oyuna istediğimiz badges ve banners ekleyebilirmiyiz ekliye biliyorsak nasıl ekleneceğini tetayli birşekilde anlatabilirmisiniz.ve bişi daha nasıl badge ve banners nasil yapacaz ay yildiz hiç fena olmazmiydı.
Bu siteden banner ve badge indirebilirisin oyunun kurulu olduğu yerde bu klasörler zaten var bunları rar la açıp her birini ait oldukları yere koyarsın o zaman yeni badge ve banner ların olur
birde bu siteden dow ile ilgili her şeye ulaşabilirisin güncel modlar da buna dahil winter assault hakkında güncel bilgiler...vs
şimdi eğer banane ben kendi badge ve banner ımı yapacam diyorsan o zaman nasıl yapıldığı hakkında bi bilgi vereyim sana
öncelikle photoshop gibi bir program biliyo olman lazım photoshop biliyosan ve ingilizcende varsa şu link de
http://relicuniverse.com/articles/dawn_of_war/000165/index.php
photoshopla nasıl yapıldığı tek tek adım olarak yazılmış ve gösterilmiş
ama kısaca dikkat etmen gereken şeyler
badgeler in 64x64 13kb tga formatında olmalı
banner lar ise 64x94 17kb tga formatında olmalı arkaşımın yaptıkları böyle ama sitedekini denemedik ama oda dorudur
Şimdi burda bir noktaya daha deyinmek lazım türk bayrağı gerçek den güzel yakışıyor bannerlara ama ben netten oynadığım için yenilirsem o bayrağı yerde görmekdense hiç koymama daha iyi bide türk olduğunu görünce sana karşı bi kötü düşünceleride olabiliyo o yüzden netten oynarken koyma bana göre ama aramızda oynarken koyuyorum tr takımımı umarım yardımcı olmuşumdur . İcq :315-317-647
msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt
Fire Prism at the ready !!!!