Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/05/12 19:52 Toplam 35 oyuncu 40 sunucu 703 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wow - ko - muo vs diablo

Lt.Chuck
Oyuncu
29 Nisan 2005 08:37 %0
alıntı:
Gönderen: sufferly
ee mademki öyle niye oyun oynuyorsunuz. hayatta daha önemli eşyler var dimi?o zaman bırakın da oyunlarıda yorumlarıda biz yapalım!

anlamak bu kadar mı zor, oyun oynamak size adam olmak yolunda fazla katkı sağlamaz bunu diyorum ben. oynatın bende oynuyorum da saçmalamayın yani baltaya sap olmak falan. ne bunlar hayatını oyuna adadıysan diyeek bişeyim yok git oyna 7/24.

oyun kültürünüz felan yok boş boş oyun oynadıım adam oldum lafları...

çok yanlış. biraz hizaya gelin

NumenaN
Oyuncu
29 Nisan 2005 14:54 %0
Ya bırak Regalya Mu yu ben bi zevk alamadım 3 res Mg idi benımkıde, ama psychic-doom adlı bir moduydu, senınkı gıbı kolay level alınıyordur buyuk ıhtımalle ama ıtem cesıtlılıgı bakımından bana d2 yı arattı oyun, birde benımkınde res atılınca hersey 0 lanıyodu+250 point veriyodu res basında sizinkinde sistem nasıl? birde çok iyi memnunsan bana nerden ındırılecegınız soylesene?

Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

Lord_Sparda
Oyuncu
29 Nisan 2005 15:10 %0
GOkhan goookhaaan gokhan ne oyunu yaa yavrım ders calısın ıı bı unıversıteye gırın oyun moyun nemıs bunnar gecıcı seyler bılgısayar felan bunnar gevur ıcadı yavrım etmeyın

Regalya
Oyuncu
29 Nisan 2005 23:02 %0
alıntı:
Gönderen: NumenaN
Ya bırak Regalya Mu yu ben bi zevk alamadım 3 res Mg idi benımkıde, ama psychic-doom adlı bir moduydu, senınkı gıbı kolay level alınıyordur buyuk ıhtımalle ama ıtem cesıtlılıgı bakımından bana d2 yı arattı oyun, birde benımkınde res atılınca hersey 0 lanıyodu+250 point veriyodu res basında sizinkinde sistem nasıl? birde çok iyi memnunsan bana nerden ındırılecegınız soylesene?

Yaw ne ettin ne kolay 2500 saatden fazla harcadim
resde 300 puan geliyordu.

Asil Uye Snn.inc

GameX

Regalya
Oyuncu
29 Nisan 2005 23:10 %0
alıntı:
Gönderen: Lt.Chuck

Oyunu iyi oynayınca sap oluyomuşuz demekki...
Hayatta daha önemli şeyler de vardır...

Oncelikle bi ustteki yazı alıntı yapılmaz..
Bunu oyunlar konusunda soyledigimi biliyorsun anlamadıysan oyunlarda bi baltaya sap olmamiş olman diyeyim o arkadasa

işte o hayatta daha onemli şeyler vardır lafı kurtlar vadisinin şağşalı laflarına bile 5 bastı oley
*alkış*
Simil

Asil Uye Snn.inc

GameX

sufferly
Oyuncu
30 Nisan 2005 02:32 %0
alıntı:

anlamak bu kadar mı zor, oyun oynamak size adam olmak yolunda fazla katkı sağlamaz bunu diyorum ben. oynatın bende oynuyorum da saçmalamayın yani baltaya sap olmak falan. ne bunlar hayatını oyuna adadıysan diyeek bişeyim yok git oyna 7/24.

bunu bende biliyorum , herkes biliyor. bu sigara içen birsine , sigara sağlığa zararlı demek gibi birşey.biz bilmiyoruz sanki?burada laf ebeliği yapmaya hiç gerek yok şimdi.
ayrıca ben yeterince hizadayım.hizaya gelmek isteyen varsa söylesi , getiririm!

NumenaN
Oyuncu
30 Nisan 2005 09:48 %0
regalya heralde hiç Mu-Online oynamadın, onlinede level 20 yapana kadar mplace,psychic doom,mu-israel gibi modlarda lvl 200 yapıyorsun o bakımdan kolay level dedım yoksa o kadar res haliyle zor.Pekala o 300 point de sıfırlanıyormu? 2. res te.

wlonsmalus
Oyuncu
30 Nisan 2005 13:29 %0
alıntı:

oyun oynamak madem bukadar önemli diil ne konusuosun okadar laf yetiştiriosun insanlara. iyi oyuncu oynayarak olununr baska sekilde diil ve insanların emeğine karsılık saygı duymayı bilcen. vede sakın kimseyi hizaya sokmaya calısmayın hiza olur kalırsınız haberiniz olmaz burası laf kavgası yapılcak pazar yeri diil. herkes kendi işine baksın

the power of nuri alço is forged with tc now...

Dwn*StyJie
Oyuncu
30 Nisan 2005 23:16 %0
alıntı:
Gönderen: Regalya

(`..`..->_Abardık Sanki_ <-..`..`)

2500 Saat mi Dakikamı ?

[GX]Bortu

Moderatör
01 Mayıs 2005 14:09 %0
alıntı:

resde 300 puan geliyordu.
Asil Uye Snn.inc
GameX

allah kolaylık versin nerden gelio bu saatlerin bollugu cnm
Bu arada hala sacmalanıyo gorduum kadarıylan.
Biriside hiza miza demiş. Guzel insanlar herkezin kriterleri birbirinin aynı olamaz bunu anlayın artık senin duzenli yasam yani hiza olarak aldıın sey baska birine sacmalıkdan baska bise olmaya bilir. Bu aynen sen benim gozumde adam deilsin olayına benzer yani bosuna kasarsın hic ugrasma kendini yasa kendin ol
Saygılar

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Regalya
Oyuncu
02 Mayıs 2005 21:58 %0
alıntı:
Gönderen: NumenaN
regalya heralde hiç Mu-Online oynamadın, onlinede level 20 yapana kadar mplace,psychic doom,mu-israel gibi modlarda lvl 200 yapıyorsun o bakımdan kolay level dedım yoksa o kadar res haliyle zor.Pekala o 300 point de sıfırlanıyormu? 2. res te.

Tabi canım Mu global de %1 exp %1 Drop vardi bizde %40 exp fazlaydi gerçi ama kalabalık oldugundan spawnlar yavas oldugundan Bc den paso düşerdin lagdan stadium yoktu tarkan 80-60 da farmlamak zorunda kalirdik.
Evet puanlar 0 laniyordu misal mg de
25
25
25
25
başlıyordun.

Asil Uye Snn.inc

GameX

Regalya
Oyuncu
02 Mayıs 2005 21:59 %0
alıntı:
Gönderen: Dwn

(`..`..->_Abardık Sanki_ <-..`..`)
2500 Saat mi Dakikamı ?

Gözlük almayaı dene istersen saat yazıyor demi ?

Asil Uye Snn.inc

GameX

sufferly
Oyuncu
02 Mayıs 2005 22:55 %0
ilahi bortu

Hail god
Pray with light
Who hear your pain? Who hear your voice? You are alone...

"NosferaT"
Oyuncu
04 Mayıs 2005 06:21 %0
Bilinir ki internette; Her oyunda şunu şu kadar yaptım diyene "kanıt gösterirmisin?" merakı adet haline gelmiştir...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

RaistLin!
Oyuncu
13 Mayıs 2005 19:01 %0
ÖnceLikLe SeLamLar... Ben bu forumLarı özLemişim bea ...DiabLyu bıraqaLı 1.5 yıL kadar oLdu...Ondan sonra Uo'ya Sardım...Simdide Ko kasıorum...Neden Kastığımı ben de biLmiorum...Dooru dürüst zevk aLmıorum...Sacma geLio herseyi...DiabLo oynadıım zamanLar cok farkLıydı gercekten zevk aLıordum...Uo da cok iyiydi...Bu 2 oyunda cok zevk aldım...Ama nedense bu KO yu kasmama ragmen ne zevk aLıorum ne oynama hevesım war...BELKİ BAŞARISIZ OLDUGUMDANDIR ?!?!?!?!
Hepinizi Sewiom DiabLocu herseyden once SEVİLİR .)

Don't Make Me TerribLe Or Don't Make me Laugh To You ... SadistiC Has Returned ... with Blessed PaLadin ...

RaistLin!
Oyuncu
13 Mayıs 2005 19:06 %0
Bu arada İmzamda esqidir .)
1 ara gene bıraqmıstım diabLoyu ve tekrar paLadinLe donmustum..)qimbiLir beLqi teqrar donuLur .)

HaiL()) To You Champion..!!!

Regalya
Oyuncu
18 Mayıs 2005 02:27 %0
alıntı:
Gönderen: BLackRobe
.Ama nedense bu KO yu kasmama ragmen ne zevk aLıorum ne oynama hevesım war...BELKİ BAŞARISIZ OLDUGUMDANDIR ?!?!?!?!

alıntı:
Gönderen: BLackRobe
...BELKİ BAŞARISIZ OLDUGUMDANDIR ?!?!?!?!

Bak sen eski çıraklarimiz büyümüşte master vs padawan moduna girişiyor hadi bakalim.
Yukarida yazdigima bakarsan sokmaya caliştigin lafın boş oldugunu anlarsin gordugun gibi hepsine bitiş limiti vermişim demekki neymiş her oyun bi yerde noktalanıyormuş sende bak simdi dedigin lafa kasmama ragmen zevk alamiyorum nede oynamaya hevesim var demişsin madem keyif almiordun makina basinda zincirlemi tutular seni isteyen oyna istemeyen olynamaz basarili olursan keyifin katlanir tabi hepsi bi yere kadar bi noktadan sonra her oyun biter "Game Over"
yazdıgın cümleyi bi oku Çırak no: 72
Halbu sux
k yerine q sux
asdasd cı uocular sux
Burnu kalkanlar sux..

Asil Uye Snn.inc

GameX

wlonsmalus
Oyuncu
18 Mayıs 2005 02:39 %0
alıntı:

Bak sen eski çıraklarimiz büyümüşte master vs padawan moduna girişiyor hadi bakalim.
Yukarida yazdigima bakarsan sokmaya caliştigin lafın boş oldugunu anlarsin gordugun gibi hepsine bitiş limiti vermişim demekki neymiş her oyun bi yerde noktalanıyormuş sende bak simdi dedigin lafa kasmama ragmen zevk alamiyorum nede oynamaya hevesim var demişsin madem keyif almiordun makina basinda zincirlemi tutular seni isteyen oyna istemeyen olynamaz basarili olursan keyifin katlanir tabi hepsi bi yere kadar bi noktadan sonra her oyun biter "Game Over"
Halbu sux
k yerine q sux
asdasd cı uocular sux
Burnu kalkanlar sux..
Asil Uye Snn.inc
GameX

aman regalya costu sakin sayın asil üye hehe. hepimizden önce bilmen gerekmezmi newb kavramını ayıboluo

the power of nuri alço is forged with tc now...

RazoRBlades
Oyuncu
18 Mayıs 2005 20:16 %0
ya onu bunu bırakında, wow nası lineage2 nin kopyası _?

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

[GX]Bortu

Moderatör
20 Mayıs 2005 00:11 %0
alıntı:

Halbu sux
k yerine q sux
asdasd cı uocular sux
Burnu kalkanlar sux..
Asil Uye Snn.inc
GameX

Ustam sinirlenme ustam yapma ustam

"game over" "GameX forever"

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ahka
Oyuncu
27 Ağustos 2005 18:19 %0
ya ben anlamıyom google wow forum ara dedim bura geldi. hem neden kimse ne wow nede diablo hakkında konuşmuyor anca birbirini yiyor. şunun şurasında oyun oynayacaz siz birbirinizi parçalıyorsunuz. Valla diablo2 lod. da 90. lvl druidim, 85. lvl wariorum var ikisindede set var kim çıkarsa karşıma acımam. WOW'da 60 lvl shaman var ondada set var, bide 40. lvl warior var ama talentlerden neye verecem bilemiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.

baal | ice
Oyuncu
27 Ağustos 2005 19:11 %0
işte herkes bende şu var karşıma kim çıkarsa acımam şeklinde laflar sarfettiği için birbiriyle uğraşıyor. bilmem anlatabildim mi ? buranın havasından mıdır nedir herkesin de ilk lafı bu oldu.
"slm nbr ben kim çıkarsa ezerim yenerim giderim k3nks b4bs" , sanki madalya veriyorlar pehe. he bu arada diablo 2 lod da warrior yok. barbarian olabilir ama bak.

www.baal.com.tr.tc

Sereg'wethrin
Oyuncu
29 Ağustos 2005 18:19 (06/09/2005, 10:59) %0
dwn kardeş sanıyorum diablo ile ilgili tartışılacak bir konunun kalmamasından kaynaklanıyor

bikaçyıl öncesinden olaylar tartışıldı bitti gitti ben artık tartışacak bişey bulamıyorum

haa bak aklıma geldi bitane

assassin neden bos la fade aynı anda kullanamıyo ?
bos + wenom eywallah ta resitler nolcek ?

barbara baktıımda life defens ve skill çığlıklarıyla 3 aura kullanabiliyo hadi bunu tartışalım

kimisi diyecek LEN DEGET OLM İŞİNMİ YOK diyebilir ki nitekim doğrudur

bu tarz tepki alan kimseler dahada tartışma topici bile açmaz ki bende açmam

çömez dönemlerini (ki haalen usta demem kendime) fsgs da oynarken elemanın birinde uniqe wirts leg GÖRMÜŞTÜM
bi baktım millet üstüme üstüme geliyo sanki bende varmış gibi

burdaki biçok insan EGO sunu tatmin etmek amaçlı insanların huzurunu kaçırıyor.

bunlar enim görüşlerim eksiim varsa tamamla ok
(konu açarken bikaç sefer düşün yoksa senin sinirlerin bozulur)
bak eshquia ya en ufak bişeyde parlıyor

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön