| Yazar | Konu: Yıllar sonra yeni bir thread.. |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 19:45 (08/06/2005, 19:48) %4 | |
|
selam,
Eski günlerin anısına bi mesaj yazmak istedim, bir oyun bu kadar çabuk bitebilirmi? evet bitti aslında her$ey sanane.com un kapanmasıyla bitmişti.Uğraşlarımız fayda etmedi ama en azından denedik.
Hiç düşünmezdim bu oyun 4 senedir çıkışda bir dahada inmez, neyse halen suan netten steam arayıcılığıyla oynuyorum, aslında dünyada'da bitmiş bu oyun çoğu zaman serverlar boş, buradan değer verdiğim arkadaşlarıma son kez selam vermek istedim çoğunu uzun zamandır göremiyorum.
Başta blaster sonrasında zenith,anx,baretta,stick,vengeance,jimmy,nvdia,desdinova,lightning,yamac,karmen,shadow(lathspell),sak11,dadas,serci,scorpionking,ravid ve aklıma gelmeyen pek çok ki$i umarım bir gün görüşürüz bazılarıyla halen konuşuyorum gerçi..Ulaşmak istiyen olursa msn: singlegun@lolclan.org
League Of Levity |
| |
|
|

|  | 08 Haziran 2005 19:49 %0 | |
|
Ah Ersan ah. 
We turn 0n ideas
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 19:55 %0 | |
|
Eygidi Gunler Ey ne dıgım Ben ulan Oynu bırakın Nıtrogamerda kı AG konusu bıle yoq Gercı Sıte Acılmıyor bırseyler olmus degıs mıs
en azından Orda bırbırımızı buluyorduk 2 3 yazı felan yazıyorduk.
Hepsi bıttı Oyun gg oldu Forumlardakı Kavgayı bıle ozledım bea Glad Yaptıgı turnuva ezıq ersanları yenmıstık SLITH le D Steam Heseyı bozdu pff Varya AG sayesınde cok ıyı arkadaslar edındım ornegın LoL-SLİTH bu gecen ay ıstanbuldan geldım 1 haftamız harıkaydı Fatosa gıtcektık karıya arkadası telefonunu evde ututmus DKanka olduk resmen adam harıka ya Serhan tşk baba Cok merak edıyom ha mıllet ne yapıyor Neyse saglıcakla Kalın
League Of Levity
LoL-Clan |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 20:00 %0 | |
|
| Ben oyunun bitmesinden çok oyun içindeki dostlukların bitmesinden sıkıntılıyım. Bizim durumumuzda gayet doğal oldu server doğdu, büyüdü ve öldü! İyi veya kötü bir çift laf etmek isteyen varsa " lolfirestorm@hotmail.com " |
| |
aLLy

|  | 08 Haziran 2005 20:07 %0 | |
|
GL HF hldm
Herkese iyi oyunlar landan atma fırsatımız varsa oynayalım bir gün |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 20:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: LoL-singlegun
selam,
Eski günlerin anısına bi mesaj yazmak istedim, bir oyun bu kadar çabuk bitebilirmi? evet bitti aslında her$ey sanane.com un kapanmasıyla bitmişti.Uğraşlarımız fayda etmedi ama en azından denedik.
Hiç düşünmezdim bu oyun 4 senedir çıkışda bir dahada inmez, neyse halen suan netten steam arayıcılığıyla oynuyorum, aslında dünyada'da bitmiş bu oyun çoğu zaman serverlar boş, buradan değer verdiğim arkadaşlarıma son kez selam vermek istedim çoğunu uzun zamandır göremiyorum.
Başta blaster sonrasında zenith,anx,baretta,stick,vengeance,jimmy,nvdia,desdinova,lightning,yamac,karmen,shadow(lathspell),sak11,dadas,serci,scorpionking,ravid ve aklıma gelmeyen pek çok ki$i umarım bir gün görüşürüz bazılarıyla halen konuşuyorum gerçi..Ulaşmak istiyen olursa msn: singlegun@lolclan.org
League Of Levity
Bak hayfana bizi unutmuş falla bitmes dedik ama her başlangıcın bi bitişi olduğu gibi bu oyununda bitişi oldu umardım ki dostluklar kalıcı olur die ama olmuomuş neyse hepinize hayatında başarılar. gorüşmek üzere byes. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 21:42 %0 | |
|
Eygidi Darklore varya ınanmıcaksın ben daha oyna baslamadan once sanane.com demolarınızı ındırıyorum teamtur maclarını eskı nıklerınızı hatırlıyorum Desdinova Blaster anx Darklore Sticher
ama unutmıcam bı kısı eskılerın oyuncusu ne zaman onunla 1on1 mac yapsak derdım kendısıne abı eskı nıkını gır dıye Lunatic (DELİ_KURT) D Oyle ne dıgım
League Of Levity
LoL-Clan |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2005 23:44 (08/06/2005, 23:46) %0 | |
|
ben bu oyunda cok eskı degılım 1 sene oynadım nerdeyse ben, kerem (implosion) ve dou (katzinsky) sayesınde baslamıstım bu oyuna ve ıyı kı baslamısım cok ıyı arkadaslar kazandım lol clandakıler lunatıc mel bambaki reanimate dimitriu ... daha aklıma gelmıyo ama lol-jim in yerı bı ayrı onla kardes olduk ag sayesınde la cenkay fatos a gıttık olm sen gıttıkten sora afet afet bı ıcım su o dıılde rod u hatırlıon mu cenkay lol den once ne gunlerdı be off off bı daha yasamak ısterdım o gunlerı o zmnlar degerını bılemedık kavga dovus kufur pff.... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2005 09:58 (09/06/2005, 09:59) %0 | |
|
| Ben Force daydım sak11, dadas, Deli (Lunatic), vs.. bunlarla aynı cafedeydim nickimde aynı Corpse Ah ulan Ah anılarım depreşti walla AG gibi oyun mu war yawfs ozledim hemde cok AG yi |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2005 14:45 %0 | |
|
ben burdayım uleee
ankaradan kars'a sürülsem bile yine burdayım olm.
hepinize selamlar... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2005 16:46 %0 | |
|
A.s Tipsiz Sak11 olm artık AG en yakısıklı benım senın saclar da gitmiştir D
League Of Levity
LoL-Clan |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2005 17:03 (11/06/2005, 17:03) %0 | |
|
Bizde burdayız kankalar Askerdeki Sak a ve Dadas a slm lar burdan antalya sizsiz olmuyor  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2005 11:12 %0 | |
|
Ah be dadas sak nerdesiniz.
Bu arada sak a hala borcum var  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2005 12:14 %0 | |
|
| Beyler herkes server acılmasını ıstıyor ama server acmak ıcın para lazım sponsor lazım bunları nerden bulucaz hadı actık dıyelım ılk ay parayı toplarız ama ıkıncı ay zor. Server ın devamlı olması ıcın bıreylerin yardımı lazım.Singlegun la konustum ve o da server acılması ıcın cabalıyor ama tek basına server malıyetlerının altından kalkamaz bunun ıcınde bızım yardımımız lazım.Herkes elını cebıne atacak eger ag oynamak ıstıyorsanız ve de sponsor lazım.Sponsor bulabılıcek yada olacak ark lara duyrulur |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2005 19:56 %0 | |
|
iyiki şuraya 2-3 mesaj yazdık onlarda sılınmış, ana avrat kufur edilen mesajlar silinmez, şurda arkadaşlarla 2 dk yaptığımız konuşma insanlara dokunur.
League Of Levity |
| |
| Oyuncu |  | 17 Haziran 2005 13:36 %0 | |
|
geçen gün bakımdaydı site son açılan bazı konu veya başlıklar silindi.
konuya dönmek gerekirse:güzel günlerdi ilk göz ağrımdı nede olsa hlag ;-) |
| |
| Oyuncu |  | 18 Haziran 2005 12:33 %0 | |
|
sevgilerimle saygılarımla
eski günler unutulmaz unutanlar utansın hepınızı sevıyorum kendınıze ıyı bakın
Kim vurduya GittiM BiRazDaN gelicem ....
Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt.
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2005 10:20 %0 | |
|
heyt yavrum beee uılan hepinizi 1on1 de nasıl yenerdım aman barbar abı yenme rezıl olurum mıllete dıye aglıyordunuz zuahaha
şakka makka bir yana güzel günlerdi o günler askerde oldugum için diyorum çünkü o günlerin kıymetini bilememişim bunu askerde anladım neyse dert degıl 243 gün sonra bu askerliktyen kurtuluyorum dadaş zoruna gıtsın PP sak'a yani alt tertibime ve dadaşıma antalyada mikail çagdaş özgüre es es den cantuga sıradaki parçayı istiyorum ulan dadaş askerligin götden yedin izbe herıfff her asker muhafız olamaz şafak 243 byess
insanlar bir kez birleştilermi;cesurlar tek başlarına ilerleyemezler,korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler...[Adolf H |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2005 14:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [TB]BARBAR]
heyt yavrum beee uılan hepinizi 1on1 de nasıl yenerdım aman barbar abı yenme rezıl olurum mıllete dıye aglıyordunuz zuahaha
şakka makka bir yana güzel günlerdi o günler askerde oldugum için diyorum çünkü o günlerin kıymetini bilememişim bunu askerde anladım neyse dert degıl 243 gün sonra bu askerliktyen kurtuluyorum dadaş zoruna gıtsın PP sak'a yani alt tertibime ve dadaşıma antalyada mikail çagdaş özgüre es es den cantuga sıradaki parçayı istiyorum ulan dadaş askerligin götden yedin izbe herıfff her asker muhafız olamaz şafak 243 byess
insanlar bir kez birleştilermi;cesurlar tek başlarına ilerleyemezler,korkaklar ise tek başlarına geri çekilemezler...[Adolf H
depresyondayım unutuldum aldatıldım ;-) |
| |
| Oyuncu |  | 27 Haziran 2005 12:53 (27/06/2005, 12:53) %0 | |
|
bırakın hlyi,artık türkiyede online gaming bitti nerdeyse...eski kavgaları bile özledim heh : )
lynx-eyed
jagged alliance |
| |
| Oyuncu |  | 27 Haziran 2005 14:38 (27/06/2005, 14:39) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cantuq
Ah yaf Benide unutmuşlar !! Ezik Uzman (Expert) diye az mı oynadım sananeden nitrogamera kadar.... yazık oldu steam çıkalı çou tanıdığım oyunu bıraktı ama arkadaşlıklar kalıcı oldu....
Bende Askerdeki Cihan abime |3ar|3ar.. ve dier tüm AG camiasına slm sölüyorum konuşmak isteyen olursa .. Cantuq@hotmail.com msnim. ey gidi günler eyy...
ezüq cantu eline vercem biletimi gönder atlıorum uçaa fsdsgh |
| |
| Oyuncu |  | 27 Haziran 2005 21:03 %0 | |
|
O eski günleri unutmak mümkünmü Single ama yaş büyüdükçe dertler peşpeşe geldikçe çoğu kişi koptu HL'den.Bende koptum neredeyse 1 senedir girmedim bu siteye şifremi bile unutmuşum.Zaten Sanane'nin kapanmasıyla HL'nin bitişinin ilk sinyalleri verilmeye başlandı.Bu konuyla uğraşan arkadaşların çabalarıyla bir süre daha ayakta kalmaya çalışsada HL'nin sonunu hep birlikte gördük.Keşke böyle olmasaydı.Eski günlerdeki gibi çoşsaydık...
Try not to become a man of success,but rather try to become a man of value. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2005 20:53 %0 | |
|
| slm,bye |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2005 21:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: espinal
slm,bye
öss nası geçti lem aliye dizisini seyretmekten kendimi alamıorm bu arada ;-)) |
| |
| Oyuncu |  | 03 Temmuz 2005 15:32 %0 | |
|
Barbar anlaşılan askerlık acı koyuya sana kendıne ıyı bak kardesım.Barbar ag de ıyı oynayamazdın ama askerlık sayesınde ogreneceksın hadı gene ıyısın shotgun ı nı gelıstır orda unutma!  |
| |
| |