beyler ben diez de(el-morad)47 mage war bana burda yardım edin bu işi öğrenmek istiyorum bi ara sormuştum ama cevap alamamıştım manner kalktı diyolar o zaman neden millet manner kasıyo? bi de ben upgrade de neden hep kaybediyorum staff yapıyorum +6 yapıyorum sonra kırılıyo bi daha deniyorum yine olmuyo ayrıca bana çok para lazım hile yapmadan para kazanmanın yolunu da öğrenmek isiyorum stat point leri düzelttiricem de bi de glacier blast lazım bana NASIL PARA KAZANABİLİRİM!!!
iyi de bana o kadar para yetmeyebilir hem de çok uzun zaman alır 20 milyon u yapabilirmiyim ki ama benim için abyss e gitmek daha iyi oluyo blizard atıyorum ama orası da çok dolu oluyo daha iyi bi yolu yokmu
Ben lvl62 ye kasıyorum gunde 15 saat harpyde rahat 10m para yapıyorum bide exp cabası en iyi aoe harpy or golem
bide golemden chitinlert dusuyor eger golem yaparsam 16 saat sansa baglı 100 m bile yapabilirsin chitinler sayesinde (Cz golem ) Diez 1 nick zeger (buffer priest )
bak kardeşim (öz kardeşim olur) git 500 np al git cz ye orada baron, haunga lamia falan kes hem biraz ex hemde para nın babası var orada çok süper itemler düşüyor onları satıp para kazanırsın hemde sana lazım olan gracier 35 kağıdını bulursun yada benden borç istersin (ama büyük ihtimalle ben vermem sen git kes bira)
ya bende 100 tane gem alcak para olsa ben zaten para kasmam biriktirmeye çalışsam da sinirlenip çıkıyorum çünkü kutuların hepsine yetişemiyorum sinirleniyorum bi forum da duymuştum autoloot diye bi program warmış bu program bana çok lazım olsa yapabilirim belki olan warsa bana ulaşsın
alıntı:Gönderen: DeaTHLeSS__
ya bende 100 tane gem alcak para olsa ben zaten para kasmam biriktirmeye çalışsam da sinirlenip çıkıyorum çünkü kutuların hepsine yetişemiyorum sinirleniyorum bi forum da duymuştum autoloot diye bi program warmış bu program bana çok lazım olsa yapabilirim belki olan warsa bana ulaşsın
dostum öncelikle o program illegal yani yasak çoğundada keyloger fln var zaten senin gibi çok isteyenleri kekliyip paranın dibine vuranlar sayısız.sen iyisimi lvl 47 sin exp kasmaya çalış upgrade fln senin işine fln gelmez bütçen yetmez trina fln pahalı işler bunlar.hem bi düşün lvl 47 sin misal 100milyonun var ne yapabilirsin ki ne crimson goblini giyebilirsin nede eline sağlam bi staff alabilirsin senin tek ihtiyacın şu EXP.
unutmadan...
o programı buldun diyelim çaıştırıyosun 2-3 dk sonra dc oluyosun bi dahada giremiyosun sonra admin amcamlara bunu açıklayamıyosun tabiki.charının adını ban listte en üstte görüp gurur duyabilirsin bir tek "hey bee 1. benim kimse beni geçememiş" vs. +9999 gün ban yiyosun... yani o charda hayır yok sana son bir şey daha +6 dan sonra trina kullanman lzm.yok ben kullanmadan yaparım dersen sana daha çok 100 mil. gerek iyi oyunlar...
yaw saol kardeş yardımın için bi de bunu denicem yani lvl kasmayı apos partisnde çok güzel kasıyorum ama apos da bulmak zor harpy desen sağlam parti fazla olmuyo olsa da beni bulmuyo ama arkadaşlar saolsun onlarla apos yapıyoruz saolun herşey için