| Yazar | Konu: Cok ozledimm cokk !!! |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 15:57 %0 | |
|
| ah o eski günler diyoruz başka bişi demiyoruz gL.. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 18:32 %0 | |
|
Gecen gun aksam olesine msnde bi kac kisi topladim sonra herkez birbirini cagirdi bi baktim 20 kisi olmusuz
snn de onbin kisi vardi suan biz 20 kisi ile bile mutlu olur hale geldik
Neler gitmis bea...
Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon kÖmurLeN
gELiYorUm...
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 19:04 %0 | |
|
yücel abi geçen msndeki toplanma o muydu?bi anda 20-30 kişi doluştu msne noluyoz lan dedim bi ara bi daha toplanalım
crainte will always be with you..
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 20:13 %0 | |
|
| ya waLLA hayatımın en buyuk zevkıydı(kızlardan bile) o zaman benım ıcın herseyden onemlıydı o ark. dostluklar kımse kırmazdı bırbırını sankı 40 yıllık ar. gıbıydı herkes .internet kafeler o zaman brnım sayemde zengın olmustu tum paralar nete...kımse kalmadı artık zaten zevkı de yok cs nın bence .. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 22:36 (22/07/2005, 22:37) %0 | |
|
vay be neydi o eski günler!!!..Stats kasardım herkes gibi insanlar birbiriyle çok samimilerdi konuşuk kaynaşmamak içten bile değildi.hemen arkadaş bulurdunuz.serverlerin hepsi full olurdu.girmek için çok uğraşırdım keşke şimdi de böyle olsa....
[PcsP] yi unutmayacağım.
KeNdİnE YaPıLmAsInI İsTeMeDiĞiN ŞeYi BaŞkAsInA YaPmA!!!! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 23:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Stigma
Üstünden seneler geçti dahada çok sene geçicek ama unutlmaz herhalde ogünler. 5 sene önce dial up larla oynardik herkez kablonet yada adsl ile oynamanin hayallerini kurardi walk mus ses dinlemekmis bisey yoktu herkez snn stat kasardi bicak olsun awm olsun güzel günlerdi serverlarlara girdiginde tanimadigin 1 yada 2 kisi olurdu güzel günler gecti ama hepsi geride kaldi
Life is peachy
baya dertlenmissin sen bea 
when water rises , the fish eat the ants ; but , when water regresses , the ants eat the fish ! |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2005 01:28 (23/07/2005, 01:28) %0 | |
|
snn admini amonra beni hileci diye kicklemişti
ne alaka diceksiniz hiç unutmam bu olayı da ondan öylesine yazdım  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2005 15:53 %0 | |
|
hey gidi günler hey
BiR GüN YoLuN BuRaYa DüSeRSe
MeRaK EtmE BeN KaLDıRıRıM
|
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2005 16:11 %0 | |
|
Yeni bi akım mı baslattım nedir  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2005 19:08 (23/07/2005, 19:12) %0 | |
|
madem eskilerden bu kadar kişi var o zaman nerelerde oynuyonuz onuda söyleyin şöyle eli silah tutan birilerini görelim.
5 yıldır oynuyorum 2 sene evvel bıraktım şimdi askerlik dolayısıyla (son 1 yıl) jübile olarak oynayacam deli kasacam ama ilk günlerdeki gibi. laptop alacaktım vazgeçtim 2000 dolarlık pc alacam biraz da cs nin etkisiyle
ortalama günde (5-8 saat) hafta sonları daha fazla olur tabii
boş vaktim dolayısıyla pek çok kişiden daha aktif olarak oynayacağım.
arkadaşlar bende sizin gibi eski günleri özlüyorum eminim tr de ilk cs demolarını izlemeye başlayanlardan biri de benim TAMM lar MTW ler izlemediğim maçları yoktur ama özlemekle olmaz, toplanacak bi server, platform belirlemek lazım. oradan oyuncular sivrilir klanlar kurulur
ben nette pingi düşük server aradım ama bulamadım ne dersiniz |
| |
. |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2005 20:23 %0 | |
|
iyi fikir siz server söyleyin toplanalım muhabett falanda ederiz serverda
crainte will always be with you..
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2005 16:56 %0 | |
|
eskılerı yaad etmek ıstıyorsanız buyrun takılalım rtk da.. herkesı beklerız maksat muhabetse karmaysa eglenceyse herzaman kapımız sevıyelı hatır bılen arkadaslara acık.. cs.rtk.gen.tr
....why drink and drive, when you can smoke and fly? |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2005 18:08 %0 | |
|
Baya zamandır oynamıyorum ve takıp etmıyordum sole bır goz atayım derken gozume takıldı bu konu. Ama az zamanımızda gecmedı bu melette C4 ler ne cabuk unutulmus.  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2005 19:47 %0 | |
|
hocam rtk cs 1.5 mi?
a.k.a THorN
Extreme Terror Face your FearZ. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 13:13 %0 | |
|
K>Routine ...
k.routine ' s1bEn |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 13:47 %0 | |
|
rtk serverında saat kaç gibi oluyor sunuz onuda söyleyin
hakketen eskilerden sağlam bir klan kurup bi şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum ciddi ciddi |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 16:06 %0 | |
|
O günleri unutmak mümkün mü ya cs5 hikayesi vardı bi ara bütün adminler oraya girerdi millet oraya girmek için saatlerce kasardı.Kasardı deyince aklıma statlar geldi millet nasıl kasardı stat için hele bir alfa.commencero abimiz vardı ki adam günde 20 saaten fazla kasıyordu.Hele bir gün hiç unutmam Snn ye hilecilerin dadandığı zamanlar ve commanceronun hile ile sallandığı zamanlarda commencero ile şunları konuşmuştuk:
- Abi senin birincilik gitmiş hileciler kapmışlar birinciliği?
- Kafamı bozarlarsa hiç çıkmam 24 saat kasarım  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 16:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Ution
rtk serverında saat kaç gibi oluyor sunuz onuda söyleyin
hakketen eskilerden sağlam bir klan kurup bi şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum ciddi ciddi
saat 22 den sonra giriyoruz çok zevkli oyunlar dönüyor artık durum öyle bir hal aldı ki diğer serverlar (bence) iğrenç ötesi bir hal aldı küfürler, kral kral konuşmalar insanı cidden baydırıyor.
alıntı: Gönderen: aerialcorn
hocam rtk cs 1.5 mi?
a.k.a THorN
Extreme Terror Face your FearZ.
hayır steam 1.6
cs.rtk.gen.tr
1967 ' de doğdu, kasıp kavurdu, FIRTINA oldu. 1976 ' da düzeni bozdu, İHTİLAL oldu. Başarilarina başarı ekledi, EFSANE oldu |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 23:10 %0 | |
|
00:00 gibi steam 1.6
cs.rtk.gen.tr 
HeDiYe İsTeYeN ?
Uin : 6767035 |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 23:29 %0 | |
|
hmm valla makinede cs filan yok 1 senedir de oynamıoruz artık bi hl2 mi alsam steamlar filan ne ararsan varmış 
a.k.a THorN
Extreme Terror Face your FearZ. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 23:51 %0 | |
|
good old days
oldskool
love =ra=! live =ra=! forever =ra=! |
| |
| Oyuncu |  | 27 Temmuz 2005 08:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cyberex 4nvrland
snn kraldı ya bizde snn için can aytıyoduk az mı bekledim map in deişmesini. o zmnlar dst yi kurmuştuk. GT GTi fln şimdi ne olmus dst ye.kimin oynadığı belli deil. neyse ben bildiğim klanları yazıyım hatırladığım kadarıyla...
[dst] [WoL] TONT10 [J.V] [mt] FCB TcoK [the sage] trk [G.F] [Air] Art Inc.
işte bunlar snn zamanının baba klanlarıydı..şimdiki o en ii cs ciler hep bu alt yapıdan gelme..
AçıZ aMa deLikanLıYıZzz.
[dst] 'yi yazmasan olmaz demi mustafa ? İlla Reklam Yapacan 
Tango & /A-GuiNNesS!
!!=-Always Piiz Because Gaziemirliyiz.=-!! |
| |
| Oyuncu |  | 27 Temmuz 2005 17:43 (27/07/2005, 17:44) %0 | |
|
aa bızım tube (snuk) la ortak kurdugumuz boNg- clanı naısl unutulmus yaa tam efsaneydı sdhkadhu
....why drink and drive, when you can smoke and fly? |
| |
| Oyuncu |  | 28 Temmuz 2005 16:59 %0 | |
|
cs1,6 eskıdı bı cok kısı sourceye gectı zatı amaan oyunu bırakın msn ortamları manyaq oluyor toplanacaksın 200 kısı ALLAH muhabbete bak sen
herkez bır bırıne muhabbetler fılan alın msnımı ekleyın maksat muhabbet eskı gunlerı yad etmek olsun sallayın oyunu
esmer06@hotmail.com
Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon kÖmurLeN
gELiYorUm...
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Temmuz 2005 17:03 %0 | |
|
| OXY de vardı la yazıldımı bilmiyorum bide FB die bi clan vardı galiba FBI ve evileyesın kurduğu yoksa tr miydi neyse hatırlıyamıyorum valla çok eskilerden |
| |
| |