Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 11:54 Toplam 160 oyuncu 48 sunucu 1006 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cok ozledimm cokk !!!

insprn
Oyuncu
18 Eylül 2005 15:27 %0
alıntı:
Gönderen: Mavikurt
eski ortam ve o ortamın insanları hala aramızda sağda soldalar hepimiz arıyoruz eski günleri ama zaman herşeyi değiştiriyor bir günde herşey değişti ve mazileride bizde kaldı insan ara sıra real den sıyrılıp nete girdiği zaman aklına geliyor üzülüyor keşke şimdide olsaydı diye ama ne yazıkki hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

Valla gözlerim yaşardı mavi'yi de burada görünce ah ahhh...

"Bazen kazanmışsındır ama aslında kaybetmişsindir , bazen kaybetmişsindir ama aslında kazanmışsındır"

-nexag0n-
Oyuncu
19 Eylül 2005 15:36 %0
aslında sanane nı ıcın de olup ta onu ozlememek cok zor sanane bır efsane ıdı gercekten arkadaslıklar wardı...sewıye hıc bir zaman kaybolmazdı . kayboldugu an ztn admınler gereklı mudaheleyı yaparlardı.. ben sımdı de cs oynuorum onu bırakmak benım ıcın cok zor ama sanane dekı tadı su an kı en kral en saglam oyunculu serwerlarda bıle alamıorum.. ztn serwerlarda kendılerını kral sanan yaratık lar cok..benım kanımcada cs olucek. cs ye wurulan son darbe benım acımdan source oldu.. eskıler sızlerı sewıroum gonul ısterdıkı gene hep beraber bı arada olalım ama olmuyor ıste hade kalın salıcakla.nexag0n*

sonuna kadar cs abiler.... :P NEXAGON :P

xaotic
Oyuncu
21 Eylül 2005 19:53 %0
Forumu tek tek incelemedim ama inc yazılmamıştır heralde.

We sold our souls for games so long

[SpR]DaSh
Oyuncu
22 Eylül 2005 08:58 %0
alıntı:
Gönderen: xaotic

Bu sayfanın en ustune bakabılırsin.

[ElitE]Markiz
Oyuncu
11 Ekim 2005 13:59 (11/10/2005, 14:01) %0
yinemi geç kaldım ya evet hiçbişey eskisi gibi olmıcak ama yaşatmak bizlerin elinde

Sevgide Özgürlük,Saygıda Mecburiyet Vardır ... -Martyr
-

[SpR]vearoth
Oyuncu
13 Ekim 2005 00:46 %0
alıntı:
Gönderen: xpac3
evet KatıLıyorum.. Eskı Snn'yı cok arıyorus ..Cs de eskı tat yok artık...Mnc yıde yAzmıssınız... MnC'yı 1 yere getırmek ıcın cok UGrastılar..Jordan ( Sımdı Pastanecıler KraLı) SpeCtrando_( LOkantada Sef..) KayıpKEntlı_(o tam efsane ıdı ama sımdı Bıraktı Oda..) WıLDeR_NaPLM ( Kahvede Batak KAsıo ) ferriola ( Unı KAsıyor) bunun Gıbı Vs Vs...Snn KapanıncA Cs 1 Zevk Vermemeye BasLadı Ve BUtun bU arkadaslar bIRaktı Sımdı Hepsı IS hayatına ATıLdı..Sanane Kapanınca Cs Artık BOs OLmaya basladı HErkes ICın... NEse bu seyler Guzel Eskı adamları Gormek fLn..
He 1 de BEyler GAZI Clanını Unutmussunuz

levent neden bukadar oç sun sen ya bebe hep kendını oversın sen zaten anlatsana koca ****** mıllete oveceksen ****** ov ajsdhkjahd helal bacım MARS NET CAFE MIYDI MnC nın acılımı

A.k.a =Op=RuS Efsaneler ölmez !

[SpR]vearoth
Oyuncu
13 Ekim 2005 00:50 %0
alıntı:
Gönderen: -Promethium-
aahhh eski klanım [MhZ] ve eski günlerim ...
ne de güzeldi dersten çıkıp odaya gelince bilgisayarı açmak ve de s n n serverlarında retry ardına retry yaparak boş server aramak ...
gece bakardım şöyle herkes nerede diye ona rağmen dolu olurdu tüm serverlar ...
32 lik CS 10 vardı... onda bile yer olmazdı ...
sabahın altısında Mavikurt , .mythlar , sd ler , ihtyr larla oynanan as_villa lar ve oynamaktan bayana dek kendimizi aşağıya salladığımız de_vertigo lar ...
Yok artık hiçbiri ... boşuna da anlatmanıza gerek yok arkadaşlar.Yaşayanlar biliyor o güzel günleri.Biz seçilmiş ve şanslı insanlarız o günleri yaşamış olarak.
Profesyonellik ... gamingmiş ...
. hadi oradan . hadi oradan .

ama artık sende bır Gecemethium sun unutma hehe koparttın gene hadı AKŞAM GECE KARMA ATARIZ PM atarım

[SpR]vearoth
Oyuncu
13 Ekim 2005 01:01 %0
alıntı:
Gönderen: xaotic

olm sen dst yaz aq BEOF @ 4 GL hf sıze
he burdan EMİR BEY IN DE GOTU KALKMIŞ NIE ACABA

[SpR]vearoth
Oyuncu
13 Ekim 2005 01:11 %0
alıntı:
Gönderen: [SpR]DaSh
Snn den beri hep beraber oynadıgımız bu oyunda hepımız artık bır aıle olmustuk.. Servera gırdıgımızde en az 5 6 kısı ıle sıkı muhabbetımız olurdu ve head yedıgımızde veya attıgımızda tepkılerımız gulucuk olurdu. O zamanlar cable da yoktu cok fazla 200 ping le oynardık 45 fps karsımıza 2 adam cıkınca 25 lere duserdi malum 32 mb lık ekran kartları vardı.. Ama ordan aldıgımız zevki bi daha hic yakalayamadım. Servera gırmek ıcın kasmalarımız bile guseldi. Retry cekmeye elimiz gitmezdi cunku baska kasanlarda olurdu girmek için servera . O zamanlarki lmr ler bile kaliteli lmrdi anasını satıyım... Sımdıkılerin yanında en seviyeli oyuncu kalırlardı. Klanler in tagları bile server ınfo ya bakınca ıcımızı acardı sımdıkı gıbı ne oldugu belırsız isimler degıldıler.. Klan macı yapmak buyuk olaydı.. Klanler sanki kurulur ve publıc takılmak için ve orda basarı saglamak ıcın ugrasırdı. Dostluk ise hiçbirseye değişilmezdi. Hala konustugum , rastlantılarla karsılastıgım kişiler var onlarla eski gunleri konusmak ise içimde ayrı bir zevk.. Evet arkadaşlar ben o gunleri tekrar geri getirmek için inanınki bircok seyden vazgecebilirim ama ne yazıkkı gıttı giden. Dedim ya ozledım cok ozledım.. 1 gun olsada yasamak ısterdım gene o gunlerden 1 gun.. Neyse beni anlamıyanlar cok dalga gecıcek ama içimden geldi
Son olarak sizden ricam snn zamanından aklınızda kalan klan taglarını yazın ben aklımda kalanları yazıyorum
Merc , Elite , Mkt , S.t.h , SpR , =Fw= , Kwt , K!ng , TR , Duke ,
PoS , SS , =RA= , NT , DT , C. , WNC , MT , MGK ,
aklıma daha geldıkce yazacam
Burdan hepsını sevgıyle anıyorum sızde yazın da eksık ler için bagıslayın

he sıra sende ya kardeşim kıyacam paraya acıcam 1.6 server anasını satayım oynasana.com a bağış yapacam para toplayalım aq non steam acsınlar server cok mu zor nokta.

Ah bea eskı clan lar ın onemı yok artık eskı player lar a bakmak lazım suanda aramızda fake nick le girio lar aramıza dolaşıyorlar ve diyorlarki bizlere ***** mişiz be biz eskiden aslında farkında değiller ki Kendileri ***** kusurabakmayın konu dışına kaydı ama idare edin herzaman Görüşüp sevişemiyoruz bea
NOT : (Non-steam) server ların ip lerini sizler için araştırdım ancak bır kaç tane bula bildim çünküü steam i olmayan arkadaşlar vardır hatta ne oldugunu bilmeyenlerde neyse ip ler :
( 212.175.17.189:27015 ) - ( 212.174.112.166:27015 ) - ( cs1.oynayalim.net ) - ( cs2.oynayalim.net ) - (steam) ( cs.rtk.gen.tr ) - ( cs1.mix.gen.tr ) - ( cs1.********** ) hade garee Rush Go! bende artık çekilsemmi köşeme cs cs asosyal olduk neyse çok konusma demiş atalarımız

[SpR]vearoth
Oyuncu
13 Ekim 2005 01:17 %0
erhan msn ni neden açmıyorsun uzatıcam burdan taaaa sızın oraya bak hadi gomdum - HERKESE GOMDUM YAFS - *****LİK KOTU DEILDIR BAK BENDE *****LIK YAPIORUM HA

NİHAT DOĞAN
Oyuncu
13 Ekim 2005 02:54 %0
fakirizm.

[L.o.S.]T.o.F.
Oyuncu
15 Ekim 2005 14:02 %0
senden bişi olmaz olm kasma bende de olmaz gerçin ama olsun.

alıntı:
Gönderen: Markiz
yinemi geç kaldım ya evet hiçbişey eskisi gibi olmıcak ama yaşatmak bizlerin elinde
Sevgide Özgürlük,Saygıda Mecburiyet Vardır ... -Martyr
-

Çizginin geçilmesinden daha tehlikeli bir tek şey var; Çizgiyi geçen kişi...
www.cizgininotesinde.org

ajanser
Oyuncu
16 Ekim 2005 18:43 %0
2003 yılında sanane ye uye olmutum yanı o gunlerı bende gordum kendı capında bır klan olan C5T klanı

<barbar>**NC
Oyuncu
17 Ekim 2005 11:17 (17/10/2005, 11:17) %0
bizim klanı hatırlayanlar vardır mutlak
fırtına gibiydik

Ru3aCaVa
Oyuncu
17 Ekim 2005 15:35 %0
Bide TR vardı
TR | Naranja
TR | Ryan
TR | Lizozom
TR | Ableer
TR | Slayer
TR | İmmortal

Ölümle yaşam arasındaki fark ak47 ile colt arasındaki fark kadardır.

FreeZip
Oyuncu
18 Ekim 2005 19:21 %0
ewet hepimiz özlüyoruz ama artık elimizdekine sahip cıkma zamanı sananeye nasıl bağlandıysak zamanında nasıl arkadaşlıklar kurduysak şimdi aynı şeyleri burda yapma zamanı.

elimizdekinin kıymetini bilelim saygılar...

c.k

anachranox
Oyuncu
19 Ekim 2005 19:39 (19/10/2005, 19:40) %0
Merhaba dash ben eski spr phoneix belki hatırlarsınız hatırlamasanızda sorun yok gerçekten eski sanane kalmadı önüne gelen klan kuruyor kayıt oluyor yani cılkı çıktı neyse nerde o eski sanane....

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme.

Wilzyx
Oyuncu
19 Ekim 2005 19:53 %0
.San klanı wardı 7.1 de... partizan.San modano.San fln... Sheep.Inc wardı o adam deli awm kullanırdı

Eren-fira-
Oyuncu
21 Ekim 2005 16:07 %0
Buradakilerin çogu benim eski kankalarım ama benim klanımı hiçbiri hatırlamamış.neyse uzun zaman oldu unutulabilir ben genede o kankalarımı cok seviyorum ve birlikte cs oynamayı cok özledim.bi ekşın olursa haberim olsun yeter.
Hit klanı...

-HiT- bir gün geri DöneceK !....

msn:eren_erciyas@hotmail.com

rL | vearoth
Oyuncu
23 Ekim 2005 07:25 %0
+1

[BeST]nazi
Oyuncu
25 Ekim 2005 16:50 (25/10/2005, 16:54) %0
walla haklsıın kardesım bende eskı wnc naziyım cok ozledım abı cok neydı eskı gunler ya hey gıdı gunler hey.

muhabbetlerımız cok guzeldı sımdı bıttı abı snn kapndı bıttı cok ozluyorum gercekten.
Gnt, Onc ,

c4'daniel
Oyuncu
06 Kasım 2005 22:55 %0
arkadaslar ben kendıme gore bı lan game clanı arıyom oyuncu arayanlara DUyrulur go msn adresim knochen_dd@hotmail.com

StewarT.dL
Oyuncu
07 Kasım 2005 23:06 %0
vayy be hiç sıkılmadan bütün cevapları okudum hakkatende o günleri hatırladım bide ozamanlardan efsane clanlar size:WOL-JA
TCOK-JV-C4-e bunlar ilk aklıma gelenler nediyim şimdi insan oynamayı düşünüyor bakalım deniyecem parmaklarımız soğuk ama)

SaLiVa
Oyuncu
11 Kasım 2005 05:58 %0

ben nedesem..
biraz uzun anlatcam ama icimi dokme ihtiyaci duydum..
daha 14-15 yaslarindayken 7.1zamanlarinda internetten oynamayi kesfettim.. çok eğlenceliydi. ozamanlar bilgisayarım yoktu ve kuzenimin evinden 300-400ping ile ( kktc ) oynuyordum. millet klan arıyorum falan diyordu çok ilginç geliyordu ve böylece ilk klanım olan PuSu ya girmiştim... Ondan sonra wsb - OM gibi iyi takımlarda oynadım.. tabi en son yerimin wNc olduğunu gördüm ve orada kaldım. Aslında bakarsanız SNN deki en güzel olay sohbet olayıdı.Ayda bir clan maçları oluyordu bi heves bi heves cafedeki elemanların 1saatliğine internet sayfa açmamalarını rica ediyordum. Tabi dial upla 40bilgisayar oldumu işiniz zor olur
ondan sonra stats olayı başladı.
baktım ilk5dekiler ün kazandı benimde çocukluğumdan beri hayalımdi bir konuda ünlü olmak sonra bıçakcı olmaya karar verdim.
baktım birde elimiz yatkın tüm imkansızlıklara rağmen bir yıl boyunca nerdeyse her ay en iyi bıçakcılar listesindeydim..Takiiii şu legoland Çıkana kadar. uyuz oluyordum o haritaya. Biz saatlerimizi bıçaklamak için yerken millet 10dakikada 20bıçak yapıyordu.Protesto ettim isyan ettim kalksın dedik. olmadı. Sonuç
?
snn kapandı.
Artık LAN maçları yaygındı.. millet turnuvalara girmeye başladı derken büyük organizasyonlar..
fakat yeterli olmadı herkes SNNyi özlemişti ama herşey bitmişti.
CS den soğumaya başladık.. üniversite sınavları askerlikler derken clanlar dağılmaya başladı.. İnanın bunları yazarken gözlerim doldu.. ömrüm boyunca unutmayacağım günler ve arkadaşlıklar kurdum.. unutmayacağım takımların bazılar.. Int wNc AiR Ke$ Ss OM SpR ve dahası...
topic temmuzda açıldı ama gel görki ben bu topici bugün gördüm.
Hepinizi burada görmek çok güzel.. Umarım ilerde büyük bir organizasyon yapıp bir server kurarız.. maksat eski günler
kendinize iyi bakın arkadaşlar
MSN adresim askan@hotmail.com.tr
isteyen bana istediği zaman ulaşabilir

cygnusx
Oyuncu
11 Kasım 2005 11:49 %0
5 sene olmustur sanirm girmeyeli bilmem hatirlarmisinz bu clanlari ama benim zamanimn en iyi leriydi ..
[WoL] [ONC] [C4] =Trk= AoL JA gg BTD *CK* [WaS] [TcoK] OmG. vay be yazim dedim aklımada gelmio ama o 5 sene oncesi sanane forumlarini hatirliorm da 100 lerce clan vardi

Attack [aNd] Destroy ..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön