Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 22:01 Toplam 198 oyuncu 54 sunucu 842 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Lütfen herkes okusun...

OPEKER
Oyuncu
27 Haziran 2005 21:06 %0
Arkadaşlar Ben İnternette Oyun Oynamak İstiyorum Ne Oynayacağım Pek Önemli Değil Çok Sıkılıyorum Oyun Lazım Ama Ne Yapacağımı Nerden Başlayacağımı Hiç Bilmiyorum Mesela Half Life Yada CS Sırasıyla Ne Yapmam Lazım Bana Anlatırmısınız Bunları İnternetten Oynayabilmek İçin... Yardımcı Olursanız Çok Minnettar Olurum Ayrıca Sizlerede Katılabilirim Klan Vs Pek Anlamam Ama Ne İsterseniz Yaparım Diyecem Olmayacak Hehehe Kolay Gelsin Arkadaşlar

dimm
Oyuncu
28 Haziran 2005 12:43 %0
kardeş bu tür internet oyunlarına başlayacaksan HL yada CS'den başlama bence çünkü ikisininde çevrede çok büyük ustaları var. Sen ortama girersen cidden ****lik çekersin. Eğer yeni başlayacaksan yeni bir FPS yada strateji ile başlamalısın. Ama bence hangi fps'yi oynarsan oyna aim'ini geliştirmek için arada sırada Q3 kesin oyna.

dimm
Oyuncu
28 Haziran 2005 13:03 %0
ama yine de hl cs oynayacam dersen alacaksın orjinal HL sonra yükleyeceksin steam'ı ve steam üzerinden ister cs ister HL oynayacaksın. Bakarsan bir çok türk server var. Onlarda oyna zamanla arkadaşlıklar kurar belki kanka bile olursun
gl hf

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: