bunu söylerim cs ye ve fifa ya göre nfs **** kaldı tabii bu izleyiciyede bağlı....finallerde olanlar görmüştür mesela enes le benim final yarışında öyle oldu.
Valla sönük kaldığı doğru ama Fifa finali ile aynı ana konması hataydı. Seyirci ilk maçta Fifa ya kaptırdı kendini 2. maçta şampiyon belli olcaktı herkes onu bekliyodu. Organizatörler bunu ayarlamalıydı.
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 13:32 %0 | |
|
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
umarım bu sene wcg de türkiyeyi diğer senelerden farklı olarak iyi bir şekilde temsil edersiniz
aka... Duncan
Comu BİLGİSAYAR Mühendisliği
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 15:31 %0 | |
|
ortaköyde olması muhtesem halka açk bi yerde olması süper seneyede aynı sekilde olursa daha iyi olur, okan kutlarm supriz sonuç (f klavye ile yazlmyor safak 310)  
Batman il Jandarma Havancı CvŞ
&
team.Turkey FIFAPlayer & Captain |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 15:40 %0 | |
|
yaw yaw yaw gene dıcem ben demi$tim ) OKEen gururumuzsun Keanke |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 15:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: KennyOui
okan kutlarm supriz sonuç
Şakamısın? |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 15:57 %0 | |
|
Şakamısın?
galiba |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 16:33 %0 | |
|

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa! |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 22:02 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: KennyOui
ortaköyde olması muhtesem halka açk bi yerde olması süper seneyede aynı sekilde olursa daha iyi olur, okan kutlarm supriz sonuç (f klavye ile yazlmyor safak 310) 
Batman il Jandarma Havancı CvŞ
&
team.Turkey FIFAPlayer & Captain
Sürpriz değil bence Sertan. Geçen senenin ikincisi sonuçta Okan. Boynuz kulağı geçermiş 
***www.esl.eu/tr***
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2006 23:19 (19/09/2006, 23:32) %0 | |
|
Ben oyuncuları pek tanımam ama Somb yada zeus gelir diyordum.Scary_mann nasıl yendi herkesi bilmiyorum.
Nicholas çok sakin oynuyor maçlarını,o özelliğiyle önce çıkmıştır diyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Eylül 2006 03:45 %0 | |
|
| 1.ci sakinlik ama 2.ci seçeneğide göz ardı etmemek gerekir revolver arkadaşımızın sayesinde olduk çünkü çok iyi oynayan birisidir kendisi herkesi yenecek güçte ama ne yazıkki daha elemelerden çıkamadı wah wah çok üzüldük yoksa napardık biz wcg de kesin 1.olurdu ağlardık sonra... |
| |
| |