Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 04:41 Toplam 6 oyuncu 50 sunucu 266 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cok ozledimm cokk !!!

aKuMa[SouL]
Oyuncu
21 Aralık 2006 16:55 %0
qankaaaa olumune qankayız

icq uin.->730480

rL | Hagi
Oyuncu
23 Aralık 2006 10:54 %0
Nerde o günler... nerde o günler...

[DevilDragon]
Oyuncu
14 Ocak 2007 04:27 %0
alıntı:
Gönderen: $ota
ahah eet bu o dd, su yasli amcanin bir klan vardi forgottens, madem snn snn diyorsunuz su oyuncuyu hatirlayan var mi yigit2000, her mapte yigitin belirli bir sotesi vardi gidip oraya pusar beklerdi, vuruldugu zaman ise bagirir cagirir hileci derdi, sevimliydi riff bile atmazdi. Hala yasiyorsan yigit2000 seni ve sotelerini unutmadik .
En populer map birkac admin disinda kimsenin voteleyemedigi efsanevi de_dust'ti. Bu 2 metre 150 kiloluk sahsiyetle o mapte pistolle futbol maci yapmisligim vardir, yenmistim de sanirim.
vuruyor ve gol

AHAAHA EVET.

spastik: 1.60 disinda haklisin, 1.80 gercek boyum

O boy kilo muhabbeti dunyanin en inanilmaz olayiydi abi. 5 sene oldu uzerinden geceli hala hatirlayinca bi sekil oluyorum.

$OTE ile dust'ta yaptigimiz macta nickimi "Mondragon" yapmistim o da Fevzi olduydu sanirim (FDSADDGHF). Yalniz pistolle degil HG ile yaptik diye hatirliyorum ayrica silindigim dogrudur.

Spastik sen hakkaten spastiktin, ama benden spastik miydin tartisilir. "FORUM ZIKEN TEAM" diye bi "forum klani" kurup o forum senin bu forum benim forumlari basarak moderatorlere az cektirmediniz harbi cok fenaydi, ben de uzun sure burda moderator kaldiydim, o zamanlar mod. arayuzu ayni anda bikac thread silmeye izin vermiyordu bi de silmek icin milyon tane "emin misiniz" yazisi cikariodu.

Neyse lan. 1999-2001 yillari arasinda yazsam yazsam bitmiycek kadar cok acayip olay olduydu cs'de. Zaten o zamanlar acayip populerdi cs ve SNN, ve yas ortalamasi daha dusuktu.

nostalji r0xx0r123.

[DevilDragon]
Oyuncu
14 Ocak 2007 04:28 %0
alıntı:
Gönderen: $ota
ama snn efsanesi tabii ki [MaD] $ekko Erkan'dir. Akuma kankaya da burdan selamlar dap dap duket.

BReNDaN, K!Ng.$@vRoT1N vardi bi de efsaneler olaraktan gerci savrotin'i demin bi forumda gordum kendisi duruyor hala. SEKKO ERKAN'a da selamlarimi iletiyorum.

by-cyberex
Oyuncu
28 Ağustos 2007 19:20 %0
BEN CYBEREX AMQ BU SİTEDE BENİM ADIMI KULLANAN BİR TANE TAKLİTİM VAR!!! SIF ONDAN SEBEB SİTEYE ÜYE OLDUM A.Q:@kimdir bu cyberex !!adımı kullanan ekle adresimi gangster_859@hotmail.com/buna ulaşılmıosa cyber-leader@cyberkorsan.com

perfect.
Oyuncu
28 Ağustos 2007 23:41 %0
Selamlar arkadaşlar DASH belki hatırlamazsın beni ama yinede en başa clanımı yazmıssın Merc Çok güzel gunlerımız geçtı sananede sımdı 40 yılda bir servera gırıyorum cat dıye ban gelıyor coluk cocuktan.Kısacası bizden geçmiş artık sanırım bütün eski dostlarıma selamlar kayıt tarıhım 99-00 neredeyse 8 sene olmus vay eskı sanane vay

komancero72
Oyuncu
03 Eylül 2007 14:53 %0
hey eskı ssn cıler ohepınız burdasınız yaw oh ne guzel ozaman bız kendımız alalım bırserverde oynayalım ama sadece arkadaslar olsun olmazmı [aLFa].komancero tanıdınız mı bılmem

komancero72
Oyuncu
03 Eylül 2007 14:54 %0
herkese selam eskı dostlar

haimow
Oyuncu
04 Eylül 2007 00:16 %0
beyler madem herkes eskiyi arıo kurun bi gzl server toplansın herkes bu kadar zor bişi olduunu sanmıorum bende çok eskiden beri oynardım sora bıraktım malum öss fln şimdi tekrar başladım bence istenirse herkes bi araya gelebilir ama şuda bi gerçek artık büyüdük iş hayatı başladı sabahlara kadar oyun yalan
eski klanlardan JV = Justified Violence

akkapili
Binbaşı
Binbaşı
15 Eylül 2007 12:36 %0
crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015

akkapili
Binbaşı
Binbaşı
15 Eylül 2007 17:10 %0
forum cok guzel forumda emen gecen herkezı tebrık ederım

^^00ReBeLLioN
Oyuncu
16 Eylül 2007 21:45 %0
beyler counter nasil bi oyun ben codcu yumda hiç de oynamadim counteri size bi sorum dedim cvp larınızı bekliyom XD mutlaka biri cvp versin

^^00ReBeLLioN
Oyuncu
16 Eylül 2007 21:46 %0
pls

neym..
Oyuncu
17 Eylül 2007 18:44 %0
[e] klanı dedin aklıma geldi hyjacker mıydı neydi o vardı jerome.ACT vardı antalyada cok mudavimi vardı bu oyunun heleki bir fame city vardı saatlerce iyi makine icin insanlar beklerdi sabahlara kadar cs kasardı insanlar ben 6.5 ile snnle tanıstım hatırlıyorum ortaokul gunleri okula gitmezdim sabah erken kalkardam ogleciydim gittim apache modem almıstım hep SW Ceyarın halt yemesi yuzunden adam alıyordu 120 ping oha dedim nasıl oluyor modemini soyledi tekirdagda oturuyordu ilk klanım SiN oldu son RoH! sonra derken KaL gel zaman gec zaman wnc oldum DT oldum 2. kuruldugunda sonra N.a. sonra SiE ve en son AnT olmustum hic unutmam militia oynanırdı ve tunelde 30 fps alırdım tunelde takılırdım hep cok guzel gunlerdi cok
Aklımda kalan klanlar ise ;
RoH!,SiN,SaN,SiE,AcT,[e],TrK,OnC,MaD,k!ng,N.A.,TiM!,merc,AnT(bnm icin cok onemli bir clan),mt,SpR,AiR,FW,DT,PoS,elite,MKT,
ss,oNe,WoL,DL,ToNT10,TcoK,TOB,DinT,OMG,NT,wNC!,TnC....

alıntı:
Gönderen: [DevilDragon]
Aslina bakarsak her zamani kendi icerisinde degerlendirmek lazim, yani elbette 2000 yilindaki klanlar simdi yok, oradaki adamlar da yok dolayisiyla o zaman kurdugun dostluklari simdi bulamazsin... Ama bu demek degil ki simdi oynayanlar eskiden oynayanlardan daha kalitesiz insanlar. O zamanlar kurdugun dostluklari simdi baskalariyla kurarsin, ne olacak? Simdikilerin bir eksigini goremiyorum bu konuda, hatta sunu rahatlikla soyleyebilirim ki public serverlardaki oyunlar CS: Source'da cok daha kaliteli geciyor 6-7 sene oncesine kiyasla. Adminlik sisteminin iyice oturmus olmasidir belki, ama oyunu iyi bilmeyen arkadaslar bile "*" lik yapmiyorlar. Yani "newbie" var, ama "*" az eskisine gore.
Tabii insan uzuluyor su an kimsenin bu yazdigin klanlardan haberi olmadigina, o ayri...
Madem insanlar bu topicde CS oykulerini yaziyolar ben de yaziim)
99'un sonunda basladim 5.2 ile, 2000'de SNN forumlarini ancak kesfedebildim mudavimi oldum, bu sirada cokk eskilerden baska kimsenin hatirlamayacagi bir [e] klani kurduk - ki ilk klanimdir, klan 1-2 ay filan dayandi ama acayip yildizi parlamisti herkes en iyi klanlar arasinda gosteriyordu, sadece 1 mac yapmis olmamiza ragmen Forumlara anormal mesaj atiyordum ordan reklam oldu herhalde...[e] dagildiktan sonra CoSt oldum onu da bilen bilir... Icinden en cok SNN admini / moderatoru cikan klandir muhtemelen. Sonra iste ONC'a girdim, uzun kalmadim ciktim... TRK'ya girdim, 5-6 ay filan kaldim, sonra JA'ya gectim. Simdi saniyorum ki eski JA'dan biri beni sokakta gorse direk girisir. JA'dan sonra JV'ye girdim, bu sirada sene 2003 oldu, ÖSS geyigine biraktim oyunu, ancak 2006 Temmuz'da donebildim.
Simdi Source serverlarinda Jack Sparrow nickiyle cirit atip frag toplamaktayim, silerim acimam! arcil $ota sux !
undying`; to begin whip-ping-dance-of-the-dead

^^00ReBeLLioN
Oyuncu
18 Eylül 2007 20:01 %0
biri bana cs ogretsin pls:@

Hunter_one
Oyuncu
18 Eylül 2007 23:29 %0
alıntı:
Gönderen: goriLLaz
wol benim bildiğim hileciydi.sananeden falanmı banlanmışlardı.
cs1.chatlak.net serverlarından falan banlanmışlardı.siteye yazmışlardı hanghi hileyi kullandıkları
crainte will always be with you..
crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015

chatlak ta çok oynamıştım ben zamanında bu nickle olsun beko nickiyle olsun. snn de dial up iken çok komikti ya 11-12 tane cs serverı vardı ve hepsi dolardı.

250 pinglerde oynarken apache marka fax modem alıp 160 pinglere düştüğümü hatırlıyorum O fax modem halen bilgisayarımda takılı boş boş duruyor

TO KILL OR NOT TO KILL

KuLYaBaNi
Oyuncu
20 Eylül 2007 22:38 (20/09/2007, 23:20) %0
yA NE GÜNLERDİ.... OZMANLAR MUABBET OYUN SÜPERDİ . BEN 28 SAATİMİ PC DE CS KASTIM 5 10 SAAT DAHA KASSAK ÖLECEKMİŞİZ DİLE KOLAY... CAFE DE OYNARDIK O ZAMANLAR BİLEN BİLİR S[e]RiaLKiLLeR
Kİ BENİM 15 SENELİK DOSTUM VE BEN PuNİSH[e]R ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ... HATIRLAYAN OLUR BELKİ ELİTE İDİ KILAN. HATTA HATIRLADIĞIM TONTON LAR VARDI.Bİ ANIMI ANLATAYIM 28 SAAT DEDİM YA GÜNEŞ KOLUMA DOĞDU Kİ KOLUMUN YANDIĞINI HİSSETTİM UYKU VE YORGUNLUKTAN CAFE DE HAVADAR OLDUĞUNDAN YARASA GİBİYDİ . EY GİDİ GÜNLER
)))

Sayqho
Mercenary

22 Eylül 2007 16:52 %0
Demek hala buralardasın, 1.5 - 1.6 - css ne oynuyorsun şu an?

bu nickten tanımazsın sanırım, hunter desem anımsarsın sanırım

Eski dostları tekrar görmek güzel.

alıntı:
Gönderen: perfect.
Selamlar arkadaşlar DASH belki hatırlamazsın beni ama yinede en başa clanımı yazmıssın Merc Çok güzel gunlerımız geçtı sananede sımdı 40 yılda bir servera gırıyorum cat dıye ban gelıyor coluk cocuktan.Kısacası bizden geçmiş artık sanırım bütün eski dostlarıma selamlar kayıt tarıhım 99-00 neredeyse 8 sene olmus vay eskı sanane vay

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

C&K|ToXiN
Oyuncu
25 Eylül 2007 04:34 %0
KYO.akrep
serialkiller
yamyam.inc

<(-_-)> bu arada toff ne çakmıştık size bundan 5 sene once felan heuheheu.[OxY]

KuLYaBaNi
Oyuncu
25 Eylül 2007 19:22 (25/09/2007, 19:23) %0
doğrudur kardeş o zamanlar ben katkıda bulunamadım.Ya iş ya güç vardır,bişeyler.Hatırlıyamam o günlerde ben LAn game eşlik ederdim.NEt tende oynardık klan sıfatıyla olamadı maalesef Fakat Antalyalıysan tabi ozamanlar herhalde lan game de Antalya'da Tektik.FAKAT muabbet O zamandı...Hele HALFLİFE İLE başladığımız o dönemler GÜLmekten Oyun oynayamazdık.

komancero72
Oyuncu
03 Ekim 2007 10:23 %0
ben komancero herkese selm arkadaslar malasef snn gıttı hepımızın bası sagolsun yapacak bırsey yok ama emınım kı bırgun acılır tabı bız ozaman olurmuyuz bılmem ama bebelerle oynamaktan bıktıysanız serverıme gelın carpısalım 212.175.19.234 herkesı beklerım

komancero72
Oyuncu
03 Ekim 2007 10:25 %0
cstrike 1.6 serveridir

A.C.U.R.
Oyuncu
03 Ekim 2007 13:01 %0
SNN istiorm

MGK*[Ast.Eraser]
Oyuncu
19 Ocak 12:26 %0
alıntı:
Gönderen: [SpR]Maxi
eyy gidi eyyy nERASERs bu adamı goren varsa veya bı haberı olan varsa bana msg atın plss bende bu adamı cok ozledım ey gıdı ey sananem benım
Solup Gitmektense Yanıp Kül olmak Daha İyidir

Uzun zmndan beridir uğradığım yoktu buralara ancak mesajı görünce içimde birşeyler kıpırdamadı desem yalan olur ben çoğu kişi bırakıp gitmiştir diye düşünüyordum eskilerden bu kadar görmeye beklemiyordum açıkcası.

Şimdi baktımda kayıt tarihine 15/07/2000 çok uzunnn bir zmn geçmiş vay be bu kadar oldu mu yahu insan şaşırıyor doğrusu.

(nERASERs@hotmail.com bana burdan ulaşabilirsiniz.)

Hayattayım burdayım sadece aktif değilim tüm dostlara slmlar olsun.(

masumsurat
Oyuncu
19 Ocak 21:49 %0
slm beyler oyuna yeni başladımm örneğin counterı açıyorum erişme süresine bakıorum diyelim 10 ms bkliorum açılmasını açılmıo ne yapacağımmm

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: