| Yazar | Konu: Wow - ko - muo vs diablo |
| Oyuncu |  | 20 Nisan 2005 19:50 %0 | |
|
Topic başlıgında saydıgım oyunları ;
World of Warcraft
Knight Online
MuOnline
.. Bunlardan Nefret Ediyorum ....
Nedenleri ;
-Bunları Oynayınca Bol Bol Item Kaybediyorsunuz ve bu yüzden büyük acılar çektiğiniz olabiliyor .. Çokda sinirlenip kavga bile çıkaranları görebiliyorum
-Bir çok oyunun oynanışını %70 Azalttı
-Diablo Forumlarında bile Diablo oyununu değil bu oyunların konuşuldugunu görüyorum...
Açıkça Demek İstediklerim ;
Her ne kadar Yeni bir üye olsamda , Forumlarında sahibi veya yetkili olmasamda , Sizlerle pek bir samimiyetim olmasada ;
-Burası Diablo I - II Genel Tartışmadır , Böyle oyunların tartışılacağı yer değildir.Gidin Konu dışında tartışın..Forumların Düzenini bozmayınız..Nerde nasıl mesaj atcağınıza dikkat ediniz..WoW blizzardın olsada genede gidin başka yerde tartışın..
BURASI DIABLO GENEL TARTIŞMA BÖLÜMÜ....
Eskiden herkez birşeyler söylerdi .. Bana Zod lazım bana bu lazım bana o lazım şu lazım vs.vs. Şunu nasıl keserim nasıl geçerim vs.vs. denirdi ..Şimdi Beyler bu geldi şu geldi..Şöyle karakter kastım burda..Olm Bizene ? Gidin başka yerde tartışın..Bozmayın şu forumu alla alla..Her gün bi ümitle bakıyorum acaba biri diablo ile ilgili topic açtımı...Şimdi bu topici okuduktan sonra bi foruma bakın.Diablo ile ilgili kaç topic var.. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 20 Nisan 2005 19:54 %0 | |
|
Ip threadına baktım...Ve Rezillik ! ...
Ulan be ben böle bir osn satış görmedim..Nankör herifler
Diablo bu kadarda ölmez ki..Cıvıdı Cıvıdı..Valla işin bokunu çıkardınız harbi çıkardınız.. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Nisan 2005 19:56 %0 | |
|
| Birde çok görüyorum..Herkez burada fasa fiso onuda söyliim..30 kişi cvp verio nerede bu millet ama dienler ortalıkta yok ..Komikya..Boşuna artık d2 forumu onuda ekliyeyim.Silinsin bence boş yani ne diyeyim.. |
| |
 Moderatör |  | 20 Nisan 2005 22:23 %0 | |
|
tek bişi solicem "Begenmiyorsan kapı orada"
GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 13:03 %0 | |
|
| periyodik olarak gonderilenlerden.... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 18:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [GameX]Bortu
tek bişi solicem "Begenmiyorsan kapı orada"
GameX forever
Yazdıgım postu okudun mu ?...Ve dediğin şey ne alaka . bir tane daha çıktı işte |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 18:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Lord_SpadRa
periyodik olarak gonderilenlerden....
ne gönderilmesi ya =) güldürme adamı |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 18:52 %0 | |
|
| Tekrardan söylüyorum...Demek istediğim burasının Diablo genel tartışma oldugu ve alakasız oyunları lütfen başka yerlerde tartışmanız idi.. ama sizlerin cevaplara bak hey allam |
| |
 Moderatör |  | 23 Nisan 2005 06:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dwn
Yazdıgım postu okudun mu ?...Ve dediğin şey ne alaka . bir tane daha çıktı işte
hangi diablo??
bu arada postu okudum kimseye okumadan kafadan nicke bakarak cvp yazmam polemiğede girmem onun icin ne yazarsan yaz sadece gulerim 
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 09:18 %0 | |
|
Mu- online çok zor level atlanan ve kastıran karşılığında hiç bir şey vermeyen salak bir oyun.Ancak bu oyunun Mu-Israel gibi bir versiyonu varki kolay level atlanabılıyor, Mu-Israel de 4 res li 300 lvl Magic Gladiatör yaptım ama yinede bir zevk alamadım oynanması gereksiz salak bir oyun MU.Wow konusunda yorum yapılması yanlış, Blizz den babam cıksa yerim.
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji) |
| |
. |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 09:33 %0 | |
|
Peki sen neden Diablo I&II Genel Tartışma bölümüne, WoW, MuO, KO ve WOW'un diğer oyunların önüne geçmesinden ve insanların bu Diablo bölümünde farklı şeyler yazmasından duyduğun rahatsızlıkla ilgili yazıyı buraya yazıyorsun? Senin yaptığın da hata yanlış bölümdesin.
Diablo ile ilgili yazmamışsın; Diablo'ya yüz çevrilmesi, Diablo bölümünde farklı konuların tartışılmasını yazmışsın. Bunlar kesinlikle Diablo'nun konusu değil. Konu Dışı bölümünde açılması gerekirdi.
Ayrıca, sırf en sevdiğin oyunu insanlara unutturdu diye oyunlara çamur atamazsın. Öyle olsaydı, Starcraft oynayanların hepsi, Starcraft'tan sonra çıkan ve çok konuşulan oyunlarla ilgili yazılar yazar, siteler bu kadar fazla yazıya dayanamaz çökerdi.
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!" |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 13:18 %0 | |
|
Cık cık. İnsanların beyni sulanmaya başlamış.
Gnom ozan burda!! Midnight Poet nerde??
Hadi eğlenelim!
 |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 17:08 %0 | |
|
Ben derim ankara siz dersiniz ... misali oldu ,
işe dersin sıcarlar...Of allam ya of..Siz okudunuz mu topici adam akıllı ? ..Ben burada Diablo artık tartışılmıo diyorum sizler ankaranın kebapcısından söz ediyorsunuz..Ya silin şu topici valla ya.açanda kabahat..Muz versen kabugunu yerler içini atarlar.. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 19:21 %0 | |
|
DiabloII dir olay DiabloII gerisi hakketten hikaye.
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.
O yüzden herkesi d2turk e beklioyorum
En azından lvl 1 de olsan 30 da olsan her lvl da zevk alıyosun eh bide sistemi oturtup 90 olunca çok daha şahane...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away |
| |
 Moderatör |  | 24 Nisan 2005 19:38 %0 | |
|

GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 24 Nisan 2005 23:23 %0 | |
|
| yaw dikmen tarafında bir kebapçı var. orası güzel yapıo. bortu bi gün götüreyim seni oraya. |
| |
 Moderatör |  | 25 Nisan 2005 01:41 %0 | |
|
nie beni goturuon git kız arkını flan gotur
adam bizi goturecek ya 
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2005 23:44 %0 | |
|
yok olm şimdi yemek alınca sigara alamıcaz. onuda senden otlancaz o bakımdan yane  |
| |
 Moderatör |  | 27 Nisan 2005 06:33 %0 | |
|
tamam yemegi sen ısmarla sigarayı ben ok 
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 00:50 (28/04/2005, 00:56) %0 | |
|
Sevgili Dwn
Mu online i Darklords Mu da oynadim 68 resetli MG kastım cıkmayanı cıkardım bulunmayanı buldum Cok keyif aldim çünkü başarılı oldum .
Diabloyu buradan bnet e Lot dan Lod a cok yerde pek cok cesitte oynadim hall of heroes e bile girdim oynadıgım eskiden bisirini icq ma kabul ettigimde inanamiyorum Regalya ile konusuyorum wooow moduna girerlerdi Diablonun her donemde keyif aldim ozellikle GameX doneminde çünkü Başarılı oldum güzel bir arkas gurubum vardi GameX oncesi sonrasi Snn ve oynasana süresince bu keyifimi dahda arttırdı.
KO u Ares de oynadim cogu karakteri end lvl a yaklastirdim cok keyif aldim çünki başarılı oldum.
Wow u su an Europa-Al'Akir (Pvp) de oynuyorum ikinci karakterim ii 60 a taşıyorum karsima cikani ezioyrum cok ama cok keyif alıyorum
çünki başarılıyım.
Bunlardan nefret etmenin sebebi bence bi baltaya sap olamamış olman...
ha bunların Diablo forumlarında tartışılması konusunda bi derece hak veriyorum ama yınede yukarıda soylediklerimin arkasındayim...
Asil Uye Snn.inc
GameX |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 10:11 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Regalya
Sevgili Dwn
Mu online i Darklords Mu da oynadim 68 resetli MG kastım cıkmayanı cıkardım bulunmayanı buldum Cok keyif aldim çünkü başarılı oldum .
Diabloyu buradan bnet e Lot dan Lod a cok yerde pek cok cesitte oynadim hall of heroes e bile girdim oynadıgım eskiden bisirini icq ma kabul ettigimde inanamiyorum Regalya ile konusuyorum wooow moduna girerlerdi Diablonun her donemde keyif aldim ozellikle GameX doneminde çünkü Başarılı oldum güzel bir arkas gurubum vardi GameX oncesi sonrasi Snn ve oynasana süresince bu keyifimi dahda arttırdı.
KO u Ares de oynadim cogu karakteri end lvl a yaklastirdim cok keyif aldim çünki başarılı oldum.
Wow u su an Europa-Al'Akir (Pvp) de oynuyorum ikinci karakterim ii 60 a taşıyorum karsima cikani ezioyrum cok ama cok keyif alıyorum
çünki başarılıyım.
Bunlardan nefret etmenin sebebi bence bi baltaya sap olamamış olman...
ha bunların Diablo forumlarında tartışılması konusunda bi derece hak veriyorum ama yınede yukarıda soylediklerimin arkasındayim...
Asil Uye Snn.inc
GameX
Oyunu iyi oynayınca sap oluyomuşuz demekki...
Hayatta daha önemli şeyler de vardır... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 15:30 %0 | |
|
Oyunda hayatın bi parçasıdır , zevk almak , eğlenmek , kafa dağıtmak için.O oyunda başarılı olmak , ayrı bir zevktir.
Tabi başarılı olamayıp , başkalarını çekememek gibi kıskançlıklarda olabiliyor. Böyle insanlar susarsa daha sağlıklı olur. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 18:30 %2 | |
|
| Dwn haklı. bortu falan saçmalamış... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 20:26 %0 | |
|
o zaman oyun oynayalım adam olalım hep beraber
oyun a önemsiz veya kötü demedim, oyunda başarılı olunca (profesyonel başarı olmadığı takdirde) bi baltaya sap olunmaz bunu dile getirdim, ama olmamış, anlaşılmamış. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2005 23:22 %0 | |
|
| ee mademki öyle niye oyun oynuyorsunuz. hayatta daha önemli eşyler var dimi?o zaman bırakın da oyunlarıda yorumlarıda biz yapalım! |
| |
| |