Ya abi oyunun sonu hakkında kesin bi bilgisi olan var mı belki on kez bitirdim ama hep bizim Prens Kaileena yı öldürüyo.Sonra İnternet ten All Bonus Unlocker indirdim bi video daha açıldı o videoda Dahaka ölüyo ve bizim Prens Kaileena'yı alıp gemiyle Babylon'a gidiyo. Yani sonuç şu ne yapmam gerekiyo ki Kaileena ölmeden oyun bitsin.Bilen varsa acele cevap Lütfen
slm ceza_19 ilk önce ilgine ve yardım severliğine hayran kaldığımı belirtiym.
şimdi benim bikaç oyunla ilgili bikaç ayrı sorunum var.
ilk olarak quake 3 arena oyununu nette oynayamıyorum bir türlü deli olacam. oyunu kurdum istenilen yamaları indirdim kurdum oyun sapıttı bazen açılır bazen açılmaz oldu bazen şu quake in bildik mavi ekranı açılıyo orada kalıyo deli olacam. sana zahmet şu işi adım adım izah etsen çok sevineceğim.
bişeydaha w.o.w craft oyunu single oynanmıyormu illede network mü lazım oyun için anlamadım ki war craft en sevdiğim oyunlardan biri fakat acemilikten şu son versiyonu bitürlü oynayamadım
yardımcı olursan sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim TİRAKSİSHEVESİ
alıntı:Gönderen: tiraksishevesi
slm ceza_19 ilk önce ilgine ve yardım severliğine hayran kaldığımı belirtiym.
şimdi benim bikaç oyunla ilgili bikaç ayrı sorunum var.
ilk olarak quake 3 arena oyununu nette oynayamıyorum bir türlü deli olacam. oyunu kurdum istenilen yamaları indirdim kurdum oyun sapıttı bazen açılır bazen açılmaz oldu bazen şu quake in bildik mavi ekranı açılıyo orada kalıyo deli olacam. sana zahmet şu işi adım adım izah etsen çok sevineceğim.
bişeydaha w.o.w craft oyunu single oynanmıyormu illede network mü lazım oyun için anlamadım ki war craft en sevdiğim oyunlardan biri fakat acemilikten şu son versiyonu bitürlü oynayamadım
yardımcı olursan sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
TİRAKSİSHEVESİ
yok mu yardımcı olucak kimse ya seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum!
bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm...
sölenecek söz yok gidiyorum H
bu sitede sims oynanmıyo diye biliyorum
bence googleda aratsan simsi nerde oynayabileceğini bulursun
alıntı:Gönderen: gercekesinti
bu sims oyununu oynayabilen var mı ? ben yeni üye oldum ama bu oyun için oynayamıyorum biri yardımcı olursa çok sevinirim...
eee ben sims için üye olmuştum yav SeniArarkenKendimiKaybetmektenYoruldum!
bulduğumuZannettiğimdeKendimdenAyrıDüştüm...
sölenecekSözYokGidiyorum HOŞÇAKAL