Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 05:36 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 284 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cok ozledimm cokk !!!

[SpR]DaSh
Oyuncu
29 Temmuz 2005 22:30 %0
stıgma dogru hatırlıosun tr dıe bır klan vardı. Hatta fred drust tr benım mahaleden arkadasımdı..

=RA=SolDieR
Oyuncu
07 Ağustos 2005 15:13 %0
Ya demon hatırladım ben bong u snukla geceleri sabahlara kadar takılmıştık unuturmuyum....

alıntı:
Gönderen: &.demonathell
aa bızım tube (snuk) la ortak kurdugumuz boNg- clanı naısl unutulmus yaa tam efsaneydı sdhkadhu
....why drink and drive, when you can smoke and fly?

=RA=SolDieR
Oyuncu
07 Ağustos 2005 15:22 %0
Evet Dash neydi o günler ...İnan sabaha kadar cs atardık server larda sonrada uyumadan işe giderdim..Ve ogün bir an önce akşam olsada saat 10 dan sonra kankalar yine snn de toplansak diye dört gözle beklerdim...O günleri dediğin gibi bir kere olsa tekrar yaşamak isterim...
Ama bu source o günlere pekte uzak değil ...
Sadece herke bi orjinal cd alıcak o kadar... Ben klanımı tekrar toplarım...Sizde gayret gösterin klanlarınızı tekrar toplayın Hemde eski Klan Tag ınızla...vede her kez bi source orjinal cd satın alsın burada buluşalım ne dersiniz...Eski günler o kadar uzak değil..Sadece gayret .

alıntı:
Gönderen: [SpR]DaSh
Snn den beri hep beraber oynadıgımız bu oyunda hepımız artık bır aıle olmustuk.. Servera gırdıgımızde en az 5 6 kısı ıle sıkı muhabbetımız olurdu ve head yedıgımızde veya attıgımızda tepkılerımız gulucuk olurdu. O zamanlar cable da yoktu cok fazla 200 ping le oynardık 45 fps karsımıza 2 adam cıkınca 25 lere duserdi malum 32 mb lık ekran kartları vardı.. Ama ordan aldıgımız zevki bi daha hic yakalayamadım. Servera gırmek ıcın kasmalarımız bile guseldi. Retry cekmeye elimiz gitmezdi cunku baska kasanlarda olurdu girmek için servera . O zamanlarki lmr ler bile kaliteli lmrdi anasını satıyım... Sımdıkılerin yanında en seviyeli oyuncu kalırlardı. Klanler in tagları bile server ınfo ya bakınca ıcımızı acardı sımdıkı gıbı ne oldugu belırsız isimler degıldıler.. Klan macı yapmak buyuk olaydı.. Klanler sanki kurulur ve publıc takılmak için ve orda basarı saglamak ıcın ugrasırdı. Dostluk ise hiçbirseye değişilmezdi. Hala konustugum , rastlantılarla karsılastıgım kişiler var onlarla eski gunleri konusmak ise içimde ayrı bir zevk.. Evet arkadaşlar ben o gunleri tekrar geri getirmek için inanınki bircok seyden vazgecebilirim ama ne yazıkkı gıttı giden. Dedim ya ozledım cok ozledım.. 1 gun olsada yasamak ısterdım gene o gunlerden 1 gun.. Neyse beni anlamıyanlar cok dalga gecıcek ama içimden geldi
Son olarak sizden ricam snn zamanından aklınızda kalan klan taglarını yazın ben aklımda kalanları yazıyorum
Merc , Elite , Mkt , S.t.h , SpR , =Fw= , Kwt , K!ng , TR , Duke ,
PoS , SS , =RA= , NT , DT , C. , WNC , MT , MGK ,
aklıma daha geldıkce yazacam
Burdan hepsını sevgıyle anıyorum sızde yazın da eksık ler için bagıslayın

insprn
Oyuncu
07 Ağustos 2005 22:33 (07/08/2005, 22:39) %0
Ah ah ne gunlerdi cs5 gunlerimiz Sabahtan aksama kadar d2 , aztec oynanırdı kimse bisi demezdi, sadece muhabbet donerdi ah ah Valla belkide en cok clanda bulunanlardan biriyimdir neler gorduk neler Ama tabi buradan jd ve utku abime saygılar derim Bunun yanında cok daha fazla arkadaslıklarım oldu. Burada olgunlastık her hs atana sovmemeyi kaliteli ortamlarda ogrendik ,unutulmaz tabii ki bunlar , neyse cok uzattım bari klan yazalım

DuKe (ilk gozagrısı) , =AF= , SpR , MGK , MkT, Merc , ElitE , xL (neden yazdım bilmiyorum ) , FW, wNc , DFH , AiR , PoS , Foke'lu CuT , Tango lu NT , MDT , OkkA 'da unutulmaz ve bu liste uzar gider... Gonul bunları birarada gormek ister , belki 1 gun ,belki 1 saat , belki 1 dk ama gormek ister iste...

Bu forum olmasada baska bir forumda oynadıgımız sunucuları yazarsak tekrar gorebiliriz diye dusunuyorum ben...

"Bazen kazanmışsındır ama aslında kaybetmişsindir , bazen kaybetmişsindir ama aslında kazanmışsındır"

[SpR]DaSh
Oyuncu
08 Ağustos 2005 08:50 %0
Kardeş olabilir yaa ıyı organize olunursa hersey olur.. Aklımızda bulunsun..

alıntı:
Gönderen: =RA=SolDieR
Evet Dash neydi o günler ...İnan sabaha kadar cs atardık server larda sonrada uyumadan işe giderdim..Ve ogün bir an önce akşam olsada saat 10 dan sonra kankalar yine snn de toplansak diye dört gözle beklerdim...O günleri dediğin gibi bir kere olsa tekrar yaşamak isterim...
Ama bu source o günlere pekte uzak değil ...
Sadece herke bi orjinal cd alıcak o kadar... Ben klanımı tekrar toplarım...Sizde gayret gösterin klanlarınızı tekrar toplayın Hemde eski Klan Tag ınızla...vede her kez bi source orjinal cd satın alsın burada buluşalım ne dersiniz...Eski günler o kadar uzak değil..Sadece gayret .

[SpR]DaSh
Oyuncu
08 Ağustos 2005 08:51 %0
Lam ınsp benımde net ortamında ılk gırdım klan DuKe idi. Sen o klande bulundun mu hıc merak ettim de.. Cok eski bir klandir..
alıntı:
Gönderen: [SpR]va1n-insprn
Ah ah ne gunlerdi cs5 gunlerimiz Sabahtan aksama kadar d2 , aztec oynanırdı kimse bisi demezdi, sadece muhabbet donerdi ah ah Valla belkide en cok clanda bulunanlardan biriyimdir neler gorduk neler Ama tabi buradan jd ve utku abime saygılar derim Bunun yanında cok daha fazla arkadaslıklarım oldu. Burada olgunlastık her hs atana sovmemeyi kaliteli ortamlarda ogrendik ,unutulmaz tabii ki bunlar , neyse cok uzattım bari klan yazalım
DuKe (ilk gozagrısı) , =AF= , SpR , MGK , MkT, Merc , ElitE , xL (neden yazdım bilmiyorum ) , FW, wNc , DFH , AiR , PoS , Foke'lu CuT , Tango lu NT , MDT , OkkA 'da unutulmaz ve bu liste uzar gider... Gonul bunları birarada gormek ister , belki 1 gun ,belki 1 saat , belki 1 dk ama gormek ister iste...
Bu forum olmasada baska bir forumda oynadıgımız sunucuları yazarsak tekrar gorebiliriz diye dusunuyorum ben...
"Bazen kazanmışsındır ama aslında kaybetmişsindir , bazen kaybetmişsindir ama aslında kazanmışsındır"

insprn
Oyuncu
08 Ağustos 2005 12:18 %0
Sen varsan ben yokumdur senle aynıo clanda bulunmak , su an zaten boyle bir hataya nasıl dstum anlamıyorum ama neyse iste

alıntı:
Lam ınsp benımde net ortamında ılk gırdım klan DuKe idi. Sen o klande bulundun mu hıc merak ettim de.. Cok eski bir klandir..

[SpR]Maxi
Oyuncu
08 Ağustos 2005 12:59 %0
walla bana soracak olursanız ben bagısla mertle aynı clanda olmak dan cok mutluyum hahaha

*AdoLyA
Oyuncu
08 Ağustos 2005 13:06 (08/08/2005, 13:08) %0
DasH DuKe cLanını KorKi ben ve Erim birLikte kurmuşTuk ve yalnış hatırlamıorsam clana ilk aldıgımız üye bagıs (ins) dı...

[-Ado[L]yA-]...!!!!
I Love This Game

insprn
Oyuncu
08 Ağustos 2005 22:29 %0
alıntı:
Snn den beri hep beraber oynadıgımız bu oyunda hepımız artık bır aıle olmustuk.. Servera gırdıgımızde en az 5 6 kısı ıle sıkı muhabbetımız olurdu ve head yedıgımızde veya attıgımızda tepkılerımız gulucuk olurdu. O zamanlar cable da yoktu cok fazla 200 ping le oynardık 45 fps karsımıza 2 adam cıkınca 25 lere duserdi malum 32 mb lık ekran kartları vardı.. Ama ordan aldıgımız zevki bi daha hic yakalayamadım. Servera gırmek ıcın kasmalarımız bile guseldi. Retry cekmeye elimiz gitmezdi cunku baska kasanlarda olurdu girmek için servera . O zamanlarki lmr ler bile kaliteli lmrdi anasını satıyım... Sımdıkılerin yanında en seviyeli oyuncu kalırlardı. Klanler in tagları bile server ınfo ya bakınca ıcımızı acardı sımdıkı gıbı ne oldugu belırsız isimler degıldıler.. Klan macı yapmak buyuk olaydı.. Klanler sanki kurulur ve publıc takılmak için ve orda basarı saglamak ıcın ugrasırdı. Dostluk ise hiçbirseye değişilmezdi. Hala konustugum , rastlantılarla karsılastıgım kişiler var onlarla eski gunleri konusmak ise içimde ayrı bir zevk.. Evet arkadaşlar ben o gunleri tekrar geri getirmek için inanınki bircok seyden vazgecebilirim ama ne yazıkkı gıttı giden. Dedim ya ozledım cok ozledım.. 1 gun olsada yasamak ısterdım gene o gunlerden 1 gun.. Neyse beni anlamıyanlar cok dalga gecıcek ama içimden geldi
Son olarak sizden ricam snn zamanından aklınızda kalan klan taglarını yazın ben aklımda kalanları yazıyorum
Merc , Elite , Mkt , S.t.h , SpR , =Fw= , Kwt , K!ng , TR , Duke ,
PoS , SS , =RA= , NT , DT , C. , WNC , MT , MGK ,
aklıma daha geldıkce yazacam
Burdan hepsını sevgıyle anıyorum sızde yazın da eksık ler için bagıslayın

alıntı:
Herkes ozledi birbirini.. Hosgeldin kardes.

alıntı:
Snn nin köklü klanlerindeniz.. Fakat klan i kapattık diye üzülmeyin çünkü şuanda olanlarda sadece temsilen var. Eski tat ,eski hava hepimizin bildiği kalmadı. Sadece fw için değil snn den gelen oyuncular için gg ..
Hadı basarılar

Mert dikkatimi cekti ; su gunlerde sen melankolik olmussun oglum biraz dikkatli ol . Ne bileyim cık dısarı gez , toz hayat guzel falan yani Olmadı git gunde 3 ogun space-dye vest dinle ölmek istersen one last goodbye dinle Ama biran once kurtul su halden baya bir melankoliksin

[SpR]DaSh
Oyuncu
09 Ağustos 2005 08:28 %0
Sana giren cıkan mı var anasını satıyım

insprn
Oyuncu
09 Ağustos 2005 14:52 %0
alıntı:
Sana giren cıkan mı var anasını satıyım

Peki sen bilirsin :$

Mavikurt
Oyuncu
27 Ağustos 2005 03:49 (27/08/2005, 03:51) %0
eski ortam ve o ortamın insanları hala aramızda sağda soldalar hepimiz arıyoruz eski günleri ama zaman herşeyi değiştiriyor bir günde herşey değişti ve mazileride bizde kaldı insan ara sıra real den sıyrılıp nete girdiği zaman aklına geliyor üzülüyor keşke şimdide olsaydı diye ama ne yazıkki hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

PabLoEscoBaR
Oyuncu
28 Ağustos 2005 00:30 (28/08/2005, 00:31) %0
Her yer BoK kokuyor....
[BoK]

MeNd0zA dd*
Oyuncu
28 Ağustos 2005 19:44 %0
crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015
AMMA REKLAM YAPTIN HEA evet beyler şimdi çocuk cafeye geliyor izliyorum.Bakıy0rum çocuk bu cafe ne ya burda oynanmaz bilmem ne rate ayarları geçmez burda fps düşüktür smok atarsan fsp düşer kasılmaz burda hadi gidek diyor cıkıyor

[megadeath]
Oyuncu
28 Ağustos 2005 20:47 %0
diLe kolay..

Düşünmeden konuşmak, nişan almadan ateş etmeye benzeR!.. | icq:163859922 | Akıllı Ol Aklını Alırım..

Tyrung
Oyuncu
28 Ağustos 2005 21:35 %0
Acaba içinizde kaçınız snn nin neden kapatıldığını biliyor

Cendate
Oyuncu
28 Ağustos 2005 22:50 %0
Cs yeni başlıyorduk. Tek bildiğimiz server sanane idi.
pSh. ve [LADY] clanları var cafemizin.
Cafede durmadan kasardık cs3 cs4 boş ona girelim bundan cıkalım rec cekmeyın adam girer vs

Ama Cs Bitiyor. Source bu Oyunun sonu olacak.

g0a
Oyuncu
28 Ağustos 2005 23:05 %0
heyy gidi gunlerr heyyy ben ortaokul 2 deyken okuldan kacmak nedir ogrnmişdim ozamanlar superonline cafe vardi izmirden uydu baglantili ne baglanti bilrizi ne bişi biliriz 50 60 makine var ozamanın şartlari ile abartisiz tr de sayili cafeydi gider beklerdik sira abilermiz vardi -EoD- klanı -EoD-Africa (evrim abi) miz vardi.
daha Counter nedemek bılmıyen biri iken sananeyi ogrenmişdim sanane sanane diye baslamaişdim bu işte sonra istatiklere girmeye kasardik ozamanlar SS clanındaydım gladiator immortal falan sonra l@mer_cem die nick almişdim hhic unutmam hehuehe cocukluk mu desek firlamalikmi desek ozaman tum sanane beni tanimişdi derken masterdevil olduk falandi filandi cemalimin klanındaydim [SuP]erlative xL vardi bi ara o vardi bu vardi myth vardi sonra insprion gayi [JacKSoN] clanı acmısdı fake nicklerimizle falan. diye giderrr ozluyorum ariyorum walla cs oynamıorum cok nadir ama o dostluklar arkadasliklari ariyorum keşke bir organizasyon yapsak yada bi irc serveri yapsak... bakiorum sadece sPr ler var buralarda .. OoO yu da unutmayalim

unutulmayan clanlar : elite,inc,int,ss ... (geldikce aklıma yazicam)
unutulmayan oyuncular : Dj Jasuha toprakceken mermi ceken

daha neler var aklımıza gelmiorr ahh ahh

aşk çiçek isimleriyle başlar hayvan isimleri ile son bulur...

$ebogz
Oyuncu
29 Ağustos 2005 05:09 %0
Inc

Aşk ınsana :) yaşama hevesı verir

vass
Oyuncu
30 Ağustos 2005 12:35 %0
Snn yi arayanlar akşam geç saatlerde oyunvadisi com a girsin. ELİTE DUST, ATLAS, UCANKAZ, 40Ayak, Crownguard ve şu an isimleri aklıma gelmeyen birçok snn ci orada takılıyor. Duyurulur.

"you are the greatest enemy by your self!! "

msn oagacik@hotmail.com

g0a
Oyuncu
09 Eylül 2005 03:50 %0
thanx

nobody can judge me but maybe god ;)

noname | pvp
Oyuncu
12 Eylül 2005 12:45 %0
Herkeze Merhaba..
Bende -ruffian.merc- banane dıyen olmasında ahahah eskiden gerçekten güzeldi.Herkez iyi bir clana girmeye ugraşır elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdı. eger 1.6 yolunuz düşerse ben bu serverlardayım 212.175.239.217 yada 212.175.239.198 deyim eger hatırlayanlar olursa Msn Adresim:kenen_1@hotmail.com Allaha Emanet Olun...

c4'daniel
Oyuncu
15 Eylül 2005 19:36 (29/10/2005, 21:56) %0
hmm

yeterlan
Oyuncu
16 Eylül 2005 10:17 %0
HTP'yi unutmamak lazim, kadıköy clanıydı.. 1 numaraydı hatta 6.0 zamanında falan.. bizim planet-ares turnuvasında ilk rakibimizdi 20-1 21-2 gibi sonuclar alınmıştı prodigy'de.. sonra askerlik falan derken [wall] oldular, alt clanı IMM vardı.. güzel günlerdi gercekten 6.0 zamanı.. zoomlu m4'ümü özledim ben.. ölen insanların ışık huzmesi şeklinde hayaletlerinin gezmesini özledim

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: