Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 03:44 Toplam 39 oyuncu 56 sunucu 394 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Steam cd key bulamıyom

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
16 Ekim 2006 23:06 %0
bu konu 1283127537123 defa açılıyor.her seferinde de tierston insanı verilmesi gereken doğru cevabı veriyor ama hiç kimsede bi anlamıyor ya.adam daha ne yapsın yazmış işte ne yapılması gerektiğini hala yok cd key satan yok mu yok ***** yok mu yok şu yok mu yok bu yok mu
yok kardeşim yok
gidecen alacan adam boşuna yazmıyor herhalde saygılar tierston kardeşim

S[a]S | sistemci
Oyuncu
11 Kasım 2006 15:31 %0
Kartal arkadaşım cd key ini verene 5 ytl veririm demissin iyi güzelde hl2 kardeşim aldı 80 ytl ye almıs kargoyla gelmıs istanbuldan şimdide ben alcam kendi accountum için neden alcam biliyormusun kardeşim o kadar para verdi hemde harclıgından biriktirip şimdi ben onun accountunu kullanmıyorum bile o yuzden kendime ayrı account acıp alıcam 80 milyon veren biri oynamasa bile 5 ytl ye key ini satmaz kaldıki 5 ytl ye gider kopyasını alır botlarla takılırdı.Ayrıca bir cd keyle birden fazla kişi oynayamaz cd keyler bir kere kullanıcı hesabına kayıt ediliyor ondan sonra değiştiremessin biraz yorum yaparken mantıklı dusunun

HL_Helmet
Oyuncu
21 Mart 2007 02:36 %0
ya bunların hepsi sapıtmış ben ne diyiom konu nereye gidio ben dedimki arkadaşlar nerden alabilirim orjinal ***** siz sacmalıosunuz bulundugum ilde alamıorum alabilecegim siparış edebilecegim bir site istiorum sizden. hepsi bu ya siz konuyu nerelere cektınız biri beleş yok diyiyo biri aptalca diyiyo asıl sizin konuşmalarınız aptalca Bana diyenler için soyluom zatn bende beleş istemiorum sadece alabilecegim bir site yada bir yer istiorum Sizden.

HL_Helmet
Oyuncu
21 Mart 2007 02:39 %0
Siz Nasıl Aldısanız Banada Yerini Soyleyin Bende alayım cs nin orjinal dc si war ama steam yok işte nerden alabilirim onu sitesi yada alabilecegim dogu tarafında bir yer

Menager
Yarbay
Yarbay
21 Mart 2007 11:28 %0
Onu şu anda hiçbir yerde bulamazsın. Steam üzerinden online satın alıp indirebilirsin. www.steampowered.com

everes1313
Üsteğmen
Üsteğmen
29 Nisan 2007 15:26 %0
ben biliyorum.13 tane 3 yaz olur

calmearthquake
Oyuncu
13 Temmuz 2007 15:07 %0
Arkadaşlar STEAM kurduysanız account alacaksınız bunu almak için www.steampowered.com adresine gideceksiniz yada yurt dışında tanıdıgınız arkadaslarınız akrabanız varsa internet cafenin birinin pc sinden calması gerekiyo bende steam var accountuna para vermedim
almanyada dayı oglu var internet cafenin birinde pc nin birinden calmıs accountu bana yolladı steam i install ettim sonra accountu yazdım paşa paşa oynuyorum kendi kendini otomatik update ediyo yok patch yuklıyecem yok version yükliyecen derdi de yok anca bu şekilde olur elinizde imkanınız varsa deneyin ..

chatnyurur
Oyuncu
18 Temmuz 2007 11:10 %0
alıntı:
zaten burda yazdığın soruna cevap 1 yıl sona geliyo.

harbiden ya gmod un yüklenmesini sordum cevap veren yok

erozbey
Oyuncu
20 Temmuz 2007 18:06 %0
aslında para vermemize gerek yk biryerde gördüm adam steamın ilacını yüklemiş ve herşeyi indirip yükleyip oynayalbiliyor

dabbe92
Oyuncu
21 Temmuz 2007 00:03 %0
13 tane 3 kısaca 333

erozbey
Oyuncu
22 Temmuz 2007 01:04 %0
olmaz dostum merak etme bir kere deneen bir daha olmuyor

hayta_22
Oyuncu
02 Ekim 2007 14:42 %0
selam cd keyını satsan bıle ıse yaramazkı steam accont unu da vermen lazım bende hl2 hl2dm ıkısıde orjınal ıkı ayrı hesapta yukledım oyunları cd keyler ıse yaramıyo eger cd keyı satıcaksanızz steam hesabınızıda vermek zorundasınızz

^4{{(>.<)}}
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Ekim 2007 10:22 %0
sımdı ıkı taraf da haklı:
1 oyunun key ini arkadaş emın olsun kı bu cevapları yazan ların yuzde 75 den fazlası hayatında garantı craklı oyun almıstır.emın olsunkı bu yazanların uyzde 25 i nette torrent olayıyla hasır nesır dır gene bilsin ki non steam diye bir kırılma olayı var ama bu ıslere gırme dıgerlerının dedıgı gıbı gıt 60 dolar ver orange pack al sonra ne mı olur.turkıyede o parayı verende yapacagın orange box da hl2 ep2 yı bıtırmek protal ı sıngle modda oynamak hl2 ve ep1 ı de oynamamsısan bunları da gorebilirsin. kyoksa tdm2 ve prtalın multısını turkıyede oynamazsın.server yok cunku bu gıdısle de olmaz anca vdsl2 veya adsl2+ plus la yurtdısı cıkıslarını artmasını bekleyebiliriz.onlarda en erken 2008 de.
2 arkadslar sız d ahaklısınız her ne kadar cogunuz bu ıse girse de korsan oyun almak suctur.

authentic06
Oyuncu
22 Şubat 01:31 %0
manager arkadas sorularıma cevap ver,
kullandığın windows lisanslı mı? office kullanıyomusun parayla mı aldın? bilgisayarında kullandığın paralı programları satın alıp mı kullanıyosun?. bunları geçtim hiç internetten mp3 indirip dinledin mi? dinlemedim diyosan bu dediğine sen inanıyo musun? hadi onu da geçtim sen hiç kitap okur musun? okursan aldığın kitapların tamamının üzerinde kültür bakanlığı bandrolü bulunur mu? bunların cevabını yazarsan sevinirim. Bi tane oyuna para verdin diye elelame atıp tutma. yok öyle boşbeleş konusmak. hadi canım fazla traş cildi bozar )

Menager
Yarbay
Yarbay
22 Şubat 14:03 (22/02, 14:05) %0
Kullandığım Windows lisanslı, Office de lisanslı. Çok fazla program kullanmıyorum. 2-3 tane kullanıyorum hepsi lisanslı bay ukala.Evet satın alıyorum.İnternetten hiç illegal mp3 indirmedim.
Dikkat! hiç indirmedim demedim. İllegal indirmedim dedim.Okuduğum kitaplar da orjinal. İşportadan değil tanınmış kitapçılardan alınmış ve bandrollü. Ve birden çok çok fazla orjinal oyun var. Bilip bilmeden konuşmaktan ve herkesi kendiniz gibi sanmaktan vazgeçin ukalalar ve ayak takımları sürüsü. Yürrü!!!! Ense traşını görelim.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: