Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 14:29 Toplam 259 oyuncu 47 sunucu 1371 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Türk quake2 haritası

jedimetin
Oyuncu
25 Ocak 2005 14:19 %0
Geçenlerde warcraftIII için yaptığım haritanın gördüğü ilgi üzerine (saoğlsunlar siteye upload ettiler "Turkacraft" yaklaşık 2 sene (belki dahada önce) önce yaptığım quake2 haritalarını arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Ancak bu haritaları sadece kendim evde vakit geçirmek için yaptığım için TAMAMLAYAMAMIŞTIM.

Yinede eğer ilgilenen olursa maillerine gönderebilirim. 1mb civarı yer olan mail adreslerini verirseniz sorun çıkmaz( şuan kaç mb tuttuklarını hatırlayamıyorum)

- Bir türk tarzı okul haritası (üç kişilik sıralar, atatürk resmi)

- Bir süper tren haritası (Tren çok hızlı olduğu için roket attığınızda yanınızda beraberce ilerliyorsunuz, çok güzel bi görüntü, ilk yaptığımda çok şaşırmıştım)

- Süpriz bir harita , (haritaya ilk girdiğinizde sesi sonuna kadar açıp deneyin, en az doom kadar korkutuyor)

-diğerleri deneme haritalarıydı (İçinde apartman boyunda voltran olan bir harita falan) eğer onlarıda isterseniz "May the force be with you" yazın.

İçinizden biri haritayı sitesine upload ederse benim işimi oldukça kolaylaştırır, herkeze mail atmak uzun sürüyor.

jedimetin
Oyuncu
25 Ocak 2005 14:21 %0
O simile nerden çıktı ole . YAzıya koymamıştım makine sapıttı galiba.

jedimetin
Oyuncu
26 Ocak 2005 13:49 %0
Abi Güzel hoş demişsin ama büyük puntoyla yazılı yazıyı görmedin galiba -- TAMAMLAYAMADIM --

yani;

- OKUL haritasında: Dört sınıf var ve havada duruyorlar.

- Tren haritasında sadece tren ve içinde gittiği UUZZZUUUUN bir koridor var.

- Bu arada yukarı yazmayı unutmuşum bi tanede televizyon olan bir harita yapmıştım (iki tane çöp adam Street fighter oynuyor bide ambulansla bir uçak kapışıyor (kendim çizdim hemde paint' te yani anlayın kaliteyi))

Sen yazılanı görünce süper bişi zannettin ama insanlar haritaları gördüklerinde hayal kırıklığına uğrarlarsa çok mahçup olurum sonra.. Bir iki gün içinde sana haritaları göndericem (mümkün olursa bugün). Sen kararını haritaları gördükten sonra verirsin.

Not: Haritaların "map" dosyaları elimde yani tamamlayabilirim yada isteyene gönderirim. Maksat hizmet. (HATTA "DM2" ile yapmıştım benden isteyen olursa o süper programı isteyene gönderirim içinde bide "qed" harita programı vardı). Ücret alıcıdan şeklinde tabi (internetten gitmez çok mb).

jedimetin
Oyuncu
27 Ocak 2005 22:42 %0
Haritaları göndermem biraz gecikti. Sana göndericem diye ışıklandırma render falan yeniden yüksek kalitede yapıyorum, şuan render 9 - 10 saat oldu bitince gönderirim.

jedimetin
Oyuncu
29 Ocak 2005 15:38 %0
İsyanlardayım -- RENDER TAM 51 SAAT -- oldu . daha önce haritaları ışıklandırmadan oynuyordum meğer ne zor şeymiş render yapmak imanım gevredi. Bide hemen olsun diye ufak bi deneme haritasını render yapmıştım YUH yani. Tabi PIII 800 256 SD ram le bu kadar olması normal. (mi?).

Banned
Oyuncu
30 Ocak 2005 20:48 %0
Cok fazla isik kaynagi eklemis olabilirmsnz ? Q3 icin lightmap de renderlamak cok daha kisa suruyor da.

jedimetin
Oyuncu
31 Ocak 2005 14:45 %0
Oh be sonunda render bitti ama TÜRKİYENİN GERÇEĞİ ile bitti, render sırasında ELEKTRİK GİTMİŞ. üh 3 gün ben bunun içinmi bekledim ya (bursanın Lodosu sağolsun) sabah bi uyandım program yok ortada render bitti zannettim, meğerse elektrik gidip gelince makine kendine restart atmış..

Neyse ben bi yolunu bulur yeniden yapar gönderirim. Demokrasilerde çare tükenmez

- O light map dediğinde bütün harita sabit bi ışıklanıyordu galiba ve iğrenç bi görüntü ortaya çıkıyordu galiba (emin değilim).

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: