Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 11:00 Toplam 137 oyuncu 55 sunucu 776 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Guild Wars
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Guild wars dolu dizgin

Dynasty?
Başçavuş
Başçavuş
12 Eylül 2007 21:59 %0
kotam yetmez

[VeR!TaS_KeNSeN]
Oyuncu
18 Kasım 2007 19:44 %0
Yakınınızda oynayan varsa .dat dosyasını alabilirsiniz o zaman çalışır.
Ben de oynuyorm bu arada çıktığından beri WoW neymiş peah yanında

Mojito*
Albay

Albay

GoreFest

16 Ocak 19:21 %0
alıntı:
Gönderen: TommyCorte
Thread ı acan arkadasım sen abartmıssın bıraz bu oyun kadar ıgrenc bır oyun oynamadım acıkcası tam bır * tarzı oyun.. K-O ıse oda aynı sey K-O dan zefk alan bır cok ınsan gay mıs knaıtlandı kusura bakmayın ama su anda oynanacak oyun goremıyorum cs harıcı.

hayır sımdı KO diyoaun GW diyosun CS diyosun kardes bu oyunlarin farkli oldugunu belirtmek isterim !!
ayrica KO cularin cogu bebe bende zamannda oynadim herseyim oldu sattim hesabi wow a gectim cunku hergun kufur yiyosun sacma sapan seylerden benim canim milletim birbirini kiskanir hep zaten o yuzden ilerleyemedik yiilardr!

draft91
Oyuncu
08 Haziran 00:58 %0
abi ben 2 yillik profesyone lguild wars oynayicisiyim. oyun dehset bisi dedigin gibi. Simdiye kadar çikam tum oyunlarini aldim. GW prophecious(uanlis yazmis olabilir), factions, nightfall, eye of the northlar var bende. Oyun aslinda wow kadar sarmiyo diyebilirim. Çünkü ben pvp manyagi biriyim ve pvp bazen sikiyo gw de.
Arkadas demis iste guildler kapisiyo falan ama o çok büyük hazirlik istiyo. Bide siralasi var guildler için. Aslinda bir suru pvp yeri var ama oyun 1.5 yildan sonra biraz bayiyo. Oyunu alicaklar için bisi demiyorum alsinlar 2 yil oynasinlar wow a para vermediklerine sevinsinler bence. Ayrica oyunun bi kotu yai lvl 20 sinirlandirmasi.
Bide en kötüsü görevler ve missionlar
bende toplam lvl20 pve charim 7 tane! Her biri ile oyunu bitiremedim sadece 2 char ile 4 oyunuda bitirdim. Alinda oyun biraz missionlara dayalim görevlerden zevk alan adam için dehset bi oyun (kardesim için). Ayrica sizlere ip ucu veriyim en hizli lvl 20 olma ylu factionsda char açmaktan geçiyo lvl 14 gibide eye of the northa geçiriyosunuz ordanda dungeonlar ve dadada elinizde 4 saatte lvl 20 char (tabi sadece 1 charimi boyle kastim digerleri el emegi)
Sizlere bide classlardan bahsediyim. Oyunda çok fazla klas var aslinda ama temelde insani sariyo bu durum. Mesela ben oyuna ilk 4 arkadaş başladik. Ben assassin/elementalist, arkadaşlar warrior/monk, necro/monk ve elementalist/monk olarak başladi. Beraber kasiyoduk tabi oyunda acemiyiz. İlk 2 ay lvl 20 olmak için kastik Daha sonra oyunda biraz para yapip arkadaşlarla guild kuralim dedik ismi de DOTA diye tabi bol bol kendi aramizda guilde vs yaptik falan... Tabi sonra oyunda yeni charlari açitk falan oyun bizleri bayaa sardi. Sonra bi arkadaş siniftaki wowcularin gazina gelip wowa başladi. Biz de 3 kişi kaldik. Birininde babasi pc yi yasakladi oda gitti. Geriye kalan arkadaşla biz oyunu baya oynadik. BU arada hepsinde minimum oyunun 2 tanesi vardi. bu arada classlara döncem birazdan. tabi oyunda sonradan ögrendikki 2. classlar degistirilebiliyomus ve ögrenilen classlar da istenildigi zaman(sadece sehirlerde oluyo) seçilebiliyomus. örnegin benim assassin/elementalistimi assassin/warrior ve assassin/monk yaptim bu ayarlari sehirlerde degistirip onlarin skillerini kullanabilyosunuz. Classlari anlatiyim:
Warrior: bildigin fighter abi elinde hammer veya axe veya kiliçla dogruyo bir nevi barbar
Monk: rahip asilnda bir nevi priest damagei de iyidir ama
Ranger: ok atar falan bu adam bide hayvan bulur yanina gezerler
NEcro: Bir nevi satist buyucu diyebilirim. yaratiklar falan çikartir cesetlerden veya curse falan atarak adamlara tam bi puştluk yaparlar
Mesmer: Asil s******* bunlar. bir nevi mage ama sirf hex ve curse tarsi piç buyuleri vardir. ornegin her damage yaptiginizda it gibi hpiz duser falan...
Elementalist: mage dir. fire, earth ve water buyuleri vardir çok pis dps yapar
Assassin: rogue da denir(wowdan). tam bi suikast banyagidir.( favorimdir 500hplik adamlari 4 saniyenin altinda keser biçer tabi kullanabilene)
Ritualist: spirit(ruh) manyagi bi tiptir. ruhsal buyuler falan atar yerlerden ruh çikartabilir çok iyi bu heal olayida vardir ve çok kral spelleri vardir(örnek olarak bi spell var silaha yapiyosun her vurdugunda 50hp adamdan azaltip sana veriyo gibi)
Derwish: tamamiyla dogu kulturunu yansitan bisidir. çok sekil armorlari vardir. ellerinde tirpanla gezerler(azrail misali) çok pis alana damage yaparlar ve çok iyi tanktirlar.
Paragon: ellerinde mizrak kalkan gezen çok iyi bi destek sinifidir. bulundugu partye çok kral desteklik yapar(nasil anlatsam) charm tarzi skilleri vardir ve çok iyi damage yapar uzaktan

benim hatirladigim bu kadar oldugu varsada baska arkadaslar yazar herhalde. Tabi oyunda bir suru kombinasyon yapma olayi mevcut çünkü her class kendine ozgu ozellikler tasiyo mesela asssassinin critical sansi çok iyiyken warriorun strsi çok iyidir(assassin duz daggerlarla 20 damage yapar warrior 50). sizler bir ornek daha verem: ranger/paragon mesela pvp için bir chardir. Adam yanindaki hayvani salar dusmana petinde skilli vardir isirdigi adam zehirlenir. adam elindeki mizragi paragon skilliyle birlestirip yanan mizrak seklinde atar. adam hem zehir hem fire damage yer her saniye ve çok pis hpsi gider. ustune bide petle weapon damage cabasi!
Sahsen oyun çok kral oyundur. Almak istiyen arkadaslara garanti tavsiyedir. Sorusu olan arkadaşlara yardimci olmak için msn adresimi vereyim guild wars hakkindaki sorularinizi yanitlayabilirim. Bide oyun içi beni bulmak isteyen arkadaşlar olursa Char isimlerimden birini friend listesine eklemesi yeter. monk charimin ismi: "Mankurt Tr", assassin ise "Draft Tr" birini ekleyin yeter. Bide dip not geçem bende hd2600xt kart, core 2 duo işlemci ve 2gb ramla windows vista oyunu full detay oynuyom ve grafikler online olmayan oyunlarda bile yok ya. Dehset bisi. mesela bazi yerler var abi manzara dehset oluyo otur onu izle insanin için geçiyo ya!!! Kesinlikle tavsiye bi oyundur!!! MSN adresin: aliyasir1@hotmail.com

draft91
Oyuncu
08 Haziran 01:03 %0
Abi bide yazmayi unuttum bu aralar (2 aydir) GW ye girdigim yok. Adamlar bi oyun yapmislar ismi Call Of Duty 4 diye bagimlisi oldum 2 aydir Cod4 ten baska bisi oynamaz oldum GWye ne oldu diceksiniz ona da kardesim bakiyo. Tabi Cod4 te olan pvp ve adrenalin baska hiç bi oyunda yok. Pc oyunlarina sogudum abi Cod4 yuzunden. Sizlere tavsiyem Cod 4 çok pis bagimlilik yapar dikkat edin!!! Sahsen su an oyun istatistiklerinde online cod4 te adam öldürme sayim 30.000 ustunde çok pis sariyo oyun gunde 18 saat oynadigimi bilirm bide lvl olayi koymuslar lvl 55 e kadar kas babam kas lvl sadece silah ve ozellik sagliyo ek hp veya guc falan yok tamaiylen yetenek oyunu ve tam adrenalin bagimlilarina gore. Bide Cod4 ten kalkinca bi an boyle vücüt kendine gelemiyo. o Kadar heyecan falan biraz kafa duman oluyo

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön