Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 10:26 Toplam 23 oyuncu 50 sunucu 596 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life 2 baştan sona yalan

zeekk
Oyuncu
06 Ekim 2006 22:01 %0
saolasın bilader onu da deneyim ben hep etraftan dolaşıyodum ama deneyim bunu da.

Bu arada scr shot u nasıl atacaz buraya ben atamadım denedim ama olmadı yani onun için yoksa tak diye atardım scr yi herkes görürdü sonra rahat olurdu.

Neyse yine de teşekkür ederim
kendinize iyi davranın...

FIGHTING FALCON
Oyuncu
26 Ekim 2006 03:17 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

senin yazdıkların g-man in planları değil
hl 2 in sonunda teleport olmasını önlemeye çalıştığımız adamın planları hl1 in sonunda zaten bizi g-man ışınlıyor uzaydan bize seçme hakkı veriyor ya benle çalışırsın bu teleport kapısından geçersin benim kontrolüme geçersin yada kapıdan girmezsin uzaylıların arasına ışınlarım seni gebertirler seni diyor yada demese bile böyle bir sonuç çıkıyor
senin yazdıkların dr.breen di sanırım onun planları
g-man iyi bir adam
gordon freeman herşeyi halledemeyeceği için hl1 de gordon freeman ın hiç bilmediği bir yardımcısı oluyor
corporal adrian shephard
gordon freeman uzayda nihinalth i öldürürken eline her türlü silah ve desteği alan gordon freeman ın yardımcısı konumunda corporal adrian shephard ta nihilant in yardımcısını öldürüyor
g-man gordon freeman a yardımcı bile buluyor nasıl kötü bir adam olabilirki?

Arkadaşım sana burdan sadece OHA!! diyorum,oyunu takip edemediğin ve ingilizcenin yetersiz olduğu ortada,bikere Adrian ı gman yollamıyor,Adrian hl 1 de Black Mesa yı temizlemeye gelen o öldürmesi zor askerlerden sadece 1 tanesi,opposing force da biz de black mesayı temizlemeye gidiyoruz ve dolayısıyla Gordon Freeman ı da temizlemek için görev alıyoruz,hatırlarsan bölümlerden birinin adı "Forget about Freeman",yani freemanı unut gitsin,yaratıklar da araya girdiği için askerler kendi canın kurtarmaya bakıyor ve gordonu takmıyorlar olay budur.Adrian Sheppard Gordon için gönderilmiş bir yardım meleği falan değil yani..

zeekk
Oyuncu
28 Ekim 2006 19:05 %0
vay canına sen de iyi takip etmişsin bilader ben opposing force u oynamadım ama oynamayı isterdim yani demek hakkaten gordonu falan ortadan kaldırmaya gidiyoz öyle mi??? neyse en yakın zamanda opposing force u da oynarım sana teşekkür ediyorum bilgilerin için hadi güle güle:.

FIGHTING FALCON
Oyuncu
28 Ekim 2006 20:50 %0
Sana noluyo zeek?Sanki sana kemik atan oldu da ordan bana iğneleyici sözler yazıyosun,her şeye atlama.

time_travel_7
Oyuncu
28 Ekim 2006 22:38 %0
half life 2 episode two dan sonra gordon freeman bence bi deney amacıyla similatik bi hayatta oldugunu anlicak
matrix benzeri
bence filim olmalı

corporal53
Oyuncu
29 Ekim 2006 10:17 %0
alıntı:
Gönderen: FIGHTING FALCON

Arkadaşım sana burdan sadece OHA!! diyorum,oyunu takip edemediğin ve ingilizcenin yetersiz olduğu ortada,bikere Adrian ı gman yollamıyor,Adrian hl 1 de Black Mesa yı temizlemeye gelen o öldürmesi zor askerlerden sadece 1 tanesi,opposing force da biz de black mesayı temizlemeye gidiyoruz ve dolayısıyla Gordon Freeman ı da temizlemek için görev alıyoruz,hatırlarsan bölümlerden birinin adı "Forget about Freeman",yani freemanı unut gitsin,yaratıklar da araya girdiği için askerler kendi canın kurtarmaya bakıyor ve gordonu takmıyorlar olay budur.Adrian Sheppard Gordon için gönderilmiş bir yardım meleği falan değil yani..

Diğer askerler profesorleri, güvenlik görevlilerini oldururken adrian hiç birine zarar vermiyordu. Ama soylediğin mantıklı geliyor; Çünkü niye kendini onca tehlikeye atıp lambda ya gitti. Tabiki freeman için.

FIGHTING FALCON
Oyuncu
29 Ekim 2006 12:57 %0
alıntı:
Gönderen: adrian_shephard9

Diğer askerler profesorleri, güvenlik görevlilerini oldururken adrian hiç birine zarar vermiyordu. Ama soylediğin mantıklı geliyor; Çünkü niye kendini onca tehlikeye atıp lambda ya gitti. Tabiki freeman için.

Hah evet bak adrian arkadaşım sen diyince hatırladım ben de,hatta bir bölümde 2 tane asker profesörün tekini odaya sıkıştırıp hırpalayarak soru soruyolardı hatırlarsan bir de komutan vardı "I said,get to the hangar shephard and that is an order" diyordu,dışarda da helikopter iniş alanı vardı tam oraya çıkacakken büyük kapı kapanıyordu ve G-man gelip kapının arkasından bize bakıyordu..
2inci olarak profesörlere zarar vermiyoruz çünkü hatırlarsan ilk bölüm hastahane gibi bir yer,sedyelerde askerler yatıyor falan profesörler hatta 1 askeri taşıyordu sedyeyle o sahneyi hatırlarsan yani bize yardım ediyorlardı, biraz da oyun icabı olduğu için oyunda ilerleyebilmemiz için profesörlere ihtiyacımız vardı kapıları açmak vb. gibi.
O Freeman'ı gördüğümüz bölümü unuttum deme sakın bana,hatırlarsan freeman tam portala atlarken bizde arkasından koşuyoruz ama onun atladığı portal inaktif oluyor bizde başka portaldan gidiyoruz vs,aynı mekan hl1de de vardı.

corporal53
Oyuncu
29 Ekim 2006 13:20 %0
alıntı:
Gönderen: FIGHTING FALCON

O Freeman'ı gördüğümüz bölümü unuttum deme sakın bana,hatırlarsan freeman tam portala atlarken bizde arkasından koşuyoruz ama onun atladığı portal inaktif oluyor bizde başka portaldan gidiyoruz vs,aynı mekan hl1de de vardı.

Nasıl unutabilirim ki o sahneyi muhteşemdi

Combine94
Oyuncu
03 Ocak 2007 17:28 %0
şok edici.aslında gman'ın adrian shepharda seçme sansı vermesini isterdim

pt-rover
Oyuncu
09 Ocak 2007 11:37 (09/01/2007, 11:39) %0
Şimdi arkadaşlar öncelikle çevirinin çok kötü olduğu ortada...

G-man'in gordon freeman'ın gelecekteki hali olmadığı valve tarafından onaylandı.
Half life'ı oynayıp bitirenler Nihilanth'ın oyun sonunda Gordon Freeman'a ''You...are...human...he...is...not..human''diyor.
(he is not human g-man'e)
Yani büyük ihtimalle G-Man bir yaratığın insan formuna bürünmüş hali.

Breen'in ''HOST BODY? WHATEVER'' deyişindeyse,olay şu.Half life 2nin sonunda coreları kullanarak felaketi başlattığınızda,Breen aslında kurtuluyor;fakat anlaşma yaptığı tarafla(şimdi adını unuttum;combine elitelar falanın olduğu)bir konuşma sırasında;Breen'in eğer orda kalırsa yaşayamayacağı bu yüzden başka bir vücuda ihtiyacı olduğunu söylüyor(combineların maskesiz yaşayamadığı nedenle aynı).

Eğer combineların maskelerinin altına bakarsanız; Bu maskenin çıkarılımı; kullanıcının ölümcül bir .... maruz kalmasına sebep olacaktır gibilerinden bir şey geveliyor(tam hatırlamıyorum ama bunu söylemeye getiriyordu).

Half Life 2 nin sonunda olan G-Man konuşması;core ları kullanarak oyunu bitirdiğinizde,G-Man zamanı durduruyor ve sizi zamanın çok yavaş ilerlediği bir evrene bırakıyor,''Right man,in the wrong place can make all the difference.''lafı AYNEN söyleniyor;G-Man in sonunda söylediği şeyler ise freeman'ın yaptığı işlere karşı büyük tekliflerin geldiği vs...

HL2 episode 1 oynayan varsa bilir,başlangıcında g-man gordon'un hl1 de kurtardığı ırkın bazı yaratıklarıyla tartışıyordu.

pt-rover
Oyuncu
09 Ocak 2007 12:04 (09/01/2007, 17:00) %0
"Rise and shine, Mister Freeman, rise and... shine. Not that I wish... to imply that you have been sleeping on... the job. No one is more deserving of a rest, and all the effort in the world would have gone to waste until... well... let's just say your hour has come again. The right man in the wrong place can make all the difference in the world. So wake up, Mister Freeman...wake up and...smell the ashes."

Açılış konuşması:''Kalk Mr.Freeman.Sizin,iş üzerinde uyuduğunuzu ima etmek istemiyorum.Hiç kimse sizden fazla bir dinlenmeyi haketmiyor;fakat dünya üzerine verilen bütün emekler boşa gidebilirdi ta ki...yani..sadece şöyle diyelim; sizin zamanınız yine geldi.Yanlış yerdeki doğru adam tüm değişikliliği yapabilir.
Bu yüzden;uyan Mr.Freeman...uyan ve...külleri kokla.''
(rise and shine ı adam gibi çeviremedim özür)

"Time, Doctor Freeman? Is it really that...time... again? It seems as if you've only just arrived. You've done a great deal in a small time...span. You've done so well, in fact, that I've received some interesting offers for your services. Ordinarily I wouldn't contemplate them but, these are extraordinary times, hm? Rather than offer you the illusion of free choice, I will take the liberty of choosing for you if and when your *es around again. I do apologize for what must seem to you an arbitrary imposition, Doctor Freeman. I trust it will all make sense to you in the course of...well...I'm really not at liberty to say. In the meantime, this is where I get off."

Bitiş konuşması:''O an,Doktor Freeman?O an gerçekten geldi mi?...yeniden.Sanki yeni gelmişsiniz gibi görünüyor.Çok büyük işler başardınız..çok kısa sürede.Aslında o kadar iyi iş başardınız ki; sizin hizmetlerinize karşılık ilginç teklifler aldım.
Normalinde;bunları düşünmezdim bile fakat;bunlar olağan zamanlar değil,değil mi ?Sana serbest seçim yapma tercihinin ilüzyonunu vermektense,zaman tekrar geldiğinde sizden kendiniz hakkında tercih yapma özgürlüğünüzü alıyorum.Sizden bu keyfi zorlama gibi gözüken şey için özür dilemeliyim,Doktor Freeman.İnanıyorum ki bunların hepsi size mantıklı görünecek şeyin amacında....aslında...bunu söyleme özgürlüğüm yok.Bu arada;burası benim indiğim yer.

[WwW]Bonecrusher
Oyuncu
15 Ocak 2007 11:08 %0
alıntı:
Gönderen: .Survivor.
Gordon'da ortamı dağıttığı için iki dakkada ona yeni görev veriyorlar ve o son yazılardan çıkarılabilecek hiçbirşey yok. Gman in sözlerine time diye başlamasının tek nedeni aptal bir espri. Alyx'in soz sözü: Gordon maybe we still have.... bomb!.... Gman: Time Mr. Freeman.

O kısım aptal bir espri değil, oyunun sonuyla gman'in gelişini bağlıyan başarılı bir dialog.
Son dakikalarımızda umutsuzca çırpınıyoruz, patlamanın eşiğindeyiz, Alyx de "belki kaçabiliriz" umuduyla "Gordon, belki de biraz daha zamanımız vardır" diyor. Tam o sırada patlama gerçekleşiyor ve patlamadan bizi Gman kurtarıyor.
Peki nasıl kurtarıyor? Çünkü zamanı dondurup bizi o zamandan çekip alabilecek bir güce sahip. Ve bu iki hadiseyi de, böyle ince bir söz ile bağlıyorlar ve Gman'in felsefesini görüyoruz.
Ama gelip buna "espri" diye yaklaşanlar var.
Yani Gman'in bizi kurtarmasının nedeni sadece espri olsun diye.. Hmm, o da güzel.

Bu arada, Episode 1'da gördüğümüz gibi, Xen yaratıkları bizi Gman'in elinden çekip kurtarıyor ve Gman adına çalışmamızı engeliyorlar. Ancak Episode 1 boyunca ne Gman'i ne de o Xen yaratıklarını görüyoruz.
Büyük ihtimalle de, Episode 2'da Xen hesabına çalışıp bizim dünyamızı kurtarmaya çalışıcağız. Episode 3'de neler olur hiç bir fikrim yok.

alıntı:
Gönderen: oswa
HL1 öncesi Combinelar Xen'i ele geçirip orada onların "lideri" olan (hl1 in sonundaki yaratık) arkadaşı, xenlileri teslim olmaları için ikna etsin diye "ikna" ediyorlar .(Nihilant denen bu arkadaşın Vortigaunt olup olmadığı bilinmiyor)

Nihiliant'ın Xen'in lideri olup olmadığı bilinmiyor. Ancak combine ırkı Nihiliant'ı bir combine yaparak (yani iki ırkın kombinasyonu) tüm Xen halkını esir almak için kullanmıştır. Dikkat edersen HL1'de Vortiguant'ların bileklerinde kelepçe vardı. Aynen HL2'nin başında yerleri süpüren Vortiguant'ta olduğu gibi. Ancak HL2 Episode 2'da gördüğümüz, ayrıca HL2'de orda burda rastladığımız boş vortiguant'ların kelepçeleri bulunmamakta.

alıntı:
Gönderen: zeekk
Arkadaşlar belki görmüşsünüdür ama bu aşağıdaki adrese girin de resme bi bakın...
http://membres.lycos.fr/dreossk2/hpbimg/half-life_2/HL2_GmanVsFreeman.jpg
Hadi bakalım...

ortadaki en klasik ama içi en boş teori bu.
Gman'in Gordon Freeman olması.

Atlanılan ilk nokta şu:
G-Man, Government Man'den türemiştir. Yani hükümet adamı. Yani hükümet adına çalışan adam. İsminin böyle seçilmesi, giysilerinin aynen G-Man'ler gibi olması, siyah takım elbise gravat... Oyun geliştirilme aşamasındayken karakter modeline bu isim verilmiştir, ancak adamın gerçek ismi oyunda daha geçmediği için de, oyuncular karaktere gman demeye devam etmiştir. http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(slang)
İkinci nokta:
G-Man'in kafası üçgen gibi, alnı büyük çene küçük. Buna karşın Gordon'un kafası diktörtgeni andırıyor.
Üçüncü nokta:
Gordon hiç konuşmazken, G-Man tıslayarak konuşmakta, aynen bir başka uzaylı ırkından gelmişçesine.
Dördüncü nokta:
Gordon kahverengi saçlı, gözlüklü ve normal vücuda sahip. Buna karşın G-Man siyah saçlı, gözlüksüz ve sıska bir vücuda sahip.
En önemli nokta:
Gordon'un geçmişten gelen ikizi olsaydı, ona yardım eder kendi geçmişindeki benliğini kuvvetlendirirdi, bunun yerine onu sadece patronlarının hesabına çalıştırmakta ve bu yüzden de episode 1'de vortiguant'lar tarafından itelenmektedir.

Hem ayrıca, Alyx'e de paintte sakal felan yapsak, o da Gordon'a benzerdi.
Paranoyak olmanın anlamı yok. http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(Half-Life)

Combine94
Oyuncu
22 Ocak 2007 18:25 %0
böyle bir konunun bu kadar çok tartışılacağını bilmezdim.ama gerçekten güzel bir konu olmuş.gman ve gordon hakkında birçok şey öğrendim.herkese teşekkürler

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
26 Şubat 2007 14:10 %0
1 dil 1 insan 2 dil 2 insan dedikleri bu olsa gerek.hiç bişi bilmeden olayları yorumlamakla çok alakasız şeyler anlamışım bunu anladım.beni bilgilendiren kişilerede çok teşekkürler.

şey konusuna fena takıldım.gordon insan değil bir yaratığın insan şeklindeki bi formu denmiş.o zaman gman bir xen li ama insan görünümünde bişi mi?
tam anlayamadım olayı anlatırsanız çok sevinirim.

GUTTURAL GORE SLAM OLD SCHOOL DEATH/GRIND=ORGASM
PUTRID HUMAN FLESH - PIGFUCK+LOW GUTTURAL VOCALS(WITHOUT ANY EFFECT WITHIN)

Cpt.Master
Oyuncu
24 Mayıs 2007 20:57 %0
Hehe çok gülünç bi konu...bazıları inanmayabilir ama hala farkında diilmisiniz ha? Gman "G"ordon Free"man" zaten... http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.highjumpers.de/anders/gman/freeman_gman2.jpg&imgrefurl=http://www.ghettodriveby.com/gman/&h=525&w=840&sz=143&hl=tr&start=1&um=1&tbnid=ZYdOvstZWHS7FM:&tbnh=91&tbnw=145&prev=/images%3Fq%3DGman%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN

Gman gelecekteki Gordon Freeman... Gordon Freeman daha genç o şimdiki zamanın biraz ilerisi... Çok gizemli çok tartışma yaratabilecek bi oyun bazıları hatta onun oyundaki Tanrı olduunu sanıyor.1) Gman nie bizi sürekli izliyor? 2) Nie sürekli bize şans veriyor? 3) Neden başta saldırdı ama şimdi onun bize ihtiyacı var?
1) Başarabilecekmiyiz diye izliyor çünkü başaramazsak (ölürsek) oda ölecek...
2) Siz gelecekte olsaydınız geçmişte kendinize şans vermez miydiniz?
3) İlk önce tanıması gerekmiyor mu? Lap die adam gençliğini görmüş bakalım geçmişteki adam harbi o mu? diye plan yapamazmı?
Baya zaman geçmiş konunun ardından... ama bunları düşünün ama iyi düşünün lap diye reply yazmayın... SİZEDE MANTIKLI GELMİYORMU BEYLER!

Mr.FIRTINA
Oyuncu
07 Haziran 2007 03:19 %0
Gman gordon olabilir cidden nerde olduğumuzu önceden biliyo hep
Hani şu gmanın bize gözüktüğü bölümler Hovercraftla giderken evin orda ,dürbünle bakarken karşı kıyıda...Geççeğimiz yolları adı gibi biliyor daha ne diyim

IFNGNC
Oyuncu
12 Haziran 2007 15:32 %0
yani Gordon Freeman diye birisi City 17 ye gitmemiş öyle mi

IFNGNC
Oyuncu
12 Haziran 2007 15:33 %0
bir ara abim oyunun türkçesini buldu ama nereden buldu bilmiyorum oynadı da

Sabutai
Oyuncu
18 Haziran 2007 12:08 %0
ya beyler beylerr.... ben bu yazılanlardan kafama yıldırım düşsün hiç bir şey anlamadım! biri bana -rica etsem- tüm hikayeyi -kısaca- anlatabilir mi? bakın ben bildiklerimi anlatayım siz beni düzeltin; Gordon Freeman başarılı bir bilim adamıdır ve yaptığı deneylerden birin de birşeyler yanlış gider ve başka bir boyutla (Xen oluyor galiba) Dünya arasında bi portal açılır... bu portaldan içeri yaratıklar felan girer... Bizim eleman da hayat memat savaşı felan veriyor.. işte olay bu! benim bildiğim tabii... birde başka soru işaretlerim var;

1)Gman tam olarak neyin sesi kimin fesidir yav?

2)bizim elaman -yani Gordon- cebinde bir karadelik mi taşıyor? e hayırsa bu kadar mühimmatı nersesine sokuyor yav?!

3)Gordon, Clock'dan RPG'ye,Crosbow'dan Graviti Gun'a dek bu kadar silahı kullanmayı nerden biliyor?

sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim arkadaşlar...

kermes
Oyuncu
18 Haziran 2007 16:26 %0
ilk olarak sorularını cevaplıyayım

1) gman Government man'den türetilmiştir bize hükümet için görev veren birisi ( insan olmadığı kesin )

2) hayır cebinde karadelik yok hiç mi bilmiyorsun hev suit i bu özel bir zırhdır kendisine ait kalkanı vardır ( tam kalkan değil bataryayla çalışan bişey ) neyse dediğim gibi özel bir zırh içine her çeşit ekipman koyulabiliyor tabikide bu zırh her şeyi alamaz

3) bu soru biraz karışık ama bu kadar silahları kullanmasının rolü gene hev suittir açıklayıcı oldummu yoksa daha da açıklayıyımmı?

Sabutai
Oyuncu
18 Haziran 2007 18:15 %0
beni aydınlattın! saol... ama Gman'i biraz daha açabilir misin? yani tek işinin Gordon'u rötgenlemek olduğu zannetmiyorum...

zeekk
Oyuncu
18 Haziran 2007 21:02 %0
harbi ilginç hikaye ama gene de g-man insandır diyorum, yaratık falan olsa saçma olurdu. ama başka açıdan, ilk deneyi yaptıran adam diye düşünürsek (yani hükümet için çalışan olabilir, ya da iş adamı ya da bu kılığa girmiş uzaylı) hepsi mantıklı geliyor. özellikle uzaylılar dünyayı işgal etsin diye teleport kapısı açtırdı uzaylılar da dünyayı bastı falan!!! bilemeyiz ki eloğlu bu hikayeyi uydururken ne düşündü? ama hala iş adamı olduğunu düşünüyorum

Sabutai
Oyuncu
19 Haziran 2007 00:21 %0
beyler eğer gerçek bir iş adamıysa ve sadece bir insansa ben onu pis döverim yav! tek dolaşmasın Gman söyleyin... deli oluyorum ben o elemana yaa... ama bence normal bir insan bütün bunları yapamaz gibime geliyor... hele ki görümüzün önünde açtığı portallar felann... ben çok merak ediyorum şahsen ne olduğunu? ve umarım öğrendiğimde kafa yormalarıma değecek tatmin edici bişi olur... yoksaa...

Uyan ve küller kokla...

kermes
Oyuncu
19 Haziran 2007 00:46 (19/06/2007, 00:48) %0
valla bu gman in insan olmadığını zannediyorum ayrıca hükümet için çalışıyo gman e görevler veriyorlar gmande görevi gordon nun yapmasını sağlıyor ( tahminimce ) bence bizi kendisinin kölesi yapmak istiyordu ( görev açısından ) zati ep 1 de vortigauntlar gman i yanımıza yaklaştırmiyolardı heralde gene bir görev verecekti. bu gman in foyası hl4 te çıkar ( sanmıyorum ) eger hl4 veya 3 sonuncu oyun olacaksa gman in ne olduğu ortaya çıkar bende acayip merak ediyorum ama hl1 de deathmatch da gauss cannon kullanan gman aklıma geldikçe gülüyorum çok komikti ya hl1 de çantayla aynı elde silah tutuyordu işallah ilerdeki oyunda böyler bir saçmalık olmaz önce ep 2 3 4 çıksın sonra sıra hl3 te ayrıca gman in gordon olcağını zannetmiyorum yukarda yazmışlar zaten gordonla gman in farklarını bide üstelik valve gman in gover... man olduğunu ( hl1 deki şaçmalığı hl2 dede gördüm örnek hl2 deathmatch ve garrys mod ) istiyorsan gman araştırma grubu kursana iyi bir çalışma olur hehe. işallah gman in pisijik güçleri yoktur. ama gmanin tipine baktığınızda pek de bir insana benzemiyor. en azından hl1 de tam anlamıyla insana benziyordu çünkü hl1 de nerdeyse herkezin kafası kare ve dikdörtgendi gman e prof giysisi versen
tam adam olurdu.

zeekk
Oyuncu
19 Haziran 2007 11:14 %0
G-Man' e burdan bir el hareketi çekiyorum. ama belki o da iyi birisidir. yani herkes özünde iyi değil mi? Şu hükümet olayı doğru olabilir, hükümet G-Man' e, G-Man' de Gordon' a zorluyor. En sonunda herkes Gordon' a zorluyor. Gordon ne yapacak acaba? episode 2 de öğreniriz zaten. ama oyun şöyle bitse müthiş olur. en sonunda gordon' un sesini duysak ve g-man' ı karanlık bir odaya kapatsa, ardından da "my turn, G-Man" dese ve odadan çıksa G-man de arkadan dana gibi bağırsa

bakalım sonu ne olacak...

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: