Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 04:56 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 254 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knightonline yardım bi bakın abi

Dr@KEN
Oyuncu
29 Temmuz 2005 14:41 %0
knightonline'ı acınca hackshield'ı update yaparken yarıda kalıyor 'cannot connect to update server' hatası veriyor bi yardım edin pls

**highvoltage**
Oyuncu
02 Ağustos 2005 16:39 %0
cnm kardeşim ko nun klasörüne gir ordan hackShield in kalsörüne gir ordan çalıştır exe uzatılı dosyayı çalıştır olay bittimi launceri çaılştır olsun bitsin işte...
iyi oyunlar...

Anar_the_elf
Oyuncu
02 Ağustos 2005 16:48 %0
yada her ne kadar ko oynamadıysamda soyle olabilir

1- sende fire-wall yada bir guvenlik duvari vardır server a bağlanıp dosya cekmeni engeller

2-bazı oyunlardaki gibi port olayi vardir

3- yada arkadasin anllatigi gibidir

cyber_wizard
Oyuncu
04 Ağustos 2005 12:42 %0
Eğer XP SP2 kullaniyorsan sitesinden bulabileceğin server.ini diye bir text dosyası yükliycen ve bunu oyunun dosyalarındakiyle değiştircen.

mailcantr
Oyuncu
05 Ağustos 2005 18:40 (05/08/2005, 18:41) %0
Bendede ayni sorun vardi .. herseyi denememe ragmen sorunu cozememistimm.. ama sonunda olayi nasil hellettigimi anlatam...Denetim masasina girip ordan yeni bir kullanici olusturdum ve bu kullaniciyla pc mi baslattim..herhangi bir hackshld sorunu kalmadi ... buda benim cozumum valla deneyin oluyor.

rsercano
Oyuncu
12 Ağustos 2005 08:26 %0
Aynı sorun bendede var ve hiçbiri işe yaramadı.Ayrıca şu sp2 olayını deneyemedim.O server.ini dosyasının site içindeki tam yeri neresi

biyologkosmer
Oyuncu
13 Ağustos 2005 09:42 %0
ya abi walla bende de asynı sorun bugün başgösterdi ne yapayım yeni kullanıcıyı ve klasörden açmayı denedim ama olmadı hala açılırken hata weriyo lütfen yardım edin

gerceksinann
Oyuncu
26 Aralık 2005 23:25 %0
beyler knıghtonlıne a gırerken pc kıtlenıyor sp2 yuklu pc de nasıl halledebılırım yardım edın lutfen

ayaz87
Oyuncu
02 Ocak 2006 13:38 %0
SeaM aRKaDa$ar kNiGHt oNiNeDe Ki$iNin $iFResiNi NaSı KıraııRıM aCaa YaRDıM eDeııRMıSıNız ?

ramazan98
Oyuncu
30 Mayıs 2006 00:18 %0
ben knıghtonılne oyun actım ama ID pasaport gıbı seyler ıstıyor ne yapma lazım

::_3nJun1or_::
Oyuncu
01 Haziran 2006 08:34 %0
alıntı:
Gönderen: ramazan98

ilk başta www.knightonlineworld.com a girip kayıt olacan (dikkatli ol bütün bilgilerin doğru olsun)(aşağı tarafta kçük harflerle register yazıyor ona basacan) sonra id ni we şifreni gireceksin tüm bilgileri doldurduktan sonra en aşağıda create e basacaksın. "Message has sent in your e mail" gibi bir msj göreceksin sonra emailine gideceksin. Orda gelen postadaki aktivasyon linkine tıklayacaksın sonra paşalar gibi oynayacaksın oyununu

server:olympia
ırk:karus
lvl:54 job: buffer- healer name:TheKingOfHealer server: cypher ırk: insan( yakında ork olaca

::_3nJun1or_::
Oyuncu
01 Haziran 2006 08:34 %0
alıntı:
Gönderen: ramazan98

ilk başta www.knightonlineworld.com a girip kayıt olacan (dikkatli ol bütün bilgilerin doğru olsun)(aşağı tarafta kçük harflerle register yazıyor ona basacan) sonra id ni we şifreni gireceksin tüm bilgileri doldurduktan sonra en aşağıda create e basacaksın. "Message has sent in your e mail" gibi bir msj göreceksin sonra emailine gideceksin. Orda gelen postadaki aktivasyon linkine tıklayacaksın sonra paşalar gibi oynayacaksın oyununu

server:olympia
ırk:karus
lvl:54 job: buffer- healer name:TheKingOfHealer server: cypher ırk: insan( yakında ork olaca

BLUE_LU_12
Oyuncu
10 Haziran 2006 14:45 %0
Abiler.ablalar ve kardeşler.ben knight online oyununu yükledim ve çalıştırdım ama tam oyun başlıcağında bana Data\UIs_us.tbl hatasını verdi.LÜTFEN biri yardım ederse çok makbule geçer.

BLUE_LU_12
Oyuncu
10 Haziran 2006 14:47 %0
Hadi ama BİRİ bana YARDIM etsin. S.O.S

BLUE_LU_12
Oyuncu
10 Haziran 2006 14:50 %0
highvoltage kimse yardım etmiyo.Bari sen neee olur.YARDIM ETTEK KİMSE YOK MU?

nil^^
Oyuncu
04 Temmuz 2006 12:36 %0
arkadaşlar ben sizin sayenizde oyuna üye olmayı başardım ama bide bu oyuna girişivar serverlere bağlandığımda karşıma select el murad ve select karus diye iki grup çıkıyo ben de ikisinden birini seçiyorum.orda değşik adamlar çıkıyor.içinden birisini seçip ortada name yazan yere ismimi yazıyorum ve create charactere basıyorum ama hep hata veriyor şöl bişe'' failed creating character altındada plase select a specialty diye oyuna bir türlü giriş yapamıyorum bana açık dilde oyuna nasıl gireceğimi açıklarmısınız..lütfenn(

nil^^
Oyuncu
04 Temmuz 2006 14:30 %0
ya yardım edecek kimse yok mu burda insanlık öldümü yaa
msn de açık dilde bana yardımcı olun lütfen yaaaa beklemeyin acele(( mavi_asiklar@hotmail.com

nil^^
Oyuncu
04 Temmuz 2006 14:32 %0
fazla bişe istemiyorum ki oyuna nasıl giriceğimi bana anlatsın yeterli

esereren77
Oyuncu
06 Temmuz 2006 18:57 %0
nil hani sagda ve solda butonlar var ya ordaki butonlara da bascaksın sag dakine bastın mesela tuarek yazıo soldakilerden de bi tane seccen oke? bi de disconnected from server oluo ne yapmalıyım

dodudos
Oyuncu
22 Temmuz 2006 09:10 %0
ya bnde açınca data/us_tbl ya da onun gibi bişi dio açılmıo bi yardımcı olabileniniz var mı

c_ronaldo_erim
Oyuncu
24 Nisan 2007 20:16 %0
arkadaşlar ben knighti yükledim.aslında zor yükleniyo.her neyse ben knighti açarken (Can't create D3D Device-please,check Directx or display card driver) diye bir yazı çıkıyıor ve oyuna girmiyor.benim ne yapmam lazım.!!!LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

c_ronaldo_erim
Oyuncu
24 Nisan 2007 20:18 (24/04/2007, 20:21) %0
aranızda yarcım etcek yokmu?burda knight e giremiyoz!!!

yolculuk_17
Oyuncu
10 Mayıs 2007 19:04 %0
telefoncunun dedıgı programı ındırmeyın vırusludur

En Buyuk Sistemlerin Bile Ufacık Açıkları Sonlarına Bedel Olur!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: