Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/03/10 00:40 Toplam 57 oyuncu 50 sunucu 379 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Turnuva hakkında açıklama

darktrpr

16 Ağustos 2006 04:07 %0
Herkese merhaba,

Aradan geçen zamana rağmen bir çok kişinin oyuna ilgisinin devam ediyor olması gerçekten sevindirici. Ancak turnuva ve insanları bir araya getirme yolunda bir şeyller yapacaksak önce küçük adımlarla ilerlemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyoruz. Önceklikli olarak bu nedenle birlikte, 2v2'lerde zaman ayarlama sorunlarının çıkmaması, isteyen herkesin turnuvaya katılarak ilk adımın atılması gibi durumları göz önünde bulundurarak turnuvanın 1'e 1 olmasına karar verdik.

Turnuva Kuralları

Turnuvaya kayıt olan tüm katılımcılar bu kuralları kabul etmiş sayılacaklardır.

+ Turnuvada İkili Eleme Sistemi uygulanacaktır.
+ Oyunlar 3 harita üzerinden oynanıp 3 maç sonunda en az 2 haritada galip gelen oyuncu bir üst tura geçecektir.
+ Haritalar havuzu forumlarındaki oylama sonucunda belirlenecektir.
+ Turnuva 7-12 gün süreyle devam edecektir. Her tur için belli bir zaman sınırı belirtilecek. Her tur için belli gün ve saatlerde ortak zamanlar belirlenecek ancak; oyuncular isterlerse maç saatlerini rakipleri ile anlaşarak zaman sınırını aşmayacak şekilde değiştirebilecektir.
+ Belirtilen zaman sınırına kadar maçlarını yapmayan ya da maçlara çımayan oyuncular hükmen malup sayılacaklar.
+ Her oyuncu maç replaylerini turnuva yetkilisine özel mesajla eklenti olarak göndermek zorundadır.
+ Turnuva maçlarında map hack ya da oyunuda avantaj sağlayacak ekstra programların kullanımı tespit edildiğinde. Oyuncular turnuvadan diskalifiye edileceklerdir.
+ Maçlar belirtielcek olan hamachi sunucuları üzerinden oynanacaktır.
+ Maçlar 10.000 kredi ve Limit Superweapons özelliği açık olarak oynanacaktır.
+ Bağlantı koplamaları sonucunda eğer bariz bir üstünlük söz konusu değilse maç tekrar edilmelidir. Oyuncular yeniden başlatılma ya da kazanan taraf konusunda anlaşma sağlayamazlarsa turnuva yetkilisi replay'i izleyerek son kararı verecektir.

Turnuva haritalarını oylamak için >> Tıklayın
Turnuvaya kayıt yaptırmak için >> Tıklayın

mustafa10719
Oyuncu
16 Ağustos 2006 19:33 %0
sonucları sadece ıse bir baslık altında acsak ne dersiniz herkes sonucu ve replerınıde oraya koysa yane iii olur cevabınızı bekliomm..

darktrpr

16 Ağustos 2006 20:34 %0
Maç sonuçları ve replaylerin tamamı zaten kayıt yaptırılan takımım sayfasından kontrol edilebilecek.

alıntı:
Gönderen: mustafa10719
sonucları sadece ıse bir baslık altında acsak ne dersiniz herkes sonucu ve replerınıde oraya koysa yane iii olur cevabınızı bekliomm..

Darth Vader
Binbaşı
Binbaşı
17 Ağustos 2006 00:46 %0
Bide Generals in sürümlerine karar versek bende 1.0 var

Bildiğim kadarıyla bütün sürümlerin versyonunun aynı olması gerekiyo

darktrpr

17 Ağustos 2006 00:47 %0
C&C Generals Zero Hour v1.04 olacak turnuva.
Dosyalar alanımızda yama dosyasını bulabilirsiniz.

alıntı:
Gönderen: Darth Vader
Bide Generals in sürümlerine karar versek bende 1.0 var
Bildiğim kadarıyla bütün sürümlerin versyonunun aynı olması gerekiyo

Darth Vader
Binbaşı
Binbaşı
17 Ağustos 2006 04:47 %0
Umarım katılımcılar arasında bir sorun yaşanmaz ve çok keyifli bir organizasyon olur...

Herşeyin seviyeli ve dürüst olması dileğiyle...

Darktrpr arkadaş başta olmak üzere oynasana.com camiasına teşekkür ederim...

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
17 Ağustos 2006 13:12 %0
Selam bir sorum olucak, bildiğiniz gibi 1.05 patch çıktı turnuva 1.05 patch le mi oynanıcak yoksa 1.04 mü? Bir de işallah aceton ya da benzeri antihack programları kullanılır ki bir haksızlık yaşanmasın. Saygılar...

darktrpr

17 Ağustos 2006 19:43 %0
1.05 ne zaman çıktı? Ufak bir araştırma yapmama rağmen nette herhangi bir şey bulamadım.

alıntı:
Gönderen: -ScaR_FaCe^
Selam bir sorum olucak, bildiğiniz gibi 1.05 patch çıktı turnuva 1.05 patch le mi oynanıcak yoksa 1.04 mü? Bir de işallah aceton ya da benzeri antihack programları kullanılır ki bir haksızlık yaşanmasın. Saygılar...

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
17 Ağustos 2006 23:51 %0
www.gamereplays.org sitesinden okuyabilirsin 1.05 patchi, hatta 1.05 replays bile var. Ama online a girmek için onu zorunlu kılmıyo yani 1.04 patch le otomatik olarak oyuna girebiliyosun ama isteyenler yüklüyo 1.05 patch'i. Bi bakarsınız gamereplaysten isterseniz.

darktrpr

18 Ağustos 2006 00:58 %0
1.05'in changeloglarını inceledim. Turnuva için 1.04 kullanmak şu aşamada çok daha mantıklı. 1.05 ile birlikte oyunda ciddi taktik değişikliklerinin gerçekleşmesi ve resmi bir yama olmaması nedeniyle buy turnuvada kullanılmamasında fayda var.

keyifalem
Oyuncu
18 Ağustos 2006 12:56 %0
1.05 resim yama değildir. kullunılmamalıdır..!!!Ea nın onaylamadığı bir yama . bazı ordulara üstünlük tanımış

mustafa10719
Oyuncu
19 Ağustos 2006 14:12 %0
zafer sende katıl turnuvaya gorelım. daha gormedın ısmını hatta furınax hocanıda cagır zevklı olsun baya yane

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
20 Ağustos 2006 21:28 %0
FuRiNaX mı? Hehe bu arkadaşlar maphacker furinax ve online oynadığı ekürisi hatta ben yakalattım [AH]TURKMURİ isimli arkadaşı gamereplays.org sitesine. Eğer bu arkadaşlar katılıcaksa aceton kullanılmasını tavsiye ederim. Gerçi ben onları maphack yapmalarına rağmen rahat yeniyorum 1v1 de ama yine de fair play olsun

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
20 Ağustos 2006 21:54 %0
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=102629

Buyrun bu da link, hatta bu gençler ben maphack yapıosunuz diyince şaşırdı. "Aaa siz yapmıyo musunuz biz de siz yapıosunuz sandık ondan yaptık" falan dediler. bu arkadaşların hepsinin UİD leri ben de replaylerden dolayı mevcuttur ayrıca kullandıkları tüm nickname ler.(Rep info sağolsun) Ama gene de katılsınlar turnuvaya yaaa maphacke rağmen unit lostum 0 olarak maç kazanmak kolay oluyor.

GLAA
Oyuncu
22 Ağustos 2006 10:45 %0
slm genclık
ne zaman dan beri yoktum
askerlık vardıı ızıne geldık
eger sakıncası yoksa bende varım
haydi kolay gele herkese

GLAA
Oyuncu
22 Ağustos 2006 10:49 %0
kuralar ne zamana cekılcek
haberder edermısınız plz

MANHUNT_17
Oyuncu
22 Ağustos 2006 11:22 %0
KArdes ben o rep e baktim map hack filan goremedim yenilince nedense map hack oluyo bide remzi diye biri var repde kardes air force ile olemi oynanir ya

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
22 Ağustos 2006 13:01 %0
MANHUNT_17 güzel kardeşim orada senin maphack görememen bişey ifade etmiyor gamereplays adminleri %100 maphack olduğunu deklare etti zaten. Şu anda o arkadaş clanwars oynayamaz o uid den. Ayrıca "yenilince nedense maphack oluyor" demişsin, benim yenilmek gibi bir derdim olsa zaten remziyle olmazdım. Ben keyif için oynamasını bilmeyen arkadaşlarla da 2v2 oynuyorum. Zaten sen orda maphack göremediysen sen de biraz acemisin herhalde ya da dikkatinden kaçtı. Gla toxin olan arkadaşın benim jarmankell imi nası öldürdüğüne bak görürsün maphack i. Yenilmek gibi bir kompleksim olmaz benim hele ki o arkadaşlara. Hiçbiri benle 1v1 oynamıyo bile maphacklerinizi açın dememe rağmen.

mustafa10719
Oyuncu
22 Ağustos 2006 16:21 %0
vallah scar face o kadar iiiisen turnuvada goruruz zaten:!!!birde belki claw tanıyorsundur oyna ooo baya iii burda duran engınguzelsoy nıcklı arkadasım onu yen helal diyecem usa air alırsa manyak oynuyo cunku vallah benim kararımca zaten o 1. olur sanırım zaten... ben kendım ıse belli kisileri yenebilirim eskiye gore baya iiyim sımdı hıc degılse yane ıstersen msn ver konusur oynariz ben veriyim:mustafa1071636@hotmail.com

oakz
Irrational Dafts

22 Ağustos 2006 18:54 %0
alıntı:
Gönderen: mustafa10719
vallah scar face o kadar iiiisen turnuvada goruruz zaten:!!!birde belki claw tanıyorsundur oyna ooo baya iii burda duran engınguzelsoy nıcklı arkadasım onu yen helal diyecem usa air alırsa manyak oynuyo cunku vallah benim kararımca zaten o 1. olur sanırım zaten... ben kendım ıse belli kisileri yenebilirim eskiye gore baya iiyim sımdı hıc degılse yane ıstersen msn ver konusur oynariz ben veriyim:mustafa1071636@hotmail.com

Vay be claw oynuyor musun sen daha

+gaming.vivvid!*: ur a shock whore
id|raven: lol ty:)

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
22 Ağustos 2006 19:07 %0
Ben seni zaten ekledim msn ime. sana mesaj da attım özelden ama sen beni eklemedim mustafa. cwplaya@hotmail.com sen beni ekle istersen oynarız. Claw a gelince ben o arkadaşı çok severim onunla aramızda hiçbir zaman rekabet olmaz, o kendi söylesin kim daha iyi oynuyor, ya da ben ikimiz de aynı oynuyoruz diyim ayıp olmasın. Engin be kardaşim benim

GLAA
Oyuncu
23 Ağustos 2006 07:59 %0
Aklınız olsa mustafa denen
hıc bır sey bılmez kısıyle
tartışmaya girmezsınız
neden ole ıkı saat cenenızı yoruyosunuz!
O ancak para 50.000 ıle oynar
10.000 ıle oynadık
Sorun bakım ne yapmısıım ben onu !

GLAA
Oyuncu
23 Ağustos 2006 08:00 %0
Ayrıca msn adresım
ewanescence_prod@hotmail.com

mustafa10719
Oyuncu
23 Ağustos 2006 10:29 %0
gla eskisi gibi degil artık 50k oynamayı ben bıaktım 10000 o kadar degilim ama artık eskısının 10 katı kadar iiiiyim yane sadece mikrom kotu oda m i olsa zaten benı kımse deviremez kolay kolay neyse ben seni ekledim ama scar face seni hic gormedim msn de bilmiyom ben zaten genelde akşam olurum msn oynariz hemde hade herkese selamlar

mustafa10719
Oyuncu
23 Ağustos 2006 10:36 %0
turnuva birde ne zaman baslayacak onuda soyleyın agustos sonunda olursa iii olur hemen baslariz yada eylulun basında olursa iii olur hemen baslayalım zaten yeterlı katılımcı olmusken hemde zaten 1 -2 kısı katılcak sanırım en ıısı agustos sonunda olursa iii olur...

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön