| Yazar | Konu: Cok ozledimm cokk !!! |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 15:00 %0 | |
|
Snn den beri hep beraber oynadıgımız bu oyunda hepımız artık bır aıle olmustuk.. Servera gırdıgımızde en az 5 6 kısı ıle sıkı muhabbetımız olurdu ve head yedıgımızde veya attıgımızda tepkılerımız gulucuk olurdu. O zamanlar cable da yoktu cok fazla 200 ping le oynardık 45 fps karsımıza 2 adam cıkınca 25 lere duserdi malum 32 mb lık ekran kartları vardı.. Ama ordan aldıgımız zevki bi daha hic yakalayamadım. Servera gırmek ıcın kasmalarımız bile guseldi. Retry cekmeye elimiz gitmezdi cunku baska kasanlarda olurdu girmek için servera . O zamanlarki lmr ler bile kaliteli lmrdi anasını satıyım... Sımdıkılerin yanında en seviyeli oyuncu kalırlardı. Klanler in tagları bile server ınfo ya bakınca ıcımızı acardı sımdıkı gıbı ne oldugu belırsız isimler degıldıler.. Klan macı yapmak buyuk olaydı.. Klanler sanki kurulur ve publıc takılmak için ve orda basarı saglamak ıcın ugrasırdı. Dostluk ise hiçbirseye değişilmezdi. Hala konustugum , rastlantılarla karsılastıgım kişiler var onlarla eski gunleri konusmak ise içimde ayrı bir zevk.. Evet arkadaşlar ben o gunleri tekrar geri getirmek için inanınki bircok seyden vazgecebilirim ama ne yazıkkı gıttı giden. Dedim ya ozledım cok ozledım.. 1 gun olsada yasamak ısterdım gene o gunlerden 1 gun.. Neyse beni anlamıyanlar cok dalga gecıcek ama içimden geldi
Son olarak sizden ricam snn zamanından aklınızda kalan klan taglarını yazın ben aklımda kalanları yazıyorum
Merc , Elite , Mkt , S.t.h , SpR , =Fw= , Kwt , K!ng , TR , Duke ,
PoS , SS , =RA= , NT , DT , C. , WNC , MT , MGK ,
aklıma daha geldıkce yazacam
Burdan hepsını sevgıyle anıyorum sızde yazın da eksık ler için bagıslayın  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 15:51 (04/07/2005, 15:52) %0 | |
|
dt , r.i.p, mad, dfh(şimdi rtk), af, wsb daha bi sürü var aklıma gelmiyo
dash dediklerine katılmamak elde deil keşke o eski ortamları tekrar yakalayabilsek
crainte will always be with you..
crainte Clan Server : 84.51.19.14:27015 |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 17:11 %0 | |
|
ewet vallllhiii spr dostum bende askerden geldim oo eski s n n nin geri gelmesii artık mumkun deyil şimdi baska serverlere giriyorum dediğin gibi eskisi gibi tat alamıyorum bırak onu oynasannın forumlarına giriyorum artık okadar takılan bile kalmamış herkezzz çoğu insan oyunu bırakmışşş bırakmayanlar zaten devam ediyorrr bir çoğu kesimde baska oyunlara yönelmişşş s n n bambaşka yer onun gibi bir servere raslamadım zaten özenip acanlarada çoktan nalllarıı dikti örnek vermek istemişyorum yanniii iytiyarlara makaralar bambaşka olurdu ama şuanki düzenn artıkkk bu oyunun bitiiiğiniii yerine yeni nesile bıraktığını görüyorum ve yavas yavas ta bu oyun zmanla biticekkk temelllım bıtmemesıı ama nediyelım bütün eski dostlasrıma saygılar sevgiler S N N ölsede hepimizin içinde Yaşatıyoruzzz.
This's OSN* http://www.oynasana.com |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 17:17 %0 | |
|
CuT
Life is peachy |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 18:36 %0 | |
|
| GNT , One , Red , MnC , om , |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 19:55 %0 | |
|
# klanı vardı 
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 20:47 %0 | |
|
=Op=
[LoS]
tanıdık denk gelir düşüncesiyle girer oldum serverlara
en eskilerden degılım ama yinede milenyumun son uyelerındenım..
gece 4 de gelir cafeyı acardım (kendı pc'im yoktu) dial-up kasardım superonline baglantı yerıne , ttnet baglanırdım ayrıntılı faturada (ozel ıstek olmadıgı surece)145 gozukmezdı saat 04:30 civarı önde ben arkada 7-8 tane köpek az mı depar attık be zuhauh
off ulen be 
HeDiYe İsTeYeN ?
Uin : 6767035 |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 20:53 %0 | |
|
huh bi keresinde gece 6 ya kadar cs oynadıımı hatırlıyorum o sıralar vertigo falan çok oynanırdı
şimdi akşam 9 da bile 0 çeken 1.6 ns serverlar görüyorum
valla ben genelde klan serverımızdayım.bizim servera girmediğim zamanlar cs1.webserverturk.com, cs2, cs3 die devam ediyor.burdayım gelin oynarıs
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 20:55 %0 | |
|
evet KatıLıyorum.. Eskı Snn'yı cok arıyorus ..Cs de eskı tat yok artık...Mnc yıde yAzmıssınız... MnC'yı 1 yere getırmek ıcın cok UGrastılar..Jordan ( Sımdı Pastanecıler KraLı) SpeCtrando_( LOkantada Sef..) KayıpKEntlı_(o tam efsane ıdı ama sımdı Bıraktı Oda..) WıLDeR_NaPLM ( Kahvede Batak KAsıo ) ferriola ( Unı KAsıyor) bunun Gıbı Vs Vs...Snn KapanıncA Cs 1 Zevk Vermemeye BasLadı Ve BUtun bU arkadaslar bIRaktı Sımdı Hepsı IS hayatına ATıLdı..Sanane Kapanınca Cs Artık BOs OLmaya basladı HErkes ICın... NEse bu seyler Guzel Eskı adamları Gormek fLn..
He 1 de BEyler GAZI Clanını Unutmussunuz  |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 21:00 %0 | |
|
şimdi o serverdaki kimliği belirsiz kişiler dediğin 13 14 15 16 yaş arası oyuncular bu böyle süre gelip gider.
Bi ara ne güzel eserdik Jk olarak sonra Gnt olduk fln çok süper arkadaşlıklar vardı o zamanlar irc msn fln yokdu iletişim zordu snn'den msg'laşmalar fln bu kadar.
Şimdi oyuncuların resimleri msn her bi zımbırtı var
Ve bu oyun şöyle bi hale geldi herkes oynamayı öğrendi bi kere başarı yakalayan ise çok çalışan oyuna çok vakit ayıran takımlar oldu.
Bide iyi oynayanlar artık bi havalara girdi herkes birbirini ezmeye çalışıyor abuk subuk laflar bayıcı yani zaten ne eskisi gibi cs oynuyorm nede zaman ayırıyorum eskide kaldı herşey kalan şeyse geçmişde kazandığım dostlarım.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 21:02 (04/07/2005, 21:04) %0 | |
|
tnc ve onc geldi aklıma.gerçi 2 klanda şuanda duruyor fakat tnc inaktif.onc 1.6 ns server açtılar.onlar tam gaz devam
edit : JL klanı geldi aklıma justice lords
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 21:44 %0 | |
|
GTP , OKKA , KE$ , ART
Life is peachy |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 22:21 %0 | |
|
Herkes öğrendi oynamayı ondan sonra olanlar oldu
özledim bende ya  |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 23:01 (04/07/2005, 23:02) %0 | |
|
[WoL] , T0NT10 .. Samsa  |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 2005 23:57 %0 | |
|
=CoMMa= , =DFH= sonra birleşip 2002 de rtk oldular. daha sonra art klanı çok sağlamdı ve güzeldi. onc lerin efsane zamanları güzel günlerdi. şimdi ki neslin bunları yaşayamaması üzücü. bizim muhabbetlerimizde oyunlarımızda daha güzeldi. şimdi slm oç nbr gral basit muhabbetler zaten çoğu serverin boş olmasıda dediklerimizi kanıtlıyor. eskisi gibi değil artık. ayrıca bay larıda geçmeyelim.
"Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir?"
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 01:21 %0 | |
|
wol benim bildiğim hileciydi.sananeden falanmı banlanmışlardı.
cs1.chatlak.net serverlarından falan banlanmışlardı.siteye yazmışlardı hanghi hileyi kullandıkları 
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 08:43 %0 | |
|
Çok Eskilerden [NT] Vardı Belki Dash Arkadaşım Clanla Birlikte Beni De Hatırlar...!
Tango & /A-GuiNNesS!
!!=-Always Piiz Because Gaziemirliyiz.=-!! |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 11:43 %0 | |
|
no tolerance ise hatırlıyorum nt yi 
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 12:12 %0 | |
|
yazıldı mı bilmiyorum ama WsB
live the moment |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 12:23 %0 | |
|
ben yazmıştım ama ossun
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 18:25 %0 | |
|
AiR
Ne günlerdi Bea ayni anda 8 kişi retry çektiğimizi bölüm deişince sanane de bölüm deişiyor diye bağırdımız günler 
Turk MiLLeTi Uyuma Uyan 30 kupona alinmadi bu VATAN!!
FLetcher a.k.a LoFT!!!
Msn : Netmaster@genchosting.net |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 19:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: xpac3
evet KatıLıyorum.. Eskı Snn'yı cok arıyorus ..Cs de eskı tat yok artık...Mnc yıde yAzmıssınız... MnC'yı 1 yere getırmek ıcın cok UGrastılar..Jordan ( Sımdı Pastanecıler KraLı) SpeCtrando_( LOkantada Sef..) KayıpKEntlı_(o tam efsane ıdı ama sımdı Bıraktı Oda..) WıLDeR_NaPLM ( Kahvede Batak KAsıo ) ferriola ( Unı KAsıyor) bunun Gıbı Vs Vs...Snn KapanıncA Cs 1 Zevk Vermemeye BasLadı Ve BUtun bU arkadaslar bIRaktı Sımdı Hepsı IS hayatına ATıLdı..Sanane Kapanınca Cs Artık BOs OLmaya basladı HErkes ICın... NEse bu seyler Guzel Eskı adamları Gormek fLn..
He 1 de BEyler GAZI Clanını Unutmussunuz
Levent : döktürmüşsün )) |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 20:49 %0 | |
|
Üstünden seneler geçti dahada çok sene geçicek ama unutlmaz herhalde ogünler. 5 sene önce dial up larla oynardik herkez kablonet yada adsl ile oynamanin hayallerini kurardi walk mus ses dinlemekmis bisey yoktu herkez snn stat kasardi bicak olsun awm olsun güzel günlerdi serverlarlara girdiginde tanimadigin 1 yada 2 kisi olurdu güzel günler gecti ama hepsi geride kaldi
Life is peachy |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2005 21:57 %2 | |
|
| RIP , DinTx , MF , OmG.. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Temmuz 2005 12:30 %0 | |
|
aslında sebeb gayet acik...o zmnlar herkez evinden oynuyordu.cafeler dial up oldugu icin 1 kişi zor giriyordu.cebinde 1 milyonu olan 12-14 yaş arasi cocuklar giremiyordu snn ye...herkezin evinde bilgisayari yoktu.Millet lan da oynuyordu zaten...Bizde hayalet cafe de oynardik.Venza gibi oyuncular cikti hayaletten yabana atmayin O zamanlar bir cafe vardi...kablo yeni gelmisti TR ye ve orda vardi...gider orda girerdik snn ye...sonra hayalet kapandi cs 3 sene durdu benim icin...O arada snn kapanmis,osn acilmis...1001 olay olmus, bizim venza pro olmus...Hatta snn ye bizim o zmn ki [SiN] in kayıtını da venza yapmisti 
Zoru Basarırım...İmknsız ise iki günümü alır....
LİGMİZE SAHİP CIKALIM http://www.esl-europe.net/tr |
| |
| |