Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 05:20 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 265 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yıllar sonra yeni bir thread..

KaRaMuRSeLLi.
Oyuncu
07 Temmuz 2005 19:27 %0
Selamun Aleykum Izmıt /Karamursel Yusuf 41071984 Emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım / ANTALYA / MERKEZ Kafasına göre takılsın herkes ... Antalya dayım amına korum landan oynarıq demi? Çarşı izninde istediğiniz cafeye gelirim kaymasına hl yaparız demrmişim hahah

Saygılar,Sevgiler,Selamlar....a.q

l0rd_xxx@hotmail.com
Sh0ck@Cycl0ne.xxx

HL ilk aşkım Cs nin .a.q zevkl vermiyo la HL de ettiğim küfürleri saygıyla anıyorum öpüldünüz lan....

[T-BwT]-BaRBaR-
Oyuncu
09 Temmuz 2005 11:48 %0
alıntı:
Gönderen: [-logi-]
Barbar anlaşılan askerlık acı koyuya sana kendıne ıyı bak kardesım.Barbar ag de ıyı oynayamazdın ama askerlık sayesınde ogreneceksın hadı gene ıyısın shotgun ı nı gelıstır orda unutma!

koymakda ne demek yardı geçti a.k asker olmayan anlayamaz ulennn bunları zaten izinde yatdı törenler varmış agustosda törenlere giricem yine yürücez ayakların tabanları yarılcak inanmıyorum yavvv....

insanlar bir kez birleştilermi;cesurlar tek başlarına ilerleyemezler,korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler...[Adolf H

chanlousung
Oyuncu
30 Ağustos 2005 21:39 %0
Herkesi öptüm ,
squzee,
anecid@hotmail.com

anecid.

zomb!e
Oyuncu
07 Eylül 2005 18:40 %0
ahandamailgeldi@hotmail.com

gelin kankiler hepinizi özledim...

zulu*
Oyuncu
07 Eylül 2005 22:42 %0
beyler bende sizler gibi eski hl ciyim ama 3 senedir ben oynayamıyom çeşitli nedenlerden dolayı bi ara LoL clan serverda aghl oynamaya başlamıştım ama çok sürmedi steam çıktı serverda kapandı Şimdi hl.oyunvadisi.com yeni türk hl serverı açıldı ii oyuncuları orda görmek isterim..

energiec
Oyuncu
14 Eylül 2005 17:47 %0
kına yaksın artık testisnova

Feel The Energy

abudik
Oyuncu
15 Eylül 2005 17:49 %0
sanane'nin kapanması , askerlik yaşı gelenlerin , askere gitmesi , Öss'ye hazırlananların kendilerini derslerine vermesi net ortamından uzaklaştırdı.
Eskiden yarım saat bile işten kaytarıp icq+forum+mirc yapmak için can attığımı bilirim. Hevesmiş. kalmadı..

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
19 Eylül 2005 12:12 %0
alıntı:
Gönderen: <Crazymax>
sanane'nin kapanması , askerlik yaşı gelenlerin , askere gitmesi , Öss'ye hazırlananların kendilerini derslerine vermesi net ortamından uzaklaştırdı.
Eskiden yarım saat bile işten kaytarıp icq+forum+mirc yapmak için can attığımı bilirim. Hevesmiş. kalmadı..

kalmaz tabi hacı
bende eskiden öyle yapardım
şimdi nerdeee..
aahhh uleyn aahhh
eski günler yok artık
yaş ilerleyince değişiyor insan
tabi yaptıkları işlerde değişiyor

bambaki
Oyuncu
30 Eylül 2005 00:22 %0
sIkIlmadInIzmI lean oyun oynamaktan =)
ersan öptüm

Kaplumbağlara dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor.

arena | EAgle
Oyuncu
18 Kasım 2005 17:33 %2
balıkesir univ. makie müh. 4.sınıf [Eror]Kamikaze neydi o eski günler ya ben netten pek hl oynayamadım tam opynucam server falan patladı snn patladı olmadı ama baya cs oynadık barbar da beni klanına almıştı bi oynayamadım hl ona yanıyom ulan az klan dağıtmadık ha cs de burda netten bi keresinde ii hatırlıyom xf lerle oynuyoruz bilkentli bebelerle biz t yiz onlar cs 12-0 yendik sonra değişti takımlar 1-0 biz aldık ve galip olduk sonra hep birden CS ÖYLE OYNANMAZ BÖYLE OYNANIR deyip çıktık aaah ah eski günler işte bende bvıraktım game olayını hiçbiri zevk vermiyor artık byeeee

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: