Lvl 46 priestim vardı, eslantta güzel partiler yapıyordum, ta ki bika klan arkadaşım saçmasapan bişey yüzünden 3 yıl ban yiyene kadar. Daha önceden lvl 33 rougeum çalınmıştı, tekrar başlamıştım. Ama artık bitti accountumu oynamaya devam eden arkadaşlara verdim, artık benim için GUILD WARS var, oyun inanılmaz ötesi sağlam grafiklere, sağlam questlere sahip ve daha şurasını sevmedim dediğim yer olmadı. Oyunu daha kutuyla bulmanız zor, avrupada bile çok az var stoklarda hiç olmuyor. Playncden ****** alarak ancak oynayabilirsiniz. Knight Onlineı severek oynayan her arkadaşa tavsiye ederim. Asla pişman olmuycaksınız. www.guildwars.com www.plaync.com
Oyunu orjinal alman gerekiyor yanlız server ücretsiz, ekstra bi ücret yok yani. Ve server için de paralı sisteme geçmeyi düşünmediklerini belirtmiş adamlar sitelerinde.
Evet.. Bi ara benimde çok sevdiğim bir oyudu.. Lvl 18 e gelmiştim ve çokda keyif almıştım. Ama daha sonra 40 milyona falan orjinal CD sini almamız gerektiğini söylediler.. Bizde bırakmıştık..