Yaw ArKADaSLAr BeN KNiGhT ı dogru duzgun oynayan adamlardanım ama benım bı mal arkadasım yuzunden sıfrem calındı ben o karakteri bidaha nasıl alabırılım yaw lvl 43 tu ama sıfre calındı galıba nasıl yapcam bu ısı sıtesınden hack accunta fln basvurdum ama daha bısıy yoq ortada bana yardımcı olun bi yaw
her zaman belirttigim gibi bu oyunu hiç oynamadım ama her mmorpg gibi bundada bezner bir sey vardır.
1-account lsot kısmı varsa basvur account sifreni accountun kayıtlı oldugu maile yollanmasını iste
2- gm ye yada iletişim mail adresine mail atarak account sifreni accountun kayıtlı oldugu maile yollanmasını iste
3-eger ödeme "payment"(kimlik biligeri ile birlikte yapmışındır ödemeyi herhalde) yaptıysan nufus cuzadının fotokopsini ve istegini belirten bir mektup yolla ( bu sonuncu eger premium uye falansan veya iyi bir ödeme yaptıysan büyük olasılıkla işler )
4- bunu ben tavsiye etmiyorruz adami dov tekrar aynı levelde karakter yapıp sana vermesini sağla
Arkadaşım eğer bana ulaşırsan ve hala şifren değişmemişse ama doğum tarihini doğru girmediğin için şifreni değiştiremiyorsan ben sana yardımcı olurum....
feelmyflare@hotmail.com msn'im beni ekle listene yardımcı olurum...
Bu konuda hiç bişey yapamazsın.Bence yeni bi acc. al ve oyuna yeniden başla.Ama ben inat ettim illa alacam karakterimi diyosan oyun içinde GM lerden birini bul.Acc. ni alırken yazdığın adres falan gibi ayrıntıları hatırlıyosan acc ni geri alabilirsin, tabii bu çok zor.