Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 04:45 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 246 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knıght onlıne ın sitesi

kesici
Oyuncu
11 Ekim 2005 10:48 %3
arkadaşlar bu knıght onlıne ın sitesi neden kapalı ben bir arkadşımdan sadece türklere kapalı olduğunu duydum doğrumu bilen varsa lütfen söylesin

[D.C]Ferrari
Oyuncu
11 Ekim 2005 16:37 %0
ewet arkadaşın doğru demiş türk iplerine izin vermiyolar gıcık b unlar işte ama üzülme hemen proxy kullanarak girebiliyorsun eğer kullanmayı bilmiyorsan hide ip diye bi program var googleda aratırsan bulursun onu kullanarak giriş yapabilirsin ok.

kesici
Oyuncu
12 Ekim 2005 10:30 %0
ok saol

ogul
Oyuncu
15 Ekim 2005 10:15 %0
ya şu hide ip ne venerden yüklencek ve ben tam oyuna giriyorum connection failed yazıyo cevap verirseniz sevinirim

<2easy4me>
Oyuncu
15 Ekim 2005 11:41 %0
alıntı:
Gönderen: [D.C]Ferrari
ewet arkadaşın doğru demiş türk iplerine izin vermiyolar gıcık b unlar işte ama üzülme hemen proxy kullanarak girebiliyorsun eğer kullanmayı bilmiyorsan hide ip diye bi program var googleda aratırsan bulursun onu kullanarak giriş yapabilirsin ok.

Link ini verirmisin veya sende warsa upload edermisin?

ogul
Oyuncu
15 Ekim 2005 11:55 %0
bende tam oyuna giriyorum connection failed yazıyo neden?

<2easy4me>
Oyuncu
15 Ekim 2005 22:51 %0
Buyrun buldum: http://www.megaupload.com/?d=KQW6BFNJ http://www.megaupload.com/?d=KQW6BFNJ

**AMD64 3200+ *Kingston 512x2**
***Leadtek PX6600GT Exteme Edition***
**4016 Points @ 3dmark 05---9009 Points @ 3dmark 03**

<2easy4me>
Oyuncu
16 Ekim 2005 13:46 %0
Walla ben giriyom siteye hide ip le

**AMD64 3200+ *Kingston 512x2**
***Leadtek PX6600GT Exteme Edition***
**4016 Points @ 3dmark 05---9009 Points @ 3dmark 03**

_SemerkanD_TR
Oyuncu
28 Ekim 2005 17:30 %0
selamın aleyküm beyler
ben bu foruma yenı üye oldum
handı foruma gırsem k.o. dan bahsedılıyo
bende bı uyelık alam dedım
k.o. hakkında fazla bısı bılmesemde
4 5 aylık tecrubem var
bana ısteyen soru sorabılır
lutfen kusuruma bakmayın
daha ılk defa bı foruma uye oluyorum da
ama k.o. yu cok sevıyorum

yasin16
Oyuncu
29 Ekim 2005 10:09 %0
Merhaba ,
Bende ko tam caracter yüklemesinde donup kalıyor neden böyle birşey yapıyor anlamadım bazaen %75 te bazen %99 kitleniyor bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.

<2easy4me>
Oyuncu
29 Ekim 2005 10:51 %0
alıntı:
Gönderen: yasin16
Merhaba ,
Bende ko tam caracter yüklemesinde donup kalıyor neden böyle birşey yapıyor anlamadım bazaen %75 te bazen %99 kitleniyor bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz.

O bendede oluyo beklicen baya, kitlenme değil.Öle oldumu oyunda çok kasıyo ama.Bende anlamadım nie oluo , bazen oluo bazen olmuyo

yasin16
Oyuncu
31 Ekim 2005 12:07 %0
sağol kardeşte 15-20 dk. bekledim ama hala açılmadı.daha uzun bir süremi bekliyeceem.

DRACULA133
Oyuncu
01 Kasım 2005 14:11 %0
s.a beyler ben dıezden _Deniz_Gs clanıma adam arıyom 40+olacak np lazım dıez 1 deyım unutmayın clanıma gelmek isterseniz RAMAZAN BAYRAMININ ilk iki günü bana pm: atın agalar almazsamda darılmayın çünkü 40+ clanın adı büyük bir ihtimalle STAR WORS OLACAK OLACAK CLANA GİRMEK İSTEYEN VARSA DEDİĞİM TARİHLERDE PM: ATIN SAKIN UNUTMAYIN BUFF SWIFT WARIOR HUNTER MEAGE FARKETMEZ LEWEL 35+ALT CLAN YAPARIM HABERİNİZ OLSUN EN GEÇ İKİ HAFTA SONRA PELERİN ALACAZ LEWEL 40+ OLACAK VE BENDE YAKLAŞIK 5 ELEMAN VAR OKY? BİR CAFE DE OYNUYORSANIZ ARKADAŞLARINIZADA SOLEYIN ONLARDA GELSIN HA BIDE EN AZ 2000 NP OLACAK OLMAZSADA CANINIZ SAĞOLSUN PELERİNSİZ DOLAŞIRIZ! OKY?

DRACULA133
Oyuncu
01 Kasım 2005 14:17 %0
beyler bıde DUPEYI BILEN VARSSA ANLATSIN ACİL LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!!!!!!!

bekobey
Oyuncu
13 Kasım 2005 16:13 %0
selam beyler bn sıkı bi k.o hastasıyım ancak 5 masterım war ama bi türlü bu küçük weletlere şifremi göstermden duramıorum hep hack yiyorum
dupe işi ise teleport olurken arkadşına trade atacaksın
bi kaç kere yapacaksın oyunu kitleyeceksin dc olduktan sonra girincede gelirdi ancak dupe kalktı
bu arada areste oynayan kaç kişi war

KLC
Oyuncu
15 Kasım 2005 09:29 %0
alıntı:
Gönderen: DRACULA133
s.a beyler ben dıezden _Deniz_Gs clanıma adam arıyom 40+olacak np lazım dıez 1 deyım unutmayın clanıma gelmek isterseniz RAMAZAN BAYRAMININ ilk iki günü bana pm: atın agalar almazsamda darılmayın çünkü 40+ clanın adı büyük bir ihtimalle STAR WORS OLACAK OLACAK CLANA GİRMEK İSTEYEN VARSA DEDİĞİM TARİHLERDE PM: ATIN SAKIN UNUTMAYIN BUFF SWIFT WARIOR HUNTER MEAGE FARKETMEZ LEWEL 35+ALT CLAN YAPARIM HABERİNİZ OLSUN EN GEÇ İKİ HAFTA SONRA PELERİN ALACAZ LEWEL 40+ OLACAK VE BENDE YAKLAŞIK 5 ELEMAN VAR OKY? BİR CAFE DE OYNUYORSANIZ ARKADAŞLARINIZADA SOLEYIN ONLARDA GELSIN HA BIDE EN AZ 2000 NP OLACAK OLMAZSADA CANINIZ SAĞOLSUN PELERİNSİZ DOLAŞIRIZ! OKY?

Biraz Gercekci Ol...

KLC
Oyuncu
15 Kasım 2005 09:34 %0
alıntı:
Gönderen: bekobey
selam beyler bn sıkı bi k.o hastasıyım ancak 5 masterım war ama bi türlü bu küçük weletlere şifremi göstermden duramıorum hep hack yiyorum
dupe işi ise teleport olurken arkadşına trade atacaksın
bi kaç kere yapacaksın oyunu kitleyeceksin dc olduktan sonra girincede gelirdi ancak dupe kalktı
bu arada areste oynayan kaç kişi war

Sende.

ozzy94
Oyuncu
21 Kasım 2005 16:18 %0
hayt

Xaladin
Oyuncu
21 Kasım 2005 16:22 %0
Knight Online, Türkler'e sitesini kapattı. Fakat bundan 2-3 hafta önce Türkler'e tekrar site erişim hakkı verildi. Fakat biz yine uslu durmadık, bu yüzden erişim tekrar engellendi.

bekobey
Oyuncu
24 Kasım 2005 18:23 %0
slm beyler yaaa bu türkler hiç uslu durmuo walla Allahtan sadece türklere yeni bi serwer açılo adamlar artık oyunda bisi istemiolar walla bide son bişi dicem artık şu forumu kalkındıralım beyler ben birsürü yeni 60 char sahibi kişiler katmak istiorum ama bi kaçtane kattım hiç muhabbet yok diolar lütfen forum sitemise sahip çıkalım burayı forumlarda sayılı hale getirelim lütfen biras fasla we çabuk yasın sewgiler
bekobeyyy

bekobey
Oyuncu
24 Kasım 2005 18:26 %0
bu arada klc ben beramusta oynuorum bana nerde oynadığını söle ben ultra preminyumla oynuorum bnm master olmam çocuk oyuncağı bna bu formu bi kardeşim önerdi sende biars sahip çık Allah bilir sen şimdi bana preminyum ne dersin n00b seni
bekobeyy

Excelon
Oyuncu
01 Aralık 2005 12:02 %0
Arkadaşlar ben hide ip programını indirdim ama hala www.knightonlineworld.com a giremiyorum. Benim static ip var.Acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi?Eğer sorun o ise nasıl aşabilirim.Yardım ederseniz sevinirim. mokmet@hotmail.com

kesici
Oyuncu
02 Aralık 2005 20:22 %0
hide ıp yi çalıştırdıktan sonra saatin yanına dünya işareti çıkıyor ona sağ tıkla change proxy yazıyor ona tıkla dünya işareti dönmeye başlayacak durunca proxy sunucun değişecek sayılar çıkacak o zaman girebilirsin.Ama işin bitince aynı şekilde eski haline getir yoksa başka sitelere bağlanamassın

Server:Beramus
Nation:Karus
Job:Berserker lvl:50 NP:5500

sahin90
Oyuncu
14 Aralık 2005 19:54 %0
arkadaşlar knıght üyelik sitesini bilen varmı

__Sniper___
Oyuncu
14 Aralık 2005 20:38 %0
hangı ulkenın serverlarıyla oynıcan

usko mu myko mu japko mu

myko da 64luk char var gıremıom

GeRcEkLeR AcIdIr
BıBeR dE AcIdIr
BaKlAvA tAtLıDıR O ZaMaN BaKlAvA GeRcEk DeĞiLdİr O ZaMaN BıBeR GeRcEkTıR(denemology gerc

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: