Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 05:38 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Selam beyler

[T-BwT]Dark_Juni
Oyuncu
30 Eylül 2005 15:35 (30/09/2005, 15:39) %0
(:sonunda internetle buluşum valla şu okullar yüzünden bir kere bile giremedim internete.Herkesi özlemişim yaaa Birileri bana hl veya ag adreslerini yazarmi unuttum da.bütün arkadaşklara selam her tanıdığım ag veya hl oyuncuslarına saygılar yine görüşürüz
(\__/)
(='.'=) To Bewitch [TB]
(o)(o)

murat_1985
Oyuncu
07 Ekim 2005 13:21 %0
birader steamsız hl diye bisey kalmadı steam ve orjinal hl olması lazımmıs onun icinde artık hl oynayamıyoruz (netten yani) bende yılların hlcisiyim rakip tanımam hele crossfire de ist b.paşada oturuyorum ama suan askerde oldugum icin agrıdayım sen kapısmmak isterdim ama iyi biliyosan

Aosisy
Oyuncu
23 Ekim 2005 17:08 %0
zavallıya kimse mesaj yazmamış ben bari yazayım gerçi mu foruma cevap verilmez ama neyse çok saçma bi forumdu ama genede yazdım işte gariban

l) o o m s d a y
Oyuncu
25 Ekim 2005 17:38 %0
Adminlerin ilgisizliği bu msjlarda belli oluyor. Şu an 25 Ekim. Son msjlarını atalı 2 gün olmuş. Ricam biraz daha ilgi ltfn. Ben sitem(!) de küfür istemiyorum ...

Fear is my ally ...

Aosisy
Oyuncu
25 Ekim 2005 18:38 %0
OLUM BAK HUNTER ADAM GİBİ KONUŞ SENİN A... K...
İBNE BEN KÜFÜR MÜ ETTİM BENİM YAKIN ARKADAŞIM BAŞKA NİCKLE BİRAZ DALGA GEÇELİM DEDİM BEN SENİ TANIYORUM BUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM VALLA!!
HADİ CEVAP YAZ BEKLİYORUM

M@D--
Oyuncu
25 Ekim 2005 18:44 %0
Olum noluyo size ya neden küfür ediyorsunuz bea!
adam gibi konuşsanıza hunter sen başlatmışsın galiba ben buradan öle gördüm olum bırak ya ne yaparlarsa yapsın lar ya uğraşma bunlarla ramones sana ne oluyo lan adam gibi yazıcaksan yazsana
yazmıyacaksan yazma anasını satıyım lan bırak yazanlar yazsın
halla halla
bırak hunter ya uğraşma

!-!-!-! M @ D !-!-!-!

[T-BwT]Dark_Juni
Oyuncu
03 Kasım 2005 11:11 %0
Heyttt ne oluyon lem niye küfürlü konuşluyonuz şurda adam gibi birşeyler yapalım diyoruz siz içine ediyonuz haaaa...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: