yaa bende hastasıyım bu stronghold crusader in ama bi bölümde takıldım bana kim yardım edebilir ???
ya hani birsürü ardarda görewlerin olduğu bir menü war ya işte orda 5 tane SNAKE bilmemne diye adama karşı beni tek bırakıyor ama geçemiyorum bana strateji verecek olan yok muuuu
bu arada bütün crusedar oynıyanlara bir strateji vereyim.surlatınızı tam kare şeklinde yapın.fazla büyük olmasın eğer sur yapacak taş yoksa yerişnizin etrafını sularla çevirin. bu arada kim bana crusedar daki karalların adını yaza bilir. burakerdemir_32@hotmail.com
ben crusader oynuorum.yeni basladım.hemen stronghold 2 yı aldım.crusader'a gore grafıkler daha iyi ve daha fazla bina var.daha fazla detaya inmişler ama bence crusaderin yerini tutmuor.
Snake_Snake_@hotmail.com
slm beyler bende oyunun hastasıyım benim eski pc wardı pc format atıldı bana cd bulabilecegim yada bana yollayabilen warsa eklesin msn kara_sohret_@hotmail.com haa bu arada hepimiz sevioruz bu oyunu we hastasıyız en iyisi hepimiz 1 yerde toplanalım orda 8 kişi 4e 4 kapısalım dierleride baska yerlerde ne dersiniz kabul eden warsa olur