Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 04:33 Toplam 7 oyuncu 50 sunucu 457 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cok ozledimm cokk !!!

[SpR]DaSh
Oyuncu
06 Temmuz 2005 16:23 %0
Umut abi Nt yide senide unutmadım sacmalama

Bu arada nedendır bılmıorum nt.seytan nerde ne yapıor cok merak edıyorum.. bı haberın olursa bana ozel msg felan at buarada
Snn den MDT yı unutmama lazım

[SpR]Maxi
Oyuncu
06 Temmuz 2005 18:00 %0
aWe TCM Int vs vs beklin la geliom dsll baglanmadi amk daaa

Solup Gitmektense Yanıp Kül olmak Daha İyidir

Zv.
Oyuncu
06 Temmuz 2005 18:53 %0
alıntı:
Gönderen: goriLLaz
no tolerance ise hatırlıyorum nt yi
crainte will always be with you..
crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015

Aynen Öyleydi İşte [N]o [T]olorance
Unutulmamak Dileğiyle.

Tango & /A-GuiNNesS!

!!=-Always Piiz Because Gaziemirliyiz.=-!!

Zv.
Oyuncu
06 Temmuz 2005 18:56 %0
alıntı:
Gönderen: [SpR]DaSh
Umut abi Nt yide senide unutmadım sacmalama
Bu arada nedendır bılmıorum nt.seytan nerde ne yapıor cok merak edıyorum.. bı haberın olursa bana ozel msg felan at buarada
Snn den MDT yı unutmama lazım

Valla ben onu ankara 'da ziyarete gittiğimde 1.50 Cm Boyunda 110 Kilo Civarındaydı..Bundan 6 Sene Önce Valla Clan Dağıldığından beri hiç görmedim.Ama Büyük İhtimalle Başka nick ile takılıyordur.

Tango & /A-GuiNNesS!

!!=-Always Piiz Because Gaziemirliyiz.=-!!

goriLLaz
Oyuncu
06 Temmuz 2005 19:18 %0
mdt kim yav ankaralımı o da?bende angaralıyım

başka ankaralı varmııı?

crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015

Lead
Oyuncu
06 Temmuz 2005 22:46 %0
lam mert bunları yazmışsın yaramı deşmişsin lam ne adamsın yaw olm oraya bir tomar klan adı yazmısın CuT unutmusun lam terbiyesiz insan
beyler bu arada eski SNN geri gelmez tekrar nedeni çok basit eskiden hile denen bir olay yoktu ve çok insan birbirine saygılıydı bu iki değer veletlerin zamanla serverları ele geçirmesinden dolayı kayboldu böyle oluncada doğal olarak eskiyle alakalı hiçbişey artık kalmadı

[L.o.S.]T.o.F.
Oyuncu
07 Temmuz 2005 13:07 (07/07/2005, 13:10) %0
ehehehe ilk macımızdı OXY ler ile 6-0 dan roundu vermiştik.

MGK lar la yaptığımız maç çok iyidi.
Klanın founder'i ile karşı karşıya oynamıştık ve çocuk maçı alıcam görüşüyle gelmişti. Yenilip gitmişti. Nettendi tabi maç.

Gariptir ki eskisi gibi muhabbeti yok insanlarda bir süper oyuncuyum muhabbeti almış gidiyodu ben bıraktığımda netten oynamayı.

[SpR]NqeLBabA67
Oyuncu
07 Temmuz 2005 13:15 %0
alıntı:
Gönderen: [L.o.S.]T.o.F.

Gariptir ki eskisi gibi muhabbeti yok insanlarda bir süper oyuncuyum muhabbeti almış gidiyodu ben bıraktığımda netten oynamayı.

hala tam gaz devam...

HeDiYe İsTeYeN ?
Uin : 6767035

*3SM3R
Oyuncu
10 Temmuz 2005 23:45 %0
Ra ilk clanimdi WsB ise blas ile kurdugumuz bi clandi gece yarisi muhabbetleri filan ne gunlerdi yaws
230 pingle oyun kasiyoduk yaws
Bilmeyen yeni nesil icin solicem icin (benim icin yeni nesil osndeki genclik)
O zamanlar saygi vardi serverlerda forumlarda buyukler bi sey deyince kucukler tmm abi derlerdi. O zaman herkez ben kralim demezdi krallik o zamanlar iyi oyunla degil saygi ile sevgi olurdu.
Hersey dostluktu anlicaniz milletin aslinda cs yi filan taktigi yoktu bi suru server varken hepsi bos iken snn dolu idi neden?
Sicak ortam vardi basede oturup geyiq yapardik
O zamanlar msn resim vs. vs. yoktu icq vardi herkez guzel numaralar pesindeydi
Bilmiyorumda o kadar kizlar filan pesindede kosulmazdi yani net ortaminda ole konusulmazdi pek.
Simdi msn i aciyorum abi bi kiz msn i versene filan
Sorun cs de degil bence sorun snn in kapanmasi uzunca bir sure ve suanda osn olmasi osn inde awa ile ortak olmasi ortami bozdu Snn istese idi istedigi reklami alirdi ve geliri olurdu ava ya gerek kalmazdi
(belki bu yazilardan dolayi bu yazimi kaldirirlar ama )
Soyle bi dusunun klan duyuru bolumunun forumlari ayni bir chat sayfasi gibi surekli yeni msg olurdu bi forum acilirdi aksama 150 msg olurdu
Neyse fazla konustum ortam kalmadi benim dusuncem ve gorunende bu fazla uzatmamak geregi dusuncesindeyim yoksa hic mi hic tad alamicaz sonra arkamiza bakinca aldigimiz tadin zevkide kalmicak.. Simdi arkamiza bakinca eski gunleri dusundukce mutlu oluyorum iyiki o zamanlar varmisiz...
Size gelince yeni nesil buyuk bir eglence firtinasini kacirdiniz uzgunum
Saygilarimla
'3SM3R

Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon kÖmurLeN
gELiYorUm...

*verygood
Oyuncu
12 Temmuz 2005 00:36 %0
Dash Kardeim Benim Eski Günler Harbi Güzeli Ama Ne Mutlu Bize Su Kucuk Bir Oyun Cok Şey Öğreti Zamaninda Sinifta Kaldim Ama Değdi Kaldiğima Okadar Güzel Dostluklar Elde Ettimki İnanamasiniz Ama Herkez Keşke böle Forum Açsa Herkez Yavaş Yavaş Damliyor

-verygood-

[P4F]Washburn
Oyuncu
12 Temmuz 2005 06:19 %0
Beni asosyal yapan oyundu, oyundan çok buradaki ortam ve arkadaşlıklar bambaşkaydı. Belki güzel bir anı olarak kaldı ama tadı da damağımızda kaldı, o günleri özlüyorum herkes gibi...

Emilio

-Promethium-
Oyuncu
12 Temmuz 2005 06:38 (12/07/2005, 06:39) %0
aahhh eski klanım [MhZ] ve eski günlerim ...
ne de güzeldi dersten çıkıp odaya gelince bilgisayarı açmak ve de s n n serverlarında retry ardına retry yaparak boş server aramak ...
gece bakardım şöyle herkes nerede diye ona rağmen dolu olurdu tüm serverlar ...
32 lik CS 10 vardı... onda bile yer olmazdı ...
sabahın altısında Mavikurt , .mythlar , sd ler , ihtyr larla oynanan as_villa lar ve oynamaktan bayana dek kendimizi aşağıya salladığımız de_vertigo lar ...

Yok artık hiçbiri ... boşuna da anlatmanıza gerek yok arkadaşlar.Yaşayanlar biliyor o güzel günleri.Biz seçilmiş ve şanslı insanlarız o günleri yaşamış olarak.

Profesyonellik ... gamingmiş ...
. hadi oradan . hadi oradan .

Children.
Oyuncu
12 Temmuz 2005 11:00 (12/07/2005, 11:00) %0
Eski yi kim ozlemezkı.. eskıden buralarda adam akıllı topıcler acılırdı.. sımdı sacma sapan topıcler sacma sapan cvplarlar... eski oyun tadıda kalamdı eskısı gıbı zevk vermıor cs... nerde snn serverları nerdeee sımdıkı serverlar bı kac sever ıyı olsada eskısı gıbı olmaz bu saatten sonra.. ne eskı dostLukjlar ne eskı oyunlar... yenıye mahkumuz elden ne gelır..

..::BizimDe Bir Adımız Var EzanLa KoyuLdu SeLayLa GömüLür::..
...::: Es Es :::...

*3SM3R
Oyuncu
19 Temmuz 2005 08:56 %0
(sadece forumu guncellemek istedim bakalim daha bu forumu gorupte kimler gelcek icini dokcek gorelim )

gELiYorUm...

cyberex 4nvrland
Oyuncu
19 Temmuz 2005 09:40 %0
snn kraldı ya bizde snn için can aytıyoduk az mı bekledim map in deişmesini. o zmnlar dst yi kurmuştuk. GT GTi fln şimdi ne olmus dst ye.kimin oynadığı belli deil. neyse ben bildiğim klanları yazıyım hatırladığım kadarıyla...
[dst] [WoL] TONT10 [J.V] [mt] FCB TcoK [the sage] trk [G.F] [Air] Art Inc.
işte bunlar snn zamanının baba klanlarıydı..şimdiki o en ii cs ciler hep bu alt yapıdan gelme..

AçıZ aMa deLikanLıYıZzz.

<nvrmnd>SaBo
Tümgeneral
Tümgeneral

Nevermind

19 Temmuz 2005 13:36 %0
Ulan Mert yaramıza bir tuz serpip bastırdın ya helal sana
CS biz eskiler için bir oyundan çok dostluk ortamıydı. Ben eskiden oynamaktan çok konuşurdum aslında Birkaç arkadaş gördüm mü çenem kapanmak bilmezdi. Ne günlerdi bea hele o server kasma zamanlarını hiç hatırlatma koluma ağrılar giriyordu kasmaktan Şimdi oynarken içimde eskisi gibi bir his yok!
Ben sadece o eski sanane ortamının birazını oynayalim'da tadiyorum okadar başka hiçbiryerde zevk alamıyorum.
Mert bu forumu açtığın için ayrıca teşekkür ediyorum sana öptüm seni

If God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rhythm You are the music

[ihtyr]oz
Oyuncu
19 Temmuz 2005 16:12 %0
Bir gün sabaha karşı(zurna kafa) cs 5 de pool day oyladım "evet demesseniz hepinizi atarım" dedim, neticede 12 kişiyi kickledim 1 kişiyi banladım( öpüldün bibidi ) ne şamataydı ama

*3SM3R
Oyuncu
19 Temmuz 2005 20:11 %0
alıntı:
Gönderen: [ihtyr]oz
Bir gün sabaha karşı(zurna kafa) cs 5 de pool day oyladım "evet demesseniz hepinizi atarım" dedim, neticede 12 kişiyi kickledim 1 kişiyi banladım( öpüldün bibidi ) ne şamataydı ama

Abi geri alayimda o zaman cok kufur etmistim
Hey gidi genclik hey..

gELiYorUm...

dresden
Oyuncu
19 Temmuz 2005 22:06 %0
hahah ulan harbiden neler vardı ya bak kaç sene geçmiş ulan rahat 6 senesi var 7.1 den beri oynuorum sanane de o zamanlar millet sıralamalar için kasardı ben gerçi fazla oynamazdım sananede sandwawes açıldı oraya takıldık o zamanlar geliştirdik kendimizi sonralardan cs de iyi clanlarda oynamama olanak sağlayan medics serveri açıldı kardeşim ne serverdi o ya gece bile işlerdi her gece karma maç yapılrdı ya sabaha karşı olurdu ya gece 2 de 3 te artık kimler varsa icq da abi medics e yallah derip takımı kurup oynardık -AoI-THC okuyorsan hatırlarsın lan en çokda senle yaptık maçları medics de...sonralardan medic paralı oldu ortam dağıldı gece sananeye girer olduk artık yanlız şuda varki hiç cs yi kendi evimden adsl yada cable olarak oynamadım daha yeni dsl aldım eve şimdide baydım artık cs den neyse hatırladığın bi kaç clan yaz demişsin yazalım....
-AoI-,[V],Fs,BTD...

a.k.a THorN
Extreme Terror Face your FearZ.

Fuzzman
Oyuncu
20 Temmuz 2005 00:30 %0
Yazmaya kalksam ne bu oynasana forumları yeter neden benim ömrüm ama tek kelime ile eskiyi çok özledim ve eskileri sizleri seviyorum arkadaşlar dostlarım kendinize cici bakın allaha emanetsiniz.

deagle
Oyuncu
20 Temmuz 2005 03:28 %0
servera girdin mi "slm" yazdığında herkes sana slm verirdi.. tanırdılar.. şimdi arada bir wnc tagı ile giriyorum bırak slm wermeyi adamlar "yeni mi kuruldu o clan?" diyorlar..

live the moment

beli
Oyuncu
20 Temmuz 2005 03:30 %0
Herşey ---> Fx <--- Ortada

-tnc/tuko-
Oyuncu
22 Temmuz 2005 03:05 %0
off of ne desem boş gelmez o gunler herkes bı yerlere daıldı normaldır hayat ıste bı kısıyı sağa atar bırınıde sola sonra unutuluuur gıder bende o gunlerı tekrar yaşamak ıcın elımden gelen herseyı yapardım su forumlar bıle o eskı anıları hatırlamam ıcın yeterlı ınsan ozlemıyor deıl ama elden ne gelır ıste bu kuşak catısması bız muhabbet yenıler cs pesınde (sozum bu oyunu kısılıklerı bozuk olan ve bu oyun sayesınde kenılerını tatmın etmeye calısan kekolara ) neyse kafamda guzel fazla zırvalamıyım kardeşlerım hepınıze hayatınızda basarılar unutmayan kardeslerım ıcın MY MSN tuko1925@hotmail.com su an askerım ama donunce buyuk projelerım var ısalla o eskı gunler gerı gelecek sızlerınde yardımıyla

Dostumun Dostu Düşmanımın Eceliyim.

Elnaen
Oyuncu
22 Temmuz 2005 07:47 %0
ne desem boş cidden duygulandım bilen bilir...Xearocu sonradan Xea hay be tukom benim kimleri görüyorum abimde mesaj atmış burada yazılan klanların neredeyse %70ine girmiştim ben ya valla kötü oldum

back2cs .

goriLLaz
Oyuncu
22 Temmuz 2005 12:44 %0
ahah bütün eskiler geliyor geri nörüyon xea pis hackercı

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: